Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוסטלגיה לשבת: רנו מגאן דור 1 - "הגיע זמן המגאן"

מדי פעם יוצא לי לסייע לאתר Wheel בנתוני העליה על הכביש והשרידות של הדגמים השונים המפורסים במדור נוסטלגיה.

24000 יחידות (האמת שדי הופעתי מהכמות הגדולה) מגאן 5 דלתות וסדאן נמכרו כאן מהדור הראשון (לא כולל קופה וסניק)

הפעם אני מעורב רגשית. היתה לי כזאת סדאן כסופה משנת 2001 בליסינג בימי בועת ההייטק העליזים. באותה תקופה שווי השימוש של רכב בקבוצה 2 היה 960 ש"ח די מצחיקים.

והמגאן היתה רכב הליסינג הראשון שלי לאחר שהתפתתי לעבור מהעבודה הבטוחה באחד מהבנקים המובילים לסטארט אפ מבטיח (לכאורה כפי שמיד יתברר)

נציג חברת הליסינג הודיע חגיגית לי במעמד המסירה שמי שלוקח מגאן זוכה להתנסות בכל מגוון כלי הרכב החלופיים הנמצאים בצי של החברה, ואכן המגאן "שלי לא הכזיבה עם בעיות בגיר, במזגן ובמתלים כל זה טרם הגיעה לגיל 9 חודשים ו-21000 ק"מ אז הוחזרה אחר כבוד לחברת הליסינג בשל סגירת הסטרט-אפ.

בדיקה במאגר משרד הרישוי  מגלה שהיא ירדה מהכביש אחרי 11.5 שנים ב-8/2012.

כשהיא נסעה היא נסעה מצוין - היתה מאד נוחה וחסכונית למדי. למרות החוויה הלא מרנינה בכל הקשור לאמינות רכשתי ב-2003 סניק מהדור הראשון שדווקא היתה די מוצלחת ושרדה אצלי 3 שנים.

• אהבתי 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הזכרת נשכחות, שגם בהן אתה לגמרי אשם...

ההבדל בין ברוטו לנטו, או כמה באמת מרוויחים על רכב שקונים ב 500 שקל ומוכרים ב 1000 שקל. 

אמנם עברו למעלה מ 20 שנים, אבל לעולם לא אשכח את הרנו סניק 1.6 אוטומטית מודל 99' שהיתה לנו במשך שנה וחצי, הנבלה הסרוחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

היתה להורים של אשתי מגאן 5 דלתות, מודל 96 מנוע 1.4 גיר רגיל. 

יום אחד ב 1997 חמותי ראתה עננים והחליטה להוציא את הרכב החוצה מהמוסך,  שיתנקה :

https://www.weather2day.co.il/forum?p=433681

קיבלה 11 אלף₪ מהביטוח בשל ירידת ערך 

מגאן 1.4 ידנית היתה ללא תקלות בכלל, עד שהוחלפה בטרייד אין  במגאן האצ'בק מודל 2003 אוטומטית 1.6 חדשה ( שגם היא לא עשתה שום בעיה), הוחלפה במגאן 2012, עד שהאחרונה ירדה מהכביש בתאונה ב 2017 לטובת קפצ'ור 1.2.. 

נוחות המושבים במגאן דור ראשון לעומת רכבים אחרים באותה התקופה היתה פשוט מדהימה. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

יש כאלה שמחכים לספ"ש כדי לנוח, יש כאלה כדי לטייל, יש כאלה שמחכים לכדורגל (כשכדורגל היה בעיקר בשבת).

אני מחכה לספ"ש למדור של ששי כהן על מכוניות נוסטלגיות 😃

צבי, תמסור לו שאני רוצה סקירה על האמר H1 ועל גולף מארק 3 vr6 😂

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מסקרן אותי לדעת שרדו מהסניק RX4.

גגסת הנעה כפולה לסניק דור שנמכרה במספרים קטנים בגלל שהיתה רק עם גיר ידני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

79 סניק 4x4 עלו על כבישי ישראל בשנות הדגם 2001-2004.

60 בנזין 2.0 ו-19 עם מנוע 1.9 טורבו דיזל.

שרדו 3 עם מנוע בנזין 2.0.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היו לי 2 צמודות מודל 2005 + 2008 , מעל ל רבע מיליון ק"מ בשני הרכבים , מלבד תקלה אחד בזו של 2008 כאשר האלטרנטור שבק חיים בנסיעה , שום בעיה מעבר לזו.

רכבים טובים מאוד אשר סבלו מתחזוקת ליסינג ירודה , והזנחה גדולה הרבה יותר בידים פרטיות.

עקב אובדן ערך מהיר לא היה משתלם לבצע תיקון ברכב כאשר הגיעה תקלה משמעותית ברכב.

פורסם

הייתה לי מגאן דור 1 שלאחר מתיחת הפנים, מודל 2001, 1.6 ידנית. שירתה אותי באמינות כמעט מוחלטת, למעט אלטרנטור ששבק. 

הלכה בתאונת אובדן גמור ולאחר מכן קיבלתי רכב מהעבודה שהיה שנמוך משמעותי לעומת המגאן, אבל היה עם דלקן ומגולם במלואו בתלוש השכר. 

פורסם

לי היה מגאן 2001 1.6 אוטומט: הרכב הראשון שלי, ממש צרות איתו שנתיים נסעתי בו גיר al4  לקראת לשווק חיים היה נתקע פתאום על הילוך 3 וברמזורים לחיצה על המצערת הרכב לא זז עד שמגיע בעיטה מאחורה ושוב מתחיל לזוז מייסבי גלגלים הלכו בעיות התחממות, מזגן חימום תקול, משאבת דלק הלכה, וכו.. ומשם למגרש גרוטאות עד לרכב הבא מאזדה לנטיס 2004 ההבדל שמים וארץ.

פורסם

ולי היתה מגאן 2001 אוטומטית. מהעבודה.

הגיר היה אוהב לבעוט בדיוק כמו שציין המגיב מעליי.

אהב לבעוט גם לאחר תיקון (או שמא "תיקון") שלו.

כשהיה נוסע - היה נוסע לא רע דווקא.

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היה הרכב הראשון שלי אחרי שקיבלתי רישיון נהיגה.

לאבא שלי בדיוק נתנו רכב צמוד מהעבודה, יונדאי אלנטרה עגלתית שהיתה נחותה מהרנו בכל פרמטר, אז אני זכיתי ברנו מגאן 98 עם סאנרוף ומנוע 2 ליטר כרכב ראשון לפחות עד הגיוס.

אחרי שהתגייסתי לא היה מי שינהג ברכב, אז מכרו אותו. אפילו יש תיעוד שלה בגוגל סטריט וייו מ2011 אחרי שנמכרה לשכן.

PXL_20250521_062711511.jpg

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...