Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקצרה:

1. מדובר בסי 3 שיין פק בת 3 שהיתה רכב ליסינג, קצת פחות מ-50,000 ק״מ. איך מוודאים מול הסוכנות בדיוק איזה ליסינג כדי לדעת מה המחירון המדויק של הרכב? אופציות שונות באפליקציה של לוי יצחק נותנות תוצאות שונות ... בנוסף, עד כמה לובינסקי מנסיונכם גמישים לעומת המחירון, במיוחד לקראת סוף חודש / רבעון?

2. לאור הבעיות הידועות של מנוע הפיור-טק, האם למישהו יש נסיון עם דרישה לבצע בדיקת ראש מנוע + שטיפת מנוע + החלפת רצועת טיימינג

3. הם יתנו לי שובר לצמיגים ואז כמו @lanosforce היקר (והשנון!) אוסיף עוד מכיסי ... אני גם מניח שניתן לקבל גם מספר טיפולים שנתיים שוטפים אבל כל רעיון נוסף יתקבל בברכה.

יש לי נסיון היסטורי חיובי עם לובינסקי טרייד וכך גם לחברים, אבל זה לא ב-5 שנים האחרונות אז אם משהו השתנה ולא לטובה אשמח לעצתכם, במיוחד @yulianx

תודה!

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
תוספת

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

לגבי 2 - אף סוכנות טרייד אין לא תסכים לזה, המקסימום שאפשר זה לוודא שעשו את הריקול אם הוא יצא לרכב הספציפי הזה. העלויות לעבודות האלה יהיו עליך אחרי שתרכוש את הרכב

• אהבתי 1
פורסם

אכן לא יחליפו רצועה או בדיקה.

הבעיה שאולי לא ניתן לבדוק באיזה שמן השתמשו. אלא מצוין בהיסטוריית טיפולים.

אם לא ,הייתי מעדיף לרכוש רכב מפרטי, מדובר על רכב די חדש ככה שבעל רכב  פרטי רוב הסיכויים מטפל ביבואן.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 שעות, G. P. Magnus כתב:

בקצרה:

1. מדובר בסי 3 שיין פק בת 3 שהיתה רכב ליסינג, קצת פחות מ-50,000 ק״מ. איך מוודאים מול הסוכנות בדיוק איזה ליסינג כדי לדעת מה המחירון המדויק של הרכב? אופציות שונות באפליקציה של לוי יצחק נותנות תוצאות שונות ... בנוסף, עד כמה לובינסקי מנסיונכם גמישים לעומת המחירון, במיוחד לקראת סוף חודש / רבעון?

2. לאור הבעיות הידועות של מנוע הפיור-טק, האם למישהו יש נסיון עם דרישה לבצע בדיקת ראש מנוע + שטיפת מנוע + החלפת רצועת טיימינג

3. הם יתנו לי שובר לצמיגים ואז כמו @lanosforce היקר (והשנון!) אוסיף עוד מכיסי ... אני גם מניח שניתן לקבל גם מספר טיפולים שנתיים שוטפים אבל כל רעיון נוסף יתקבל בברכה.

יש לי נסיון היסטורי חיובי עם לובינסקי טרייד וכך גם לחברים, אבל זה לא ב-5 שנים האחרונות אז אם משהו השתנה ולא לטובה אשמח לעצתכם, במיוחד @yulianx

תודה!

1. הייתי משנה פק ל-פאק. סורי - זה פשוט מתבקש. (פ' רכה) 

2. יש מדיד לרוחב הרצועה הזו - הייתי ניגש עם אחד כזה לסוכנות ובודק שהרצועה נכנסת לתוך המדיד ובקלות. מריח את השמן אם יש כלשהו סימן של ריח פחם או גומי - מתרחק. 

3. בוא נגיד שהשובר הזה הוא או צמיגים סיניים שאתה לא באמת רוצה - או צמיגי פרימיום אבל במחיר משתלם. 

