Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תמונות של למבורגיני מיורה הקונספט אמור להיות מוצג בשבוע הבא בתערוכת דטרויט.

לאון.

בגדול, חיצונית היא נראית מוכנה לייצור...(עם זאת מבחינה ויזואלית מהשתקפות האור על החלון, נראה כי מדובר בדגם ולא ברכב אמיתי. אני מקווה שאני טועה שכן הייתי מעוניין לראות את פנים הרכב).

כמו כן זה נחמד לראות את למבורגיני פונים לרטרו בדומה לפורד עם הGT

פורסם
VW GX3:

או פג'ו 20Cup, לא כן?

ולגבי המיורה, נהדר! סוף סוף רכב שמנסה להחזיר עטרה ליושנה ולא נראה כמו גרסה חוצנית של המקור!

הידד! (לא בציניות..!)

אור.

פורסם
או פג'ו 20Cup, לא כן?

אור.

ישנן חברות (בעיקר קטנות) אחרות שהוציאו גרסאות שכאלה לפני פיג'ו. לכן לתת לפיג'ו (ואף VW) קרדיט בדרך של מקוריות על רכב בתצורה שכזו לא נראית לי ראויה (כוונתי אך ורק לפן של רכב בעל 3 גלגלים בתצורה הנ"ל ולא מעבר לכך). בכל מקרה מעניין מה גרם לפיג'ו וVW לצאת בקונספטים שכאלה בשלב הנוכחי.
פורסם

מצמץ, השאלה שאתה שואל היא בדיוק השאלה שלי.

לא נתתי קרדיט לאף אחד מהנ"ל על הקונספט הזה, ידוע לי שהרעיון לא חדש.. סתם מתמיהה למה שני יצרנים גדולים הוציאו כזה דבר וההשוואה הייתה מתבקשת.

אור.

עריכה: שוטתתי באתר של מגזין אוטו, וגם שם יש איזכור לפג'ו.. ואגב, גם את האקורייסר שהוציאו VW לא מזמן (אגב, גם עליה חשבתי במבט שני...).

הנה הקישור

http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleId=2292&SubjectId=80

פורסם

אתם לא רציניים! שכחתם משו חשוב :wink:

Porsche Cayenne Turbo S.

מנוע:

4.5 V8 טורבו, המספק 520 כ"ס.

ביצועים:

0 ל-100, 4.8 שניות.

מהירות מירבית, 270 קמ"ש.

porsche 1.jpg

porsche 2.jpg

porsche 3.jpg

porsche 4.jpg

porsche 5.jpg

porsche 6.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למה פורשה זונחים את ההגה המשולש הכ"כ יפה הזה בדגמי ה 911.... חבל.

והמיורה הזאת ממש יפה, אני בספק אם היא תראה אור יום, אבל היא עדיין אחת הצורות הכי יפות שעולם המכוניות ראה איי פעם, לדעתי.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

אוראל אני מתנצל בשם כולנו! באמת פדיחות ששכחנו :wink: .

בתמונה של הגלגל של הקאיין, הוא נראה כל כך קטן.. דבר שהוא ממש לא!

עמדתי פעם ליד הקיין טורבו, הגלגל שלה כל כך גדול שהוא נראה כאילו הוא לבד יותר גדול מהרכב שלי!

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

המיורה פשוט מהממת!!

עם כל הדמיון שנשאר לדגם המקורי היא נראית חדשנית מאוד. יפה שהצליחו לשמר הרבה מהמקור.

פורסם

מחשב ניד של אסוס\למבורגיני

לינקולן מכניסים מערכות THX לרכבים החדשים שלהם(THX זאת שיטת סראונד של ג'ורג' לוקס)

audio system including 14 speakers, 600 watts of power

יש שמועות שBMW בניסיונות להגדיל את המכירות של המותג מיני יוציאו מכונית ספורט מבוססת מיני עם הסמל של טריומף.

פורשה.עם כל הרעש שהם עשו עם ה Carrera GT

הם מפסיקים את היצור של המכונית אחרי 1111.

התיכנון המקורי היה ליצר 1500 מכוניות.

הצ'קלק'ה היא בשביל להאט את המכוניות באינדי 500

jan5lam_1.jpg

jan5lam_2.jpg

jan5thx_1.jpg

triumph.jpg

אייל

פורסם
הצ'קלקה על הקורבט ממש מדהימה.

מה זה אמור להביע ?

לא הבנתי מה כל כך מדהים דווקא בצ'קלקה, אבל בעיקרון הפייסקאר צריכה להיות כמה שיותר בולטת בעיני הנהגים שעוקבים אחריה ולכן יש לה את הצ'קלקה..

נ.ב. איך זה שהשירשור הזה לא דביק?..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...