Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצר המשחק call of duty נשרף למוות בפרארי 296, האוטו עלה בלהבות מיד אחרי התאונה. זה מזכיר לי את התאונה של אילן פייביש שנה שעברה עם אותו רכב. נראה לי שיכול להיות שיש בעיה עם האוטו. יש סרטון ברשת שמראה את התאונה, על פניו לא נראית רצינית מידי

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רצינית? 

האוטו התרומם על שני גלגלים מה-G של סיבוב קל של ההגה... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכרתי את אילן פייביש ז"ל. היה אדם מדהים עם לב טוב, לא הגיע לו לסבול ולמות ככה.

באופן שיטתי ניכר שפרארי מתפרקות בתאונות, ולא מעט פעמים נדלקות מיד לאחר מכן בלי יכולת לכבות את הרכב.

במקרה של אילן ז"ל הרכב היה GTS, שהתקפל לו הגג בתאונה והנוסעים לא יכלו לצאת מהרכב. ואז הרכב נדלק והם נשרפו בפנים.

במקרה של וינס זמפלה, הרכב התרסק ועלה באש אבל יותר הזוי שבסרטון המקורי והלא מצונזר רואים שהכיסא נהג היה בכלל מנותק מהאוטו,

ואנשים משכו את וינס ביחד עם הכיסא מבחוץ כדי להרחיק אותו מהאוטו ככה שהוא לא נשרף ברכב.

לגבי המיקום:

1. זה הר, בתקופה הזו קפוא שם והאחיזה פחות טובה.

2. יש שם שיפוע קמבר שלילי בסיבוב הזה.

3. מנהרות בדרך כלל מתעתעות אז כנראה שהוא חשב שיש לו עוד הרבה ללחוץ לפני שהבין שהוא כבר חייב לבלום.

עומר :-)

פורסם

ברוב המכוניות משקיעים לא מעט במערכות בטיחות נגד שריפה. כמו למשל שסתום אל חזור מהמנוע למיכל הדלק, חומרים מעכבי בעירה וכו'. כדי שגם אם תהיה התלקחות, היא תהיה איטית ותאפשר לנהג להתרחק מהרכב לפני שתתחיל להשתולל. נראה שבפרארי שכחו לגמרי את כל עניין הבטיחות. יותר מדי פשלות יש עם המכוניות שלהם. 

לגביי הסרטון עצמו. לי נראה כמו טעות אנוש. אין שלג על הכביש, והסיבוב עצמו זה סיבוב קליל עבור רכב ברמה של פרארי. לא משהו שהיה אמור לאתגר אותה.

פורסם

מערכות בטיחות כמו תיקון סטיה/שמירה על נתיב - אין בפרארי?

ארגון הבטיחות האירופאי לא בודק פרארי? מה לגבי למבורגיני/אסטון ושות'?

פורסם

הדגם הוא SF90.

אולי הסרטון מטעה אבל לא נראה שהמהירות בה קרתה התאונה גבוהה יחסית לנזק.

מה שבטוח זה שהמהירות בה מתלקח היא משוגעת.

פורסם
לפני 23 שעות, נירו72 כתב:

ברוב המכוניות משקיעים לא מעט במערכות בטיחות נגד שריפה. כמו למשל שסתום אל חזור מהמנוע למיכל הדלק, חומרים מעכבי בעירה וכו'. כדי שגם אם תהיה התלקחות, היא תהיה איטית ותאפשר לנהג להתרחק מהרכב לפני שתתחיל להשתולל. נראה שבפרארי שכחו לגמרי את כל עניין הבטיחות. יותר מדי פשלות יש עם המכוניות שלהם. 

לגביי הסרטון עצמו. לי נראה כמו טעות אנוש. אין שלג על הכביש, והסיבוב עצמו זה סיבוב קליל עבור רכב ברמה של פרארי. לא משהו שהיה אמור לאתגר אותה.

