Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור קצת ארוך....

יש לי פיג'ו 205 שנת 94.

הסיפור התחיל לפני כמה חודשים שעשיתי תאונה עם קדמת הרכב, מה שפגע גם ברדיאטור והמאווררים.

אחרי תיקון כולל של האוטו, בדרך חזרה הביתה, המנוע התחממם וכל המים של הרדיאטור נזלו החוצה.

כמובן שנעצרתי והאוטו הוחזר למוסך.

האוטו תוקן, והוסבר לי שהייתה בעיה עם המאווררים, שהם לא ניכנסו לפעולה וזה תוקן.

מאז הכל היה טוב ויפה, נסעתי בלי שום בעיות, עד ששבוע שעבר האוטו הוכנס למוסך לטיפול סטנדרטי+תיקון הרדיאטור של המזגן.

אחרי התיקון, הדרכי חזרה, נידלקו שוב הנורות stop+טמפרטורת המים.

כמובן שעצרתי בצד, כיביתי את המנוע ומה אוזניי שומעות- שהמנוע עדיין דולק למרות שהמפתחות אצלי ביד, כיביתי את הכפתור של המזגן וניכבה המנוע.

מאז כל פעם שהייתי נוסע נורות אלה היו נידלקות לפרקי זמן של כמה שניות וניכבות ישר וחוזרה חלילה.. אך הבעיה של המנוע הדולק לא חזרה.

אתמול, לקחתי את האוטו למוסך שבו תוקן המזגן שיימצאו את מקור התקלה, המכונאי אמר לי שהפחחות שתיקנו את האוטו עשו חרא של עבודה,הפיל את זה עלהם,ואמר שמפני שהם עשו עבודה גרועה המאוררים פשוט לא עבדו במהירות 2 ולכן הבעיה הזאת קרתה, בלי קשר לתיקון המזגן(למרות שמאז הפחחות עברו כמה חודשים טובים והכל עבד תקין).

המכונאי אמר שהוא תיקן את זה, ועכשיו הכל תקין.

בדרכי חזרה, הבעיה כמובן חזרה, ומאז מופיעה בתדירות יותר גבוהה, וחשוב לציין שבד"כ שבדיוק לפני הדלקת הנורות, אפשר לשמוע שהמאווררים מתחילים לעבוד הרבה יותר מהר.

האוטו גם ניבדק במוסך שבו הוא עבר את הטיפול, והם לא מצאו שום בעיה מבחינם ולכן הפנו אותי לזה שטיפל במזגן.

אני כבר לא יודע מה לעשות, כל אחד מפיל את זה על מישהו אחר, ואף אחד לא יודע מה בדיוק הבעיה.

אם יש לכם רעינות/הצעות/פתרונות וכד אשמח לשמוע.

פורסם

חסרים הרבה פרטים כדי לסייע.

1. האם המזגן ברכב מקורי או התקנה מקומית ושל מי.

2. האם המכונאי הנו מוסך מורשה פז'ו או מי שמכיר היטב את מע' החשמל עם מאוררי הרדיאטור

ודרכי פעולתם בפז'ו?.

3. האם התחממות הרכב הנה בנסיעה מחוץ לעיר או בנסיעה עירונית או בעמידה במקום?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מיצטער שלא מסרתי את הפרטים בהתחלה.

1) לפי מיטב ידיעתי המזגן לא מקורי, אבל הוא הותקן הרבה לפני שקניתי את האוטו, ועבד תקין עד שנוצר החור ברדיאטור שלו, וזאת הייתה מהות התיקון.

2) המכונאי הוא לא ממוסך מורשה פיג'ו, מי שהתקין את המזגן הוא מוסך פרטי שמתעסק בעבודות הנ"ל.

3) זאת השאלה שעניינה אותי הכי הרבה, ובדקתי אותה כמה וכמה פעמים, ומה שמוזר שהנורות נידלקות

רנדומלית לחלוטין, אם זה בעמידה, נסיעה בעיר או בכביש מהיר, הן נידלקות בכל מצב.

(לדעתי אני לא בטוח שמדובר בהתחממות, כי לא תמיד יש את הרעש של המאוורים, והנורות נילדקות בכל מצב).

