Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ יונדאי אלנטרה 2016-2018.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני עם יונדאי i30 2014

קרוב לשנתיים. לצערי עשתה לי מספר תקלות, ואוכלת שמן. רוצה להשתדרג ליונדאי  אלנטרה אבל מפחד שיהיו לי תקלות גם איתה. אני רוצה 3.5-4 שנים של שקט עם המכונית ומתכוון לקנות אותה בבין 100-120 אלף ק"מ. השאלה היא אם היא אמינה עד 185 אלף ק"מ, או עשוייה לעשות לי  גם תקלות. אהבתי את הנוחות של המכונית השנתון ההגיוני שאני יכול להשיג אותה, אך מתלבט אם שקט נפשי חשוב לי אין ברירה לקנות יפניות.  התקציב שלי למכונית בין 50-55K. תודה רבה רבה!

עריכה אחרונה על ידי HM622
פורסם

יש לי אלנטרה 2016, 
4 שנים אצלי,
כרגע על 140k ק״מ.
לא אוכלת שמן בכלל בין טיפול לטיפול. 
יש מחלה של מנעולי דלתות - שמונעת פתיחת דלתות (קיים גם בטוסון), יש בחור בחולון שמתקן את הבעיה, ברכב שלי תוקנו מנעולים של 3 דלתות מתוך 4, וזה מחזיק כבר שנים.

חוץ מזה רכב אמין ונעים, נוח, שקט-בידוד רעשים מצויין, לא חזק במיוחד אבל גם לא חלש.
גיר פלנטרי 6 הילוכים שעובד חלק ונעים.
בגז׳ גדול אבל לא הכי נוח בגלל פתח צר, לטיולים ארוכים צריך לסדר בחוכמה.
ביטוח זול יחסית.

כמובן לבדוק היסטוריית טיפולים.
בסה״כ אחלה תמורה למחיר.

תכלס אין לך יותר מדי אלטרניבות יפניות משפחתיות - 
מזדה 3 משמעותית יותר צפופה אם אתה צריך רכב למשפחה, וגם יותר נוקשה - על הצד הספורטיבי. בדקתי גם מזדה 6 ומבחינת המרחב פנים היא לא יותר מרווחת מהאלנטרה.
קורולה - בדקתי לפני שקניתי את האלנטרה - לא אהבתי את הדש בורד האנכי וגם לא את הגיר הרציף, אבל זה עניין של טעם.

וזהו בערך, כל השאר זה ג׳יפונים שבד״כ יותר יקרים לרכישה וגם לביטוח.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...