Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

שואל בשביל חבר. 

הוא מחפש רכב בסביבות 35000 40000 חשוב לו מאוד אמינות שיהיה לו שקט מהרכב ותחזוקה זולה.

עם עדיפות לרכב גבוה. אני רוצה להמליץ לו על הסוזוקי אבל חושש מהגיר הרציף שלפי מה שקראתי הוא בעייתי,(שנתון 2015)

השאלה שלי אם הוא כבר הוחלף במסגרת האחריות זה אומר שיש לו שקט, או שגם הוא התברר כבעייתי?

אשמח ממי שיש לו נסיון!

תודה מראש לכולם.

פורסם

לאבא שלי יש אחת (והחזיק עוד אחת שהלכה בטוטלוסט)

הראשונה הושבתה בערך ב 150K ק"מ (הוא יד שניה) הגיר לא הוחלף והרכב נסע מעולה,

הנוכחית עם 165K ק,מ (בערך) על הגיר המקורי לדעתי יש זיוף (מידי פעם הטורים כאילו קופצים) אבא שלי לא מרגיש כלום ולא מוכן לנסוע למוסך..

פורסם

אני עם רכב דומה (נרכש חדש בתחילת 2016). ״מוח הגיר״ הוחלף באחריות כשהרכב היה עם קצת למעלה מ-60,000 ק״מ. הביטוי היחיד לתקלה היה נורות התראה בלוח המחוונים, ונסעתי איתם מספר שבועות עד שהרכב עבר את האיבחון, אעשור היבואן לתיקון והגעת החלקים.

מאז נסעתי עוד למעלה מ-40,000 ק״מ, בינתיים ללא תקלות.

כבר כמה שנים אני מנסה להבין מה התקלה. עברתי על הרבה מאוד אתרים, ונמה שהבנתי הבעיה הינה בעיית ייצור (רכיב ספציפי שמתקלקל). מה שלא ברור לי הוא האם בתיבות החלופיות התגברו על אותה תקלת ייצור. ההנחה שלי היא שכן, אבל אין לי ידיעה ברורה.

בפורום הזה יש מי שטוען שהבעיה לאהנפתרה. מצד שני - הרכבים האלה נפפוצים מאוד.

להביא בחשבון שהאחריות היא ל-10 שנים מרכישת הרכב, אז דגמי 2016 על הגבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וממילא אחרוני הרכבים ישלימו את 10 שנות האחריות תוך חודשים בודדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 18.9.2025 בשעה 11:49, sperial כתב:

מה שלא ברור לי הוא האם בתיבות החלופיות התגברו על אותה תקלת ייצור.

זה מה שגם אני מנסה להבין, כי אם נניח אני ימצא רכב כזה, שכבר עבר החלפה, האם זה אומר שיהיה לו שקט, או שזה לא בטוח?

פורסם (נערך)

לא בטוח או יותר נכון בטוח שלא.

הגיר הזה מדגם Jatco jf015 הוא גיר שידוע כגיר כושל גם בדגמי רכבים אחרים שהוא מותקן בהם כמו הניסאן ג'וק או קשקאי, הבעיה העיקרית שלו שהוא פשוט לא עומד בעומס וחווה שחיקה מוגברת של הרצועה והקונוסים ברגע שמתקינים אותו על רכבים בגודל של משפחתית.

ברכבים קטנים כמו הספארק או האטראז הוא דווקא דיי בסדר אבל ברגע שמכניסים אותו לרכב ששוקל כמה מאות ק"ג יותר מרכב מיני הטיימר שלו מתחיל לדפוק.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

גם לנו יש קרוסאובר 2017 (עוד עם הפורמט מספר רישוי הישן..)

1400 טורבו אם זה משנה,מניח שאותו גיר גם בללא טורבו ?

רכב בן 8 וקצת (אצלנו 5 וחצי שנים,מתחילת הקרנולה) עם 80k ק"מ

אמינות מופתית ושום בעיות גיר\הילוכים או מנוע או בכלל,אחלה ציזיקי

חבל רק שאת הדור הנוכחי כיערו ממש,אחרת הייתי דוגר לאישה לשדרג.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 13 דקות, ezuf כתב:

1400 טורבו אם זה משנה,מניח שאותו גיר גם בללא טורבו ?

לא אותו גיר, אצלך מותקן גיר אייסין 6 הילוכים (כמו שיש בפיג'ו 3008/308 וכו...) בדגם האטמוספרי 1.6 של הקרוסאובר מותקן גיר רציף

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...