Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה אתם קונים את מברשת השיניים החשמלית שלכם?

avargel

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

בתאריך 21.4.2025 בשעה 19:19, avargel כתב:

המלצות למברשת איכותית עם אפשרות לרכישת ראשים בהמשך, תתקבל בברכה

אלי אקספרס, אמזון, קיאספי, לא משנה

השאלה הכי חשובה שאף אחד לא שאל...

מה התקציב?

מהצד האחד של הסקאלה יש לך את ה-4000N שלדעתי בסיסית וטובה.

במברשות הטובות באמת יש לך את ה-i07 שהיא פצצה. עולם אחר.

בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, Shmelov כתב:

מהצד האחד של הסקאלה יש לך את ה-4000N שלדעתי בסיסית וטובה.

במברשות הטובות באמת יש לך את ה-i07 שהיא פצצה. עולם אחר.

אני רואה שהשיווק של Oral-B מסתבר שעושה את שלו... במקום לשלם 250~ ש"ח אנשים שמחים לשלם 600 ש"ח בגלל שיווק-מיתוג-פרסום.

תוכל לומר לי בבקשה במה ה- iO7 כל כך טובה יותר ו"פצצה" מה- 4000?...

אני אשמח ללמוד מהידע שלך.

מספר הרטיטות לדקה גבוה יותר?

חיישן לחץ מוצלח יותר?

סוללת ליתיום גדולה יותר?

גיימיפיקציה של אפליקציה ו- BT? (לדעתי האישית כל כך מיותר שמעולם לא חיברתי את המברשת שלי לשום אפליקציה).

לא בא להתווכח לשם הוויכוח. מוכן ללמוד.

לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

לרוב המברשות האלה ב-100, לא יהיה חיישן לחץ למניעת צחצוח אגרסיבי מדי. יש אנשים שבאופן טבעי לא מצחצחים חזק אז להם זה לא משנה, אבל מי שכן, הפונקציה הזאת מאוד מאוד חשובה. 

לכן הייתי ממליץ לעלות ל-150-200 שקל, ששם די בוואות יהיה את הפונקציה הזאת. 

בדיוק מה שניסיתי לומר למעלה ושכחתי לצערי לציין את עניין חיישן הלחץ - חשוב מאוד.

לקנות מברשת Oral-B ללא חיישן לחץ (כמו שאין בדגם Vitality הפושטי והחלש) - זה פשוט מראש לדעת שאתה הולך לעשות טעות בוודאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, DAHUJI כתב:

אני רואה שהשיווק של Oral-B מסתבר שעושה את שלו... במקום לשלם 250~ ש"ח אנשים שמחים לשלם 600 ש"ח בגלל שיווק-מיתוג-פרסום.

חיישן לחץ מוצלח יותר?

סוללת ליתיום גדולה יותר?

גיימיפיקציה של אפליקציה ו- BT? (לדעתי האישית כל כך מיותר שמעולם לא חיברתי את המברשת שלי לשום אפליקציה).

לקנות מברשת Oral-B ללא חיישן לחץ (כמו שאין בדגם Vitality הפושטי והחלש) - זה פשוט מראש לדעת שאתה הולך לעשות טעות בוודאות.

בIO7 לעומת IO3 הבסיסית ההבדל בעיקר במטען (ובצג), הטכנולוגית צחוח בכל הדגמים החל מ3 זהה.
השינוי העיקרי בIO הוא

מנוע - אמור להיות שקט יותר, לא מספקים עליו נתונים
https://www.ifixit.com/News/43726/a-teardown-peek-inside-oral-bs-seriously-connected-io-toothbrush

בחיישן לחץ - 3 חיווים\חלש מדי\חזק מדי\לחץ אידיאלי

ראשים שונים

עולה 350 ועלה קצת פחות בעבר
https://ksp.co.il/web/item/298126

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, DAHUJI כתב:

חיישן לחץ מוצלח יותר?

סוללת ליתיום גדולה יותר?

אקדים ואומר שהיו לי את 2 המברשות.

ב-i07 יש לך חיישן לחץ ממש חכם עם 3 צבעים שאומרים לך אם אתה מצחצח חזק מידי, חלש מידי או בול כמו שצריך. ב-4000 הוא מראה לך אור אדום בלבד כשאתה מצחצח חזק מידי אבל צריך ממש ללחוץ חזק כדי שהוא ידלק אז בעיני זה לא נותן כלום לעומת ה-3 מצבים ב-i07. גם יש לך יותר מצבי צחצוח עם מצב אינטנסיבי ועוד מצב שלא זוכר את שמו כרגע. הבנתי שגם המנוע עובד בצורה קצת שונה, בסיס הפעולה זהה אבל הפולסים והויברציות שונות. יש לך מסך אינפורמטיבי שמראה לך מידע שונה כולל מצב סוללה (הסוללה בשבילי זה חשוב) והאפליקציה מזהה איך אתה מצחצח ומראה לך איך לצחצח יותר נכון ואפקטיבי כדי לא לפספס נקודות, ב-4000 סתם אפליקציית משוב פשוטה. גם ב-4000 יש לך מטען רגיל, היה לוקח לי 16-17 שעות להטעין 100% כשהסוללה הייתה נגמרת לי בהפתעה והמברשת הייתה מהבהבת לי פתאום באור אדום ומחלישה את העוצמה לרמה שזה מרגיש לא אפקטיבי לצחצח, ב-i07 מטעין ב-3 שעות בערך. עולם אחר, כל החווית צחצוח יותר טובה. גם ב-i07 קיבלתי בקניה תיק לנסיעות (טס לא מעט וזה שימושי לי) וב-4000 לא קיבלתי כלום. זה גם שווה כסף.