לגבי הטיפולים - אני ראיתי בעיניים שלי איך הצעת מחיר לטיפול ב1700 שקלים פתאום הופכת לסה"כ טיפול ב500 שקלים בהצעת כאשר הפעלתי אחריות ב350 שקלים. - במקרה הזה זה משתלם - אבל אני לא אוהב להרגיש ככה. לדעת שטיפול שהציעו לי ב1700 שקלים לא במסגרת אחריות שווה בפועל 500 כשכן מפעילים אחריות. זה לא עושה לי טוב. 

אני לצערי - לאחר שנתיים בעלות, מזועזע במספר סעיפים מהרכישה של הרכב אבל סה"כ לשים את כל הכעס והרגשות בצד - אנחנו באפריקה, אפילו לא במזרח התיכון - זה מה יש. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אמנם לא טרי במיוחד, אבל לפני 4 שנים באתי ללובינסקי טרייד במטרה לשקול טרייד על סי3/קקטוס בת 3 כאשר לי יש רכב מבוקש בן 8. 

הם גם הציעו הצעה גבוהה על הרכב שלהם, וגם שחטו אותי במחיר של הרכב שלי. בפועל אם הייתי מקבל את ההצעה שלהם לעומת מכירה וקניה פרטית(מה שעשיתי בפועל)  הייתי משלם אקסטרה של 15 אלף שקל. 

ככה שאם לא השתנה משהו דרסטי, לא הייתי בונה על מחיר תחרותי ביחס למה שאתה יכול למצוא ביד 2 על רכב עם אותם נתונים. 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 18 שעות, bigzoltar כתב:

כן לא להכניס ראש בריא למיטה חולה. 

לטובת הפורום (ובדיליי עקב התקיפה באיראן) קבעתי פגישה השבוע באחד מסניפי טרייד מוביל במרכז. בבוקר הפגישה אפילו קיבלתי מהם מסרון תזכורת. מכאן העניינים הלכו ונהיו מוזרים/משעשעים ...

הגענו לסניף/מגרש כ-15 דקות לפני הפגישה. הסניף בנוי כך שכאשר נכנסנו אין לי ספק שלפחות שני עובדים ראו אותנו. אמרנו שניגש לשבת בכמה דגמים רלוונטיים לראות איך הם, כי הרכבים לא נעולים. עשינו זאת כ-20 דקות. בזמן הזה אף אחד לא ניגש אלינו או שאל אותנו דבר (וראו אותנו עוד עובדים שיצאו להפסקת עישון). בסוף פשוט ראינו את מה שרצינו והלכנו ... אף אחד לא התקשר לבדוק מדוע לא הגענו - לא בסמוך לפגישה ולא בימים שחלפו מאז ...

• מעניין 1

פורסם

לגביי טרייד מוביל - 

בכל הסניפים השיטה זהה - אתה נכנס דרך המשרדים - יכול לקחת מספר ולשבת עם נציג או ללכת להסתובב במגרש. 

זה שנותנים לך להסתובב במגרש לבד בלי שיישבו לך על הראש לדעתי זה יתרון גדול. 

אני לא מבין למה התלונה שלא התקשרו אלייך לבדוק למה לא הגעת... 

אם היה ניגש אלייך נציג היית קונה את הרכב? 

באותה מידה אם היית מעוניין היית יכול לפנות לנציג במקום, בייחוד שקבעת פגישה.

Anyway לגבי טריידמוביל - כמו כל טרייד גדול - הם לא באמת מכירים את הרכב יותר מדי ברוב המקרים. אם האקזמפלר טוב - תיקח. אם לא - תברח.

אחריות הכי טובה לכל מותג תקבל בד"כ בטרייד של אותו יבואן.

מה שכן טריידמוביל בד"כ מתמחרים די גבוה את הרכבים שלהם והגמישות שלהם מאוד מוגבלת.

