Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

אולי תפנה ללב ולרגש ותסביר לה

לא הייתי בונה על זה, אדם שפוגע,בורח ומפקיר אדם באמצע הלילה אני בספק שיש לו בכלל לב ורגשות.

• רעיון טוב! 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

סוף דבר האופציות שהיו

א הביטוח צד ג שלי לא הסכים להתעסק בזה כי אין לי את החברה שבה היא מבוטחת

ב לשלם לשמאי ולמוסך וכולי ואז בתביעות קטנות אולי היא תכחיש ואולי לא יחזור אלי הכסף=לא שווה

ג זה מה שעשיתי תיקנתי לבד הכי בזול-יצא כ2000 ש״ח = התקשרתי דרך מאגר לאמא שלה שישלמו לי הם התנערו כצפוי אז זהו סוף הסיפור

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

מה זה ת״ק?

כמו שאמרתי לא לקחתי שמאי ותיקון עם חשבונית. אלא עשיתי חצי לבד בידיעה שמאחר שלא יגיע אלי הכסף 100% אז אין סיבה לשלם הרבה

IMG_0689.png

• מצחיק 1
פורסם

ת״ק זה תביעות קטנות.

ואתה זקוק לתיעוד הנזק (כמותי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וגם לניסוח יותר משפטי.

אתה כנראה אדם מאוד נחמד, אבל אם הם יקבלו מכתב מעוד עם רשממה של הסעיפים שהיא עברה עליהם בעצם זה שהיא לא עצרה לתת פרטים, והעונש הקבוע עליהם, יכול להיות שהתגובה שלהם תהיה קצת שונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז שוב חזרתי לאותם בעיות

א כסף לעוד

ב יגידו שדמיינתי שראיתי את המספר(אין צילום ברור)

ולכן כמו שאמרתי שילמתי כמה שפחות והתקשרתי אליהם בידיעה שסביר שיתנערו וזהו-סוף הסיפור

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...