Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודה לחוות דעת על לקסוס RC 200

Ly

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אשמח לקבל חוות דעת אמיתית על לקסוס RC 200 (שנים 16-17), בנוסף בכל מקום שחיפשתי לא מצאתי חוות דעת של בעלי RC בעבר או בהווה.

הייתי מעוניין לקבל מידע על תקלות נפוצות ו/או אמינות של הרכב, עלויות כלליות, טיפולים ומה שמסביב, חווית נסיעה (הרבה טענו שהיא לא מספיק חזקה) וגם מה המחיר שהיא נמכרת בפועל (מפורסמות ביד 2 בסביבות 120 K ומעל בלא קשר לנתונים).

מציין שהרכבים שהיו לי בעבר היו בקטגוריה שונה לגמרי, אבל יחסית חזקים (ואגיות למיניהן, ג'ולייטה תלתן וכדומה).

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כ 3-4 שנים חיפשתי כזו לאחותי.

יש לנו במשפחה IS250C עם מעל 250,000 ק"מ ואמינות מושלמת.

בדקתי 2 אקזמפלרים שלא היה בהיסטורית טיפולים שלהן משהו מדאיג, אבל זה לא מדגם מייצג כדי להגיד אם האוטו אכן אמין או לא.

בסופו של דבר אחרי נסיעת מבחן היא העדיפה לקנות סדרה 4 כי הלקסוס הייתי אמנם חזקה, אבל מאוד פרווה לנהיגה.

בשורה התחתונה מדובר ברכב מעניין וגם כנראה די אמין, אם אתה מחפש קרוזרית ולא חשוב לך הנאה מנהיגה הלקסוס כנראה תהיה בחירה טובה.

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה.

מאוד מעניין הנושא של "פרווה לנהיגה", אני שומע את זה הרבה ועל אף הנתונים המרשימים שלה הרבה אומרים שהיא לא מהנה לנהיגה.

אני כרגע עם ג'ולייטה תלתן 2015 (דרך אגב זהה בצבע לתמונת הפרופיל שלך) שהיא מאוד חזקה, אבל מחפש משהו קצת שונה, שישלב גם נוחות ואמינות.

גם המחיר שהRC נמכרת לא מובן עד הסוף, האם באמת ראוי לשלם על רכב כזה בשנתונים 16-17 סך של 120K

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...