Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור, זה כל היופי! היא נראית אגרסיבית ו"רעה" :twisted:

לגבי הדודג',

אמריקאי או לא? :|

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלוק מברזל? 16 שס'? pushrod?

חזרנו כמה שנים אחורה, לא?

למה "חזרנו"? מתי דודג' היו במקום אחר? זה לא מנוע חדש או משהו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אם יש חובבי אמריקאיות - האם הצורה שלה "עושה" לכם את זה??

או שהיא שנוייה במחלוקת כמו המוסטנג??

ולטל"ש-המוסטנג יוצרה גם לשוק האירופאי(באנגליה היא בסביבות ה25K ליש"ט והדוד'ג נוצרה כדי לתת למוסטנג תשובה הולמת....כמו לפני 40 שנה בדיוק!

מצרף לינק לtop gear מנובמבר:http://video.google.com/videoplay?docid=6341804568543522824&q=top+gear%2Bmustang

אם תרצה אשמח לשלוח לך את הכתבות מC?&D ומ-ROAD AND TRACK של פברואר 2006

כתוב לי לה"פ

רוי

פורסם

מצטער, אבל אתה פשוט טועה. המוסטנג מגיעה לאנגליה ביבוא אפור, כמו עוד כל מיני אמריקניות. בדוק את האתר של פורד באנגליה ותראה שאין שם מוסטנג ברשימה - וגם לא בכל מדינה אחרת באירופה.

(לקהל האירופי, להבדיל מהאמריקני, לא כל כך קל למכור מכונית עם סרן חי מאחור...)

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ה-207 פשוט מזעזעת! אני לא מאמין מה פיג'ו חשבו לעצמם...

הגריל הזה על המכונית הזו... מישהו בפיג'ו צפה ביותר מדי פרסומות של יופלה...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

המרצדס מטורפת פשוט!! איזה מומנט!!

אבל הכי מטורפת פה היא הצ'לנג'ר :) השרירים האמריקאים עושים קאמבק.

פורסם

המנוע הזה כבר קיים במרצדס איזה שנתיים, כולל ב-S-קלאס הקודמת.

טל

פורסם

מה זה, או "מי זה" - אני לצערי לא יכול להגיד - אבל מה שכן - המכונית הזאת היא לא חדשה זה בטוח - ראיתי אותה בתערוכה האחרונה בז'נבה...

הנה תמונה משם:

Picture111.jpg

השילוב הקצת הזוי של העץ בדפנות צד - מוסיף פן רטרו חביב...

בברכה!

יונתן.

פורסם

ה"דבר" הזה.. פשוט מוזר מדי!

קשה לי להאמין שמישהו יקנה כזה דבר ויסע איתו בכביש..

~~~~

זה מזכיר לי קצת את הרכב שקלרסון נסע בו במסלול וכל הפנים שלו נמתחו.. מישהו זוכר איזה רכב זה היה?

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...