Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה אתם קונים את מברשת השיניים החשמלית שלכם?

avargel

פוסטים מומלצים

המלצות למברשת איכותית עם אפשרות לרכישת ראשים בהמשך, תתקבל בברכה

אלי אקספרס, אמזון, קיאספי, לא משנה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אצלי בבית התכנסנו ל-6 זוגות שהן כולן וריאציות של אורל בי מתוצרת braun. אמינות טובה מאוד, לוקח איזה 8 שנים עד שנחלשת הסוללה.

מבחינת מחיר - אף פעם לא הצלחתי לאתר משהו סביר מאמזון עם שקלול המשלוח, יש מבצעים מקריים לגמרי בשופרסל/סופרפארם/וואטאבר.

כנ"ל לגבי ראשים - תחליפיים יש מה שאתה רוצה, מקוריים בסופו של דבר אני מחכה למבצעים בארץ, או (נדיר) אמזון.

בלי wifi, בלי בלותות', בלי אפליקציה, בלי שעון מעורר, בלי טוסטר משולשים עם קרניים, בלי כלום. 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני חצי שנה קנו לי iO5 במבצע בקספ - אאל"ט 500 ש"ח. בינתיים מרוצה, חוץ מזה שהגעתי למצב שרופא השיניים הזהיר אותי מצחצוח יתר. הפסקתי להשתמש באפליקציה שדחפה למצב זה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכיוון של 100₪, מברשת + ראש בודד + בסיס הטענה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חבר קופ״ח מאוחדת יש לך מוצרי אורל בי במחירים מסובסדים :

image.thumb.png.d1b17b4295f77baf220760be8252c1ea.png

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, avargel כתב:

דגמים יעזרו, וגם מה נחשב מחיר רגיל ומה מבצע אמיתי, כדי שאדע לזהות אחד כזה כשאתקל בו

אתה לא צריך כלום יותר מההמלצה שלי על המברשת הזו. נקודה.

סוללת ליתיום (ח-ש-ו-ב).

חיישן לחץ (ח-ש-ו-ב).

טיימר צחצוח של רבעי פה (ס-ו-פ-ר נוח).

איפה קונים? - אם לא דחוף, לחוץ, רותח עכשיו - אז איפה שבמבצע ואיפה שמשלמים עליה פחות מ- 250~ ש"ח.

חכה בסבלנות למבצע, זה לוקח בערך חודש פלוס-מינוס, תעקוב בקבוצות הדילים הרלוונטיות.

יש בעלי אקספרס - הן מקוריות (כן, מקוריות, אני יודע שזה מפתיע).

יש בארץ ב- KSP - צריך לחכות למחיר טוב.

שורה תחתונה - 250~ ש"ח מלמטה (הגזמתי, יותר לכיוון ה- 200~ ש"ח אבל אני לא מכיר את כישורי צייד הדילים שלך), ויש לך את כל מה שאתה צריך מחשמלית.

אך ורק Oral-B בגלל המכאניקה העדיפה של המברשת (חצאי-סיבוב), אני פחות בעניין של אולטראסוניות (Colgate ו- Philips).

ראשים ל- Oral-B גם מ- KSP אך ורק במבצע עומק כשיש מחיר ממש ממש טוב (ואז קונים כמות - אחרי שמבררים איזה סוג של ראש Oral-B מתאים לך הכי הרבה לפי ניסיון וטעייה), או מחו"ל במבצעים (ואז מזמינים כמות ושוכחים מזה לשנתיים). תעקוב בקבוצות הדילים הרלוונטיות.

מבחינתי, ראש מברשת של Oral-B מתבלה פעם ב- 3-4 חודשים, אז אני לא רואה סיבה כל כך טובה לחסוך עליו ולקנות אחד אחר חלופי סיני, כשאני מצליח להביא אותם ב- 10~ ש"ח/ראש.

לפני שעתיים, hans כתב:

בלי wifi, בלי בלותות', בלי אפליקציה, בלי שעון מעורר, בלי טוסטר משולשים עם קרניים, בלי כלום. 

מחזק מאוד.

לא WiFi, לא אפליקציה, לא BT, לא עניינים ולא עמאיית. כל זה ממש ממש מיותר.

גיימיפיקציה מיותרת ולא מעניינת של ציחצוח השיניים כדי לעניין את המשועממים ולייצר "חדשנות" יש מאין כי אין כבר יותר מה לחדש כמעט בתחום (נכון להיום, ובמחיר שפוי).

לפני שעתיים, sperial כתב:

לפני חצי שנה קנו לי iO5 במבצע בקספ - אאל"ט 500 ש"ח

יקר בפי 2 מסדר הגודל של מברשת Oral-B איכותית והגיונית שצריך לשלם עליה.

לא אומר שהיא לא מצויינת, היא מצויינת, אבל המחיר מוגזם מאוד ואין צורך לשלם כל כך הרבה על אותו הדבר.

היא לא מציגה שום יתרונות טכנולוגיים אמציתיים על פני אחיותיה הזולות בפי חצי (לא מספר רטיטות לדקה גבוה יותר, לא סוללה טובה יותר וכו').

לפני שעה, hans כתב:

ממש ממש לא, וסליחה, אבל אתה מטעה אותו.

אתה שולח אותו ל- Oral-B Vitality זולה מאוד, חלשה מאוד, איטית עם פחות רטיטות לדקה, עם סוללת NiMh חלשה ודועכת (כמה ימים בין הטענה להטענה, ונגמרת אחרי 2-3 שנים לחלוטין) ולא סוללת Li-ion חזקה שמחזיקה מעמד (שבועיים בין הטענה להטענה וגם תחזיק עשור) וכו' וכו'.

