Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בשרשור מקביל, דיווח שבגלל נקר שהלחץ ירד ל 1 psi נאלצו להשתמש בשירותי גרר לפנצ׳ריה הקרובה 🥺

אם כי ניתן היה לנפח באמצעות הערכה, אר שהיה לוקח הרבה זמן לעלול מ 1 ל 35 עם הקומפרסור שבערכה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 27 דקות, עדי-אל כתב:

ב 5 שנים האחרונות קרו לי 3 מקרים שאני זוכר שבבוקר הצמיג היה על הרצפה ועוד לא מעט פעמים שהיה תקוע מסמר בצמיג אבל זיהיתי שירד אוויר אז הלכתי לפנצ׳ריה.

אבל אני גר במקום שיש הרבה בניה

כאלה מקרים היו לי עשרות אבל ברובם אפשר היה אחרי ניפוח אוויר עם קומפרסור להגיע לפנצ'ריה ללא החלפת גלגל, אז תכלס לא הייתי חייב להשתמש בגלגל ספייר.

בפוסט הקודם דיברתי על מקרים  שהצמיג לא שמיש לחלוטין וחייבים להחליף אותו.

פורסם

כשקנינו את היאריס קרוס  ב-2022 הוספנו כסף לצמיג רזרבי. הרכב אצלנו כעת 4 שנים ובמהלך 4 השנים האלה היו 3 פנצ'רים. פעם אחת בורג שנתקע בגלגל והאוויר ירד לאט - הגעתי לפנצ'ריה בנסיעה בלי להחליף גלגל.

פעמיים הצמיג נהרס... שתיהן אצל הבת שלי. בפעם הראשונה היא גילתה את זה כשירדה לחניה עם בן זוגה ביום שישי בערב כדי לנסוע לארוחת ערב אצל ההורים שלו. הם החליפו גלגל ביחד (עם קצת סיוע טלפוני ממני) ונסעו.

הפעם השנייה הייתה בדצמבר האחרון - היא נסעה מרחובות לרמת גן וברחובות איכשהו נתקעה במדרכה והגלגל נהרס. היא הייתה לבד, בחושך, רחוקה ממני ואמורה להגיע להדלקת נרות משפחתית... המלצתי לה להתקשר לידידים ואכן הגיע מתנדב נחמד שהחליף לה גלגל במהירות והיא הספיקה להגיע ליעד בשלום.

להרגשתי בשביל שתי הפעמים האלה כבר היה לי כדאי לקנות את הגלגל הרזרבי.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מי שנוסע אפילו לפעמים ביהודה ושומרון   לדעתי  חובה גלגל ספייר .

גם בכבישים  מהירים לא תמיד אפשר לעצור  ועקב המשך הנסיעה הצמיג הולך  

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...