Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נראה שחזרו לשווק את קורולה סדאן והיא אפילו מתוצרת יפנית.

https://www.toyota.co.il/new-cars/corolla-sedan?InternalRef=megaMenu

המחיר נראה אטרקטיבי. איך הדגם הזה ביחס לדגמים הטורקיים מהעבר? איך לדעתכם יגיבו מאזדה וסקודה עם התמחור של הרכבים המקבילים?

יום טוב,

לכולם

פורסם
בתאריך 12.12.2025 בשעה 10:39, Max83 כתב:

איך הדגם הזה ביחס לדגמים הטורקיים מהעבר

עם יתרונות וחסרונות.

מצד אחד יש את כל מערכות הבטיחות (מה שהיה פעם רק בלימיטד) ויש יותר כריות אוויר. יש גם חימום מושבים (לרוב די מיותר בארץ, לדעתי) וחימום נוזל שמשות (גם די מיותר רוב השנה בארץ).

מצד שני, אין פתח מזגן מאחורה שהיה אפילו בדגם הליסינג כמה שזכור לי, אין חיישנים מקוריים (היו קדמיים ואחוריים בלימיטד), ג'אנט קטן יותר ועם טאסות (במקום ג'אנט 'מגנזיום'), אין בקרת אקלים מפוצלת, המולטימדיה קטנה יותר מדגמי הסנס והלימיטד שהגיעו אחרי מתיחת הפנים, אין קיפול מראות חשמלי בסגירת הרכב (היה בלימיטד ואולי היה גם ברמות גימור נמוכות יותר), אין פנסי ערפל קדמיים (כנ"ל), אין הפעלה אוטומטית למגבים (כנ"ל). אם אני זוכר טוב גם היה צמיג רזרבי בדגם הליסינג ועכשיו אין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 47 דקות, dorsht כתב:

מצד שני, אין פתח מזגן מאחורה שהיה אפילו בדגם הליסינג כמה שזכור לי, אין חיישנים מקוריים (היו קדמיים ואחוריים בלימיטד), ג'אנט קטן יותר ועם טאסות (במקום ג'אנט 'מגנזיום'), אין בקרת אקלים מפוצלת, המולטימדיה קטנה יותר מדגמי הסנס והלימיטד שהגיעו אחרי מתיחת הפנים, אין קיפול מראות חשמלי בסגירת הרכב (היה בלימיטד ואולי היה גם ברמות גימור נמוכות יותר), אין פנסי ערפל קדמיים (כנ"ל), אין הפעלה אוטומטית למגבים (כנ"ל). אם אני זוכר טוב גם היה צמיג רזרבי בדגם הליסינג ועכשיו אין.

נראה אותם עכשיו משווקים אותה במחיר הרגיל. מעניין כמה יהיו פראיירים.

פורסם

יהיו. אל תדאג.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זוכרים את הונדה סיוויק של השנים 2000-2005?

היצה פחות אטרקטיבית כחדשה, אבל אחרי כמה שנים מאוד מבוקשת כמשומשת.

ככה יהיה עם הקורולה הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אין לי נתונים מדויקים אבל -

תמיד כחדשה הייתה פחות נרכשת בגלל מחיר עליון יותר באותה קטגוריה של היבואן. 

לכן גם לא הציפה את שוק הליסינג.

הונדה כמעט תמיד אסור לרכוש כחדשה.

לפחות לא בישראל עם היבואן המדובר.

עריכה אחרונה על ידי NickName1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...