לא ממליץ על המברשת הכי פשוטה של Oral-B. 

הן תחזקנה שנתיים-שלוש לפי שיחלשו מאוד וכבר תרצה להחליף, אבל חווית השימוש בהן לדעתי פחותה וחבל לא לקנות משהו טוב יותר ל- 5-10 שנים בעוד 100 ש"ח (סכום זניח שמתחלק על פני השנים הנ"ל).

המקרה היחיד שבו אני כן ממליץ על Oral-B Vitality החלשה והאיטית והזולה מאוד (80~ ש"ח) היא אך ורק למתחילים שהם נורא חששנים והססנים ושלא בטוחים אם מברשת חשמלית תתאים להם בכלל (לא מבין למה, זה דבר אדיר, נוח מאוד ואפילו מונע עומס על כף היד), אז ממליץ להם להתנסות על אחת ממש זולה, להתאהב בזה ולשדרג הלאה.

עריכה אחרונה על ידי DAHUJI
  • אהבתי 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קיבלתי את המברשת כמתנה, אז לא התעמקתי בסקר שוק. מה שחשוב לי הוא שהמכשיר נותן לי ניקוי טוב - קיבלתי מחמאאות מהשיננית - ושההתלהבות הראשונית מהשימוש באפליקציה לצורך ניהול הצחצוח התפוגגה אחרי שרופא השיניים הפטיר שיש לי סימני צחצוח יתר. צריך להוסיף שהראש שהגיע עם המברשת יחסית קשה, כעת יש לי הראשים הרכים ביותר שתואמים לסדרת iO.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי באמאזון. לפני כמעט 4 שנים. לא מאמין איך הזמן טס.  היה משלוח חינם.. והמחיר היה משמעותית נמוך יותר.

בשופרסל אונליין מדי פעם יש מבצעים שהמחיר יוצא די דומה. 

את הראשים אני קונה באמאזון, כי יש כל מיני סוגים, שלא ראיתי בארץ. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, hans כתב:

כן , רק עם הסתייגות קלה, 

לרוב המברשות האלה ב-100, לא יהיה חיישן לחץ למניעת צחצוח אגרסיבי מדי. יש אנשים שבאופן טבעי לא מצחצחים חזק אז להם זה לא משנה, אבל מי שכן, הפונקציה הזאת מאוד מאוד חשובה. 

לכן הייתי ממליץ לעלות ל-150-200 שקל, ששם די בוואות יהיה את הפונקציה הזאת. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב מאוד לבחור בראש הנכון. להתייעץ עם הרופא/שיננית. 

אני לא מצאתי הבדל במבחר הראשים למברשת שלי בין הארץ לאמזון. לכל היותר מבחר צבעים, שלחלק מהסוגים מוגבל בכל מקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר הרבה שנים עם אורל B (מעל 10 שנים).

לשים לב שזה לא המוצר הכי אמין, או שהן מתפגרות לגמרי אחרי כמה שנים או שזה אפילו קורה תוך שנה שנתיים ואז הרווחת כי באחריות מחליפים לחדשה.

הזמנתי פעמיים מאמזון (איטליה), אבל בגלל האחריות אני כבר מעדיף לקנות בארץ.

תמיד הייתי קונה את ההכי יקרות 1000+ ש"ח, בסבב האחרון נמאס לי, קניתי iO7 מהסופר פארם באילת, עלתה לי בערך 550 ש"ח עם אחריות לשנתיים.

בחרתי דווקא ב i07 כי הדגמים הפשוטים יותר (i06 ומטה) מגיעים עם במטען הישן.

לפני זה היה לי i09, שהייתה זהה מעבר לערכה שהגיעה עם כמה תוספות לא נחוצות.

אישית בשל המלצות השיננית ורופאת השיניים אני משתמש בראשים רכים ושם על תוכנית צחצוח עדינה.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוסיף עוד 2 דברים חשובים:

תמיד תמיד להשתמש עם מברשות רכות
לא לוותר על חוט דנטלי או סילונית מים. אני קניתי את האחרונה בעלי באבא ו- 40 השודדים ולא מביט אחורה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה צריך בכלל חשמלית? מילא היהה התקן שאתה מניח בתוך הפה והוא עושה את העבודה, אבל גם ככה צריך לצחצח אז מה זה חוסך? (ולפחות אצלנו במשפחה, צחצוח עם ידנית והכל בסדר בביקורות אצל רופא השיניים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, GTאי כתב:

למה צריך בכלל חשמלית? מילא היהה התקן שאתה מניח בתוך הפה והוא עושה את העבודה, אבל גם ככה צריך לצחצח אז מה זה חוסך? (ולפחות אצלנו במשפחה, צחצוח עם ידנית והכל בסדר בביקורות אצל רופא השיניים)

קודם כל היא כן עושה את העבודה, אתה רק "מניח" על השן בחי הפעולה האקטיבים של להזיז בסיבובים את מברשת השיניים הלא חשמלית.

דבר שני הניקוי יותר יסודי, אחרי שאתה מתרגל לחשמלית אם אתה משתמש בידנית אתה מרגיש כאילו בכלל לא צחצחת שיניים.

ולבסוף, החשמלית "מכריחה" אותך לצחצח בדיוק 2 דקות (30 שניות כל צד) אז אתה לא מחפף מבחינת זמן הצחצוח.

אישית זה גם עוזר לי לצחצח בצורה פחות אגרסיבית כמו שהייתי עושה בצורה לא מודעת במברשת ידנית ופוגע בחניכיים.

נסה לעבור חשמלית איכותית (שוב ההמלצה שלי io7 ומעלה) ואני מבטיח לך שלא תצליח לחזור אחורה.

עריכה אחרונה על ידי `Infinity
  • רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...