• אהבתי 1
פורסם

ממה שאני זוכר ברוב הטריידים - רוב הרכבים פתוחים, למעט רכבי פרימיום שמושארים נעולים כי לא רוצים להסתכן בנזק לסלון שלהם. 

ולגביי הטרייד הספציפי - אני דווקא קיבלתי יחס מעולה. 

השירות מאיש המכירות היה מעולה וגם דאגו להלשלים לי את כל החוסרים. 

אחרי הטרייד - אני נתקלתי בעיקר בבעיות עם השירות והאחריות ומוסך ספציפי מורשה. 

נזכרתי בלבקש את היסטוריית הטיפולים - לאחר הרכישה. נאמר לי בזמן הרכישה שיש היסטוריית טיפולים מלאה ואוכל לבקש אותה. 

ואז גיליתי שיש טיפול חסר ולא מתועד ברכב.

ואז תוך כדי עבודת התקנה של מערכת ברכב גיליתי שבדלת תא המטען יש חלק שסופק מפירוקית. 

עד היום לאחר כל הפניות שלי לשירות הלקוחות - לא קיבלתי מענה מדוע יש חוסר בטיפול 75 אלף ומדוע הרכב מדווח כעבר נקי מתאונות (תאונה קלה - לא פגיעה בשלדה). 

לגבי אחריות הטרייד - גיליתי שישנם סעיפים שלא היו ניתנים למימוש בגלל שהם כוללים חלפים לא מקוריים שהמוסך המורשה הספציפי לא החזיק במלאי. אבל אני זה שפנה אל המוסך ולא הופניתי דרך שירות הטרייד כלפיו בכדי להפעיל אחריות. 

וסעיף נוסף שלא היה ניתן למימוש כי החלף המקורי - עולה פחות מהפעלת האחריות. 

אלו הן, עובדות. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הם לא נותנים לקחת לבדיקה מטעמך?

דוח סליקה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 22 שעות, Nakamichi כתב:

מה שכן טריידמוביל בד"כ מתמחרים די גבוה את הרכבים שלהם והגמישות שלהם מאוד מוגבלת.

טוב לדעת. הם אמנם מעדכנים מדי פעם מחירים אבל אני מסכים שהתמחור שלהם גבוה עד לא הגיוני במרבית המקרים וכאשר הוא נמוך הראדאר שלי נדלק ותוהה מדוע.

לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

ולגביי הטרייד הספציפי - אני דווקא קיבלתי יחס מעולה. 

זוכר שרכשת את הרכב והיית מרוצה וזוכר איך אחר כך גילית את כל היתר ...

לפני 22 שעות, Nakamichi כתב:

אחריות הכי טובה לכל מותג תקבל בד"כ בטרייד של אותו יבואן.

אולי אבל לכאורה לובינסקי שולחים רכבים לטרייד מוביל ולהם נשאר מעט מאוד מדגמים מסוימים.

פורסם
לפני 5 שעות, G. P. Magnus כתב:

זוכר שרכשת את הרכב והיית מרוצה וזוכר איך אחר כך גילית את כל היתר ...

לרכב עצמו יש פלוסים ומינוסים, בהחלט יש לרכב על זה 16,500 סיבות "לפצות" על התחושה השלילית כלפיו אבל בסופו של דבר אני אשם בזה, זה לא באמת מה שרציתי לראות בחניה.

לגבי התמחור של הטרייד

אני נכנסתי לשם בגישה מאוד פשוטה. אמרתי לאיש מכירות יש לי איקס שקלים ורכב למסור לכם לטרייד, אני רציני, תנו לי עסקה משתלמת בסכום הזה.

זה תכלס מה שקרה וכן נפלתי על תקלה אחת מאוד לא נעימה תקופה קצרה מיד אחרי שבחרתי לעשות תחזוקה יזומה על חשבוני.

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...