Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע עם בעלי דירות שמתעקשים על מחיר שכירות מסויים גם אם הדירה תעמוד ריקה?

davemustaine87

פוסטים מומלצים

יש לנו שכן, שהדירה שלו עומדת ריקה כבר שנתיים(!) ואני רואה שהוא מפרסם ומדי פעם מקפיץ ביד 2 את המודעה, והוא דורש מחיר גבוה יחסית. פה קל לראות שהבנאדם כניראה לא בקו הבריאות הנפשית, 

אבל אני רואה לא מעט אנשים שדורשים מחיר X, מתעקשים עליו ומוכנים שהדירה תעמוד ריקה אפילו 3-4 חודשים. הרי ברוב המקרים האלה קל לראות שאפילו חודש שהדירה עומדת ריקה זה מקזז את כול הרווח הפוטנציאלי שהם חשבו לקבל עם המחיר שהם מתעקשים עליו, אחרי 3-4 חודשים זה כבר הפסד מורגש. 

האם אני מפספס משהו?, או שזה פשוט מקרים של אנשים שהאגו שלהם הרבה יותר נפוח מהראש שלהם? 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקטע של מכוניות מפורסמות שוב ושוב ושוב בלי לרדת שקל במחיר הזוי?

כשימציאו מכונה שיודעת להתחבר למוח של אנשים נדע...

או שהם לא לחוצים על כסף או שהם לא באמת רוצים למכור או להשכיר.

לא תמיד יש רציונלי כלכלי

• רעיון טוב! 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיר לפחות 3 מקרים כאלה, באחד מהם מכיר אישית את הבעלת דירה והיא פשוט לא משכירה את הדירה לאף אחד בלי סיבה שנראית לעין - הדירה ריקה לפחות 10 שנים אם לא יותר.

בכל הסיפורים האלה מדובר באנשים שהם לא 100% בלשון המעטה.

בלי שום קשר, אל תחפש רציונליות בבני אדם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

האם אני מפספס משהו?, או שזה פשוט מקרים של אנשים שהאגו שלהם הרבה יותר נפוח מהראש שלהם? 

כפי שכבר כתבו, אולי אין לו בעיה שהדירה תעמוד ריקה..? 

אולי הוא לא באמת רוצה להשכיר ? 

אולי לכם בתור שכנים זה טוב יותר. פחות רעש.. יותר שקט. 

ואם כבר, במצב היום, שנוכחנו לדעת שטיל אחד מפרק הרבה בניינים סביבו.

טוב שיש דירה ספייר, שאפשר ללכת אליה אם יעלה הצורך חו"ח.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

TBA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי הוא חושב שמי שיכול (ומוכן) לשלם יותר יהיה שוכר טוב יותר והוא מוכן לשלם את מחיר ההמתנה.

• אהבתי 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי הוא משכיר 20 'דירות. הפסד או רווח מהדירה ה21 לא ישנו לו כלום.

כי הוא עובד משרה מלאה, מרוויח 300 שקל לשעה ואין לו זמן וכוח להתעסק בנכס הזה.

כי הוא מבוגר, יש לו מספיק כסף ואין לו מספיק כוח להתעסק בזה. הוא מעדיף להשתמש בזמן שלו לדברים יותר חשובים.

לא הכל נמדד בכסף. לפחות לא אצל כולם.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהוא פשוט לא מצא את הדייר המתאים.

יש אנשים שאין להם חשק או כוח או רצון להתעסק עם אנשים "עקומים"
אז הם מעדיפים להשאיר את הדירה ריקה כמה שצריך, עד שיגיע השוכר המתאים

בדרך כלל מדובר באנשים שאין להם מחסור בכסף, ומסיבות כאלה ואחרות גרים במקום אחר שהוא לא הדירה שהם משכירים

ופשוט ממתינים עד שיגיע האדם המתאים, עליו הם יוכלו לסמוך, או אפילו מישהו שמוכן לחתום על חוזה לטווח ארוך

כל אחד והסיבות שלו.

אגב - לרוב, כשמישהו מבקש מחיר גבוה ממחיר השוק - אותו אדם מכוון למצוא אנשים שיכולים לשלם את אותו מחיר גבוה

ולרוב, אנשים כאלה לא יעשו בעיות עם התשלום כי כנראה יש להם כיסים עמוקים.

יש לי חבר שההורים שלו משכירים יחידת דיור, והשאירו אותה ריקה במשךכמעט שנה עד שמצאו את האדם הנכון לטעמם.

הם ראיינו במשך השנה הזאת לפחות 30 שוכרים פוטנציאליים שונים, בסוף מצאו שוכר שמתאים להם - אדם מבוגר מעל גיל 60, אלמן

איש שקט וצנוע, שמשלם הכל בזמן. לפעמים שווה לחכות.

עריכה אחרונה על ידי boli19
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דירה מעלי עמדה ריקה 20 שנה, אחרי שהיה להם תאקל קטן עם השוכר האחרון.

הם לא רצו להשכיר גם כשהבאתי מישהו שאני מכיר והייתי מוכן לערוב לו.

שום דבר לא היה 'עקום' אצלם.

סתם אנשים קשים ומפוחדים שיכלו להרשות לעצמם להיות כאלה...

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, boli19 כתב:

יש לי חבר שההורים שלו משכירים יחידת דיור, והשאירו אותה ריקה במשךכמעט שנה עד שמצאו את האדם הנכון לטעמם.

הם ראיינו במשך השנה הזאת לפחות 30 שוכרים פוטנציאליים שונים, בסוף מצאו שוכר שמתאים להם - אדם מבוגר מעל גיל 60, אלמן

איש שקט וצנוע, שמשלם הכל בזמן. לפעמים שווה לחכות.

מכיר מקרה כזה מקרוב משפחה, לפני סוף החוזה הראשון הבוס של הדייר השיג את בעל הבית כי לא שמע ממנו כמה ימים, ומצאו אותו מת בדירה. 

• מבאס 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אנחנו מחזיקים דירת ירושה ריקה כבר 10 שנים. מעדיף שהדירה תישרף ממה שאשתי תריב עם המשפחה שלה על כסף.

• מבאס 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצל המרוקאים יש קטע שלא נוגעים בדירה של נפטר שנה - רק אחרי שנה משליכים את האשפה ומחליטים מה לעשות בה.

• מעניין 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי פעם איזה פרק בפודקאסט על נדלן והתראיין שם בחור שחי על דירות כאלו. דירות ריקות של יורשים שלא מסתדרים. מאתר אותן לפי המרפסת הריקה שמלאה בקקי של יונים.

ואז הוא מאתר את הבעלים ומציע לקנות מהם את הדירה, או לשכור לטווח ארוך, במחיר זול ואז משכיר בשכירות משנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

יכולות להיות לזה הרבה סיבות. אנשים הם לא יצורים רציונליים. 

הדירה שלידי בקומה ריקה כבר 5 שנים בערך, גרה בה אישה מבוגרת שעברה לדיור מוגן וכנראה לא תחזור לשם. הילדים שלה באים פעם בחודש לראות שאין איזה נזק. 

דירה כזאת אפשר להשכיר בקלות ב6.5-7 אלף בחודש. במקום זה הם מעדיפים להמשיך לשלם ארנונה וועד בית ולהשכיר רק את החניה בגרושים. למה? ככה. 

• מבאס 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...