Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמלית זולה

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עד היום נהגתי על סיאט לאון 2011 (צורכת כ1-10) אני רוצה להחליף לחשמלית זולה. תקציב של כ80

אפשר חוות דעת על יונדאי קונה ואיוויס u5 . מי עדיפה מבינהן? 

ולצפי של נסועה של 15000 בשנה, האם הירידת ערך של החשמליות תהיה לי להפסד לעומת צריכת הדלק של הלאון? 

פורסם

ההגיון אומר - חשמלית זולה זה רכב לנסוע איתו עד שימות.

כלומר, החישוב זה לא הירידת ערך, אלא כמה עולה לך להחזיק אותו.

כמה הביטוח, חלפים, וצריכת חשמל.

קח בחשבון שלא תקבל כמעט כסף חזרה.

מתי ימות? שאלה טובה.

האם יהיו לו חלקים? איוויז לא קיים יותר. קונה זה רכב שסביר להניח שיהיה יותר קל להשיג חלקים,נמכרו פה לא מעט בנזין או היברידי וגם קצת חשמליות. גם כנראה  נמכר בעולם.

פורסם
לפני 3 שעות, חורך הגלגלים כתב:

שלום, עד היום נהגתי על סיאט לאון 2011 (צורכת כ1-10) אני רוצה להחליף לחשמלית זולה. תקציב של כ80

אפשר חוות דעת על יונדאי קונה ואיוויס u5 . מי עדיפה מבינהן? 

ולצפי של נסועה של 15000 בשנה, האם הירידת ערך של החשמליות תהיה לי להפסד לעומת צריכת הדלק של הלאון? 

בהנחה שאתה לא עגלון והרכב לא ממש עגלה, אז אתה נוהג בסיאט לאון ולא עליה 😉 😊 וברצינות, לגבי השאלה :

יונדאי קונה תהיה בחירה טובה ראויה. ה aiways כבר לא מיוצרת (היצרן פשט רגל) ולכן המלצתי היא להתרחק ממנה, גם אם המחיר אטרקטיבי חלפים יהיו בעיה עם הזמן.

במחיר לא ממש גבוה יותר יש את ה דונפנג בוקס מבית דלק מוטורס.  יש כאלה ב 0 קילומטר באחריות יצרן. 

הנקודה העיקרית אותה העלית, ירידת ערך, היא לדעתי הקריטית ביותר. אני מתקשה להאמין שצריכת הדלק של הלאון יקרה יותר מירידת הערך. עד כה ראינו חשמליות נופלות ב 20% ויותר בשנתיים שלוש הראשונות לחייהן (לא טסלה) לכן יש כאן מידה רבה של הימור. אם כי ירידת ערך דרסטית תהיה ודאית (שוב, לא טסלה) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...