Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ויש לי רכב חשמלי עם סוללה מודולרית.

מתקלקל בה תא אחד מתוך 16 שיש בתוכה.

האופציות שלי :

1. להחליף סוללה לסוללה משופצת מהיצרן 40 אלף + עבודה (עולה יותר מהרכב)

2. להביא סוללה מפירוק ?

3. להחליף את התא התקול

השאלה אם יש בארץ מקום שיודע להחליף תא תקול בסוללה של רכב חשמלי?

ידוע לי שמוסך יבואן לא עושה את זה, אלא רק היצרן.

פורסם

יש לך פה רשימה של מוסכים מורשי משרד התחבורה שמוסמכים לעבוד עם סוללות 

https://www.gov.il/he/Departments/DynamicCollectors/garages-and-licensing-institutes?skip=0&miktzoa=חשמלי%2Fהיברידי&sug_mosah=מוסך מורשה

תרים טלפון ותבדוק 

יש המון מהם שמתקנים סוללות ומחליפים תאים פגומים

פורסם (נערך)

שואל בכללי, לפני רכישת רכב חשמלי.

אשמח לדעת מחירים, כמה עולה להתקן תא תקול.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם (נערך)

לא נעים לחפור למוסכים על בעיה שאין לי.

רציתי לדעת אם תיקון של סוללה יכול להסתיים במחיר סביר,

או בהכרח יעלה יותר מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

קח טסלה, מחירון באתר החברה וחלקים זולים, שאר היבואנים סתם חזירים.

סוללה הרבה הרבה יותר פשוט ומהר להחליף ממנוע בנזין והרכב כמו חדש, המחיר של סוללה חדש שו"ע למנוע חדש ממפעל, סוללה מחודשת או תיקון במחיר של מנוע יד שנייה. 

פורסם
לפני שעתיים, viper83 כתב:

קח טסלה, מחירון באתר החברה וחלקים זולים, שאר היבואנים סתם חזירים.

סוללה הרבה הרבה יותר פשוט ומהר להחליף ממנוע בנזין והרכב כמו חדש, המחיר של סוללה חדש שו"ע למנוע חדש ממפעל, סוללה מחודשת או תיקון במחיר של מנוע יד שנייה. 

מחיר סוללה בטסלה זה לא באיזור ה80-90 אלף שקל ?

סוללה יקרה יחסית

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Alf3 כתב:

מחיר סוללה בטסלה זה לא באיזור ה80-90 אלף שקל ?

סוללה יקרה יחסית

למה לנסות לנחש אם אפשר לבדוק בקלות?

טסלה מפרסמת קטלוג חלקי חילוף מפורט כולל תיאור גרפי כדי שיהיה קל יותר להבין באיזה חלק מדובר.

חיפוש עפ״י מספר שילדה, ימנע טעויות.

ראה כאן מחיר לסוללה עבור מודל 3 בסיסית מייצור בין השנים 2017-2033, סה״כ להערכתי כ-52 אש״ח כולל מע״מ ועבודה https://epc.tesla.com/en-GB/catalogs/d9f55d4e-15fb-4c27-9acf-8fa77741ba1f/categories/9d640c6f-cbc0-4b71-bd01-7948d7c928e7/subcategories/b9e5228f-05b0-4b5d-88a5-b2cf4accaf8a/systemGroups/2a5f9c15-be7e-4910-9ecb-e7c93ba4410a

עריכה אחרונה על ידי waterman
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם

נראה שטסלה ממש אחלה מבינת מחיר.

אבל עדיין זה לא עונה על השאלה, אם סוללה של טסלה מתקלקלת,

האם אפשר לעשות שיפוץ נקודתי לתא או מודול אחד בסוללה ולסיים את הסיפור בנגיד 10 אלף שקל?

52 אלף שקל בעוד 5 שנים יהיה פחות או יותר כמו מחיר של טסלה.

אף אחד לא יתקין סוללה חדשה על טסלה בת 10.

פורסם

כמה מקרים שמעת על טסלה שהתקלקלה לה הסוללה אחרי עשר שנים?

תחפש מידע בעיקר באמריקה זה ייתן לך כיוון שזה דרך אגב המעלה הגדולה של טסלה הרכבים שלהם פעילים הרבה שנים בלי בעיות ולא כמו כל המותגים היחסית חדשים 

אתה מחפש בעיה שלא נולדה

פורסם

ALF3 תשמע מדובר על מחיר יבואן/יצרן לסוללה חדשה דנדשה, יש מספיק טסלות שירדו מהכביש שאפשר לקבל סוללה בשליש מחיר. לגבי התיקון גם זה אפשרי לדגמים היותר ישנים כי עכשיו עברו (אני מדבר על טסלה ספציפית) לייצר סוללות כמקשה אחת לקשיחות הרכב ושהיא גם הרצפה של הרכב וקשה עד מאוד להגיע לסוללה הבודדת ולהחליף.

Tesla's battery approach vs. others: Teardown video breaks it down

בעתיד יהיו חברות שיעשו RETROFIT לסוללות מחומרים יותר מתקדמים לרכבים הישנים ואז תקבל גם טווח יותר גדול וגם יכול להיות שגם הספק. רכב בן 10 הוא לא רכב "מת" עם שמרת עליו כמו שצריך ולאור זה שברכב חשמלי יש פחות חום או ויברציות יש מצב שהחלקים יחזיקו יותר טוב. בימניו כל רכב בנזין מגיע עם חלקי פלסטיק בתוך תא המנוע שמגיע לטמפרטורות מטורפות והמנוע המסכן שמנסים למקסם את ההספק עד המקסימום, כמה שנים מנוע כזה מחזיק?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...