ע"פ דיווחים ברשת הוא נסע כ 100 מייל/שעה (160 קמ"ש בערך) בכביש של 40, בישורת שמתחילה לפני כניסה למנהרה ומסתיימת בדיוק ביציאה ממנה. ככל הנראה הצדיק טס בכביש ובגלל חוסר היכרות עם הכביש לא האט לפני היציאה מהמנהרה, העיניים שלו לא התרגלו לשינוי באור אבל אז כבר היה מאוחר מידיי לזהות את הפנייה.

אגב, הוא עצמו נלכד באוטו, הנוסע שאיתו עף מהרכב בעודו על המושב ונגרר משם שהוא עדיין דבוק למושב.

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם
לפני 17 דקות, נולד לליסינג כתב:

טס בכביש ובגלל חוסר היכרות עם הכביש לא האט לפני היציאה מהמנהרה, העיניים שלו לא התרגלו לשינוי באור אבל אז כבר היה מאוחר מידיי לזהות את הפנייה.

נשמע הגיוני. רואים שהוא פשוט ממשיך את הקו הישר שיוצא איתו מתוך המנהרה לתוך הסיבוב.

פורסם
לפני 19 שעות, ntd כתב:

מערכות בטיחות כמו תיקון סטיה/שמירה על נתיב - אין בפרארי?

ב-160 קמ"ש? 

ראית איך הגלגלים מתחילים להתרומם באוויר מה-G? 

המערכות האלו לא נועדו לזה....

לפני 20 שעות, ntd כתב:

ארגון הבטיחות האירופאי לא בודק פרארי? מה לגבי למבורגיני/אסטון ושות'

גם אם בודק, בודק ב-70 קמ"ש מהירות פגיעה, בערך. 

בתאריך 23.12.2025 בשעה 23:48, נירו72 כתב:

אני באמת לא יודע מאיפה המסקנות. 

אש הייתה בתאונה, בצד הרכב. אם מיכל הדלק מתפרק, שסתום לא יעזור. 

סיבוב קליל זה לא היה, כאמור, שני הגלגלים הפנימיים עלו באוויר... 

מכונית F1 תעמוד בתאונה כזו. מכונית כביש... לא. 

התופעה היא המכוניות, התופעה היא אנשים שקונים מכוניות ברמה הזו, שלגמרי לא מתאימה לא לכביש ציבורי ולא ליכולות שלהם

• אהבתי 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

את זה אפשר להגיד על כל חשמלית סינית, שתהיה מהירה כמו הפרארי, רק שם אין שום יכולת, לא באחיזה, בטח שלא בבלמים, שהם עובדים על רגנרציה ובקושי בולמים. הבעיה, עם פרארי הספציפית הזאת, ה 296, זה שהיא אוהבת להעלות את עצמה באש. לדעתי, אם זה היה קורה ליצרן מסה, ולא ליצרן כמו פרארי שמייצר מעט מכוניות, וגם אלו נוסעות מעט מאוד ק"מ. אחרת היא הייתה גומרת כמו פורד פינטו או שברולט קורבייר

פורסם (נערך)

קצת סדר בדברים:

1. ספציפית התאונה הזאת היא מקרה קלאסי של מהירות מופרזת ביחס לתנאי הכביש / מיומנות הנהג. קל ופשוט.

2. לפרארי יש כמה מכוניות עם נטייה לעלות באש אחרי התאונה, מדובר בתקלה סדרתית -

אבל כל עוד יש אנשים מספיק מטומטמים שעומדים בתור לקנות מהיצרן המפגר והמרושע הזה - שום דבר לא ישתנה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

אני באמת לא יודע מאיפה המסקנות. 

אש הייתה בתאונה, בצד הרכב. אם מיכל הדלק מתפרק, שסתום לא יעזור

אתה באמת לא יודע מאיפה המסקנות?

הרכב חצי שניה אחרי שנפגע התחיל להתלקח ממספר מוקדים, משם המסקנות. זה לא תקין ומראה על שלא נעשה דבר ברכב הספציפי הזה למנוע בעירה שמתלקחת בו יותר מהר מרימון רסס.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...