עוד דבר שחשוב לי לציין. כשהייתי מצחצח במברשת רגילה (לא חשמלית) הייתי הולך לשיננית כל חצי שנה קבוע, ראיתי שהיה לה על מה לעבוד, לא הייתי הולך סתם. כשעברתי ל-4000 הייתי הולך אחת לשנה כי אחרי חצי שנה לא היה מצטבר לי כלום ביחס למברשת הקודמת. אחרי זה עם ה-i07 באתי לשיננית אחרי שנה כי כבר לא היה לי נעים מעצמי, היא אמרה לי ללכת הביתה ולחזור עוד חצי שנה כי "חבל על הכסף". אולי זאת האיכות של המברשת, אולי בגלל החוויה צחצחתי יותר טוב והקפדתי, שורה תחתונה, אני רואה תוצאות אז כנראה שיש הבדלים בכל זאת. תמיד אתה יכול לצחצח עם מברשת רגילה ב-20 שקלים ולהגיד שהפער לא מצדיק את זה אבל לשלם מאות שקלים על דברים אחרים שלדעתך כן מצדיקים. הכל עניין של סדר עדיפויות בחיים.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@shake

@Shmelov

תודה רבה על המידע!. מכל מלמדיי השכלתי.

אם ככה, אולי אשקול לחיוב כשה- 4000 שלי תתפגר (בינתיים איתה כבר 5 שנים לדעתי), להשתדרג לאחד מדגמי ה- iO.

לפני שעתיים, dinnnn כתב:

@DAHUJI ההמלצה שלך מהכוורת חקוקה לי בראש מהרגע שכתב אותה

טוב לראות אותך כאן

תודה רבה חבר :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 21.4.2025 בשעה 19:19, avargel כתב:

אלי אקספרס, אמזון, קיאספי, לא משנה

הנה מברשת השיניים החשמלית שהמלצתי עליה - Oral B Electric Toothbrush Pro 4000 במבצע מעולה.

עולה עכשיו בעלי-אקספרס 40$~ שהם 143 ש"חים.

אני קניתי אותה בזמנו בארץ ב- 220~ ש"ח...

אם אתה לא בטוח לגבי מברשת שיניים חשמלית ומתלבט וכו', אתה בכיף יכול להתחיל איתה (140 ש"ח לדעתי זה סכום זניח להתנסות ראויה) ולהשתדרג אח"כ.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, DAHUJI כתב:

הנה מברשת השיניים החשמלית שהמלצתי עליה - Oral B Electric Toothbrush Pro 4000 במבצע מעולה.

עולה עכשיו בעלי-אקספרס 40$~ שהם 143 ש"חים.

אני קניתי אותה בזמנו בארץ ב- 220~ ש"ח...

אם אתה לא בטוח לגבי מברשת שיניים חשמלית ומתלבט וכו', אתה בכיף יכול להתחיל איתה (140 ש"ח לדעתי זה סכום זניח להתנסות ראויה) ולהשתדרג אח"כ.

מעולה תודה, אין עליך

הזמנתי

לינק לראשים יתקבל בברכה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי 4000n ויש לי כרגע io4

המעבר היה לא פחות ממדהים. 

כל צחצוח עם ה io4 מרגיש כמו אחרי שיננית. הראש שלו טיפה יותר גדול משל ה 4000n ומרגיש הרבה יותר טוב. 

ה 4000n אכן סוס עבודה, החלפתי רק כי ראיתי מבצע טוב על ה io (ובהמלצתי עוד חברים קנו ולא התחרטו). 

החסרון היחיד של io הוא ראשים טיפה יותר יקרים מאשר הסוג השני, וגם המכשיר עצמו טיפה יותר יקר, אבל אם נפרוס את המחיר לאורך שנה ההבדל החודשי יהיה זניח. 

אל תלך על אלו ב 100 שח, קרובי משפחה החזיקו כאלו שנה-שנה וחצי וכמו שציינו פה הסוללה נחלשה עד לרמה של להטעין כל יום. 

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מוצר שהוא יחסית חדש ועדיין לא מוכר בשוק, בשם Laifen, יש להם מברשת שיניים חשמלית שאני משתמש בה כבר כמעט שנה.

אני רואה שיש להם אתר מקומי, בזמנו אני רכשתי מאמזון עוד לפני שהגיע לישראל: מברשת שיניים חשמלית חכמה | טיימר ואפליקציה להתאמת עוצמה - Laifen

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עם io4 קרוב לשנתיים.

קניתי בהמלצת רופא השיניים שלי.

עלתה כ-400 + 4 ראשים בונוס, בהזמנה ישירה מהיבואן דיפלומט אאל"ט.

מצטרף לשורת המהללים את הסידרה הזו.

הייתה לי בעבר חשמלית בסיסית של אורלB, ואין מה להשוות.

לעומת מברשת 'ידנית' מול ה io4 זה כמו לעבור ממברג ידני למברגה חשמלית נטענת...

לא משתמש באפליקציה, למעט פעמים בודדות להתנסות.

טעינה אחת לשבוע עד 10 ימים אורכת שעות בודדות (משתמש פעמיים ביום) .

לפני ה-io4 הייתי עושה שיננית אחת לחודשיים-3 (מעשן בעוונותי...).

מאז אחת לשנה וגם אז הטיפול קצר משמעותית (אבל המחיר נשאר 🙃).

בקצרה: מכשיר מעולה ויעיל.

בשילוב עם פלוסר (סילונית) אני רואה שיפור משמעותי בבריאות הפה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 22.4.2025 בשעה 22:16, Nemesis כתב:

אישית אני מעדיף את ה- Philips Sonicare. לא ככ זמינה בארץ, מזמין באמאזון דגם פשוט.

היא אכן רמה מעל.

אחרי שמנסים אותה אי אפשר שום דבר אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...