Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

אשתי עשתה תאונה ובאתר הממשלתי כתוב שסיבת ההורדה מהכביש אובדן גמור. 

מה זה אומר?

אם אני מוכר לסוחר צריך לבצע העברת בעלות?

פורסם

אני דווקא מבין שהרכב הורד מהכביש. שאל את השמאי לגבי הפרוצדורה, שכן גם קבלת פיצויי הביטוח וכם החזר אגרת הרידוי תלןיים בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוצעה הורדה מהכביש, הרכב נמצא במוסך, 

הגשנו מסמכים לחברת ביטוח ונקבל החזר מלא על הרכב. 

רק לוודא, מה קורה עם הרכב עצמו? לא ברור לנו מי צריך לדאוג לכך.

האם נדרש שיחה עם החברת ביטוח? 

העריכו את השארית של הרכב ב-1500 שקל(מקווה שאני כותב אתזה נכון)

פורסם

אם אתם תובעים את צד ג', אני מניח שהרכב שווה 15,000 ש"ח, כך ש - 90% תקבלו מהביטוח של צד ג' ו - 10% תקבלו ממגרש לפירוק רכב.

את ההורדה ביצע השמאי עבורכם.

תיכנס לאזור האישי הממשלתי ותמלא פרטי בנק לקבלת החזר יחסי של אגרת הרישוי השנתית. ההחזר מבוצע בתוך ימים ספורים. לחילופין, תמתין עד לקבלת טופס בדואר ממשרד הרישוי שם יבקשו ממך למלא פרטי בנק ולהחזיר אליהם לתשלום. 

תפנה לשמאי בשאלה האם עלייך לטפל בשרידים, אם כן, תבקש ותקבל ממנו טלפון למי שירכוש ממך את השרידים. אתה אמור לקבל ממנו הסכם עם פרטי הרכב והסכום ששולם, הביטוח ידרוש ממך את המסמך.

אם אתם לא תובעים את צד ג' אלא את הביטוח שלכם, כנראה שהביטוח שלכם לוקח את השרידים ומשלם לכם 100%.

תפנה לשמאי, הוא יסביר לך את העניין. 

• חודש מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...