פורסם

בראש ובראשונה:ברוכים הבאים לסרט:"הקיץ והצרפתיה"

נקווה שיסתיים כמה שיותר מהר.

ובנוגעה לבעיה שלך,לדעתי פה קבור הכלב:

, וחשוב לציין שבד"כ שבדיוק לפני הדלקת הנורות, אפשר לשמוע שהמאווררים מתחילים לעבוד הרבה יותר מהר.

.

בגלל כניסת המאוורר למהירות הגבוה יותר יש משהו שגורם לכך,לדעתי איזשהוא יוניט שמושפע כתוצעה מעבוד הוונטה.

ד"א שעון חום יש לך ברכב?

sani

פורסם

יש לבדוק אם מאוררי הרדיאטור פועלים בכוון סבוב נכון, כלומר שואבים אויר מבחוץ אל תא המנוע

(חיבור חוטים הפוך יגרום לסבוב הפוך שישאב אויר מהמנוע לכוון החוצה והרכב יתחמם).

אם כוון המאוררים בסדר אז יש לבדוק את הרדיאטור עצמו שיתכן והוא סתום.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לצערי אין לי שעון חום ברכב.

באמת יכול להיות שכמו שאמרת איזשהו יוניט מושפע מעבודת הוונטה, אבל הבעיה שאף אחד לא מצליח למצוא את מקור הבעיה.

אני כבר מרוב אכזבה, כניראה שאקח ביום ראשון הלוואה בבנק, ואסע למוסך מורשה פיג'ו בתקווה שהם ימצאו את הבעיה.

מה שמוזר שכשהבעיה התחילה, לא היה את הרעש של המאווררים, הרעש שלהם הצטרף רק בזמן האחרון.

רפי לדעתי הסיכוי הוא קלוש שהמאווררים מסתובבים הפוך או שהרדיאטור סתום, הרכיבים הנ"ל ניבדקו כל כך הרבה פעמים בזמן האחרון.

אם יש לכם הצעות מה עוד אני יכול לבדוק, או לאן אני יכול לקחת את האוטו לתיקון, אשמח לשמוע.

תודה מראש.

פורסם

רפי אני מאשדוד.

לצערי הסאגה רק מתפתחת. הייתי אמור לנסוע ביום שלישי אחרי החג למוסך.

אני עובד גם גם בחגים ולכן אתמול הייתי חייב לנסוע עם האוטו לעבודה.

בדרך לעבודה, הנורות נידלקו שוב רק שהפעם הן לא ניכבו.

עצרתי בצד, פתחתי את מכסה המנוע ואני רואה שמים יוצאים מהמיכל והמאווררים לא עובדים...

מילאתי קצת מים ובנסיעה איטית האוטו שוב הוחזר למוסך.

כרגע חג, אז מחר רק יוודע לי מה קורה עם האוטו. ביקשתי מהם גם להתקין לי שעון חום ברכב.

רפי אם יש לך הצעה למוסך, או שיותר טוב, המוסך שלך מתאים, אז אשמח להגיע ולהעביר את האוטו טיפולים ותיקונים במוסך הנ"ל.

שבוע טוב.

פורסם

עוד עדכון...

היום האוטו חזר מהמוסך אחרי 3 ימים(בגלל החגים).

במוסך הוחלף לו הצינור מים, הותקנו פיוזים יותר חזקים, ונוקה המיכל מים.

האוטו עמד במוסך יומיים והיה מונע רוב הזמן ולטענת המכונאי לא היה זכר לבעיה.

המכונאי אמר שאין לטעם להחליף יוניט כי לדעתו הוא תקין והוא בדק את זה.

בדרך חזרה,כבר כולי תקוות, הגעתי כבר כמעט עד הבית בלב שמח...ומה קורה ליד הבית- כן כן, הנורות שוב נידלקות,מהבהבות וניכבות, וככה 3 פעמים בערך.

אני אובד עצות לגמרי, כבר לא יודע מה לעשות, אז רפי אם יש לך הצעות לפתרון, או המלצה למוסך שיודע לטפל בפיג'ו(חוץ ממורשה), או עוד יותר טוב המוסך שלך, אני אשמח לשמוע.

שבוע טוב, ואני בינתיים אנסה להדביק את הלב השבור שלי:?

• תוכן חדש...