Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולםן

כיום אני נוסע על סקודה אוקטביה שנת 2011 (5 דלתות - לא סטיישן) ורוב הזמן המושבים האחוריים מקופלים כי אני מוביל איתי המון ציוד של העבודה.

מחפש להתחדש ברכב משנתון חדש יותר ואני צריך שתא המטען יהיה לכל הפחות כמו הסקודה ועדיף אפילו יותר גדול.

הנסיעות שלי משתנות לפי העבודה ולפעמים יותר בינעירוני ולפעמים יותר עירוני, אני נוסע בממוצע 1,500 ק"מ בחודש. יש חודשים שהרבה פחות ויש חודשים שקצת יותר.

לרוב נוסע לבד.

מחפש רכב אמין (בגלל אופי העבודה, לא יכול להרשות לעצמי כל כך להתקע בדרכים), חסכוני, עלויות אחזקה נמוכות ועם תא מטען ענקי (עם קיפול מושבים מלא).

כמעט קניתי טויוטה קורולה סטיישן היברדית שנת 2022 אבל ממש רגע לפני הקניה בדקתי אם הציוד שאני מוביל נכנס כמו שצריך וגיליתי שלא, למרות שעל הנייר תא המטען יותר גדול מאשר האוקטביה שכיום יש לי. ומאז אני קצת אובד עצות איזה דגם אחר להתחיל לחפש.

חשבתי לבדוק גם דאצ'יה ג'וגר או סקודה אוקטביה סטיישן אך לא בטוח לגביהם.

אשמח לחוות דעת על אלו וגם להמלצות על דגמים נוספים

התקציב שחשבתי להשקיע הוא בסביבות 100K אבל גמיש מאד במידה ושווה את זה.

תודה רבה

פורסם

בכמות הנסיעות שלך הייתי מקריב את נושא החסכון ומחפש מיצובישי אאוטלנדר 5 מקומות,  החל מ 2019.

רק תבדוק בפועל את גודל וצורת הבגאז',  שהוא על הנייר גם יותר גדול מאשר באוקטביה.

קצת מוזר מה שרשמת לגבי קורולה סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם עם מושבים מקופלים תא המטען באאוטלנדר רחוק מלהרשים. מצטרף להמלצה על ברלינגו ודומיו - נפח הטענה ללא תחרות גם בגרסאות הקצרות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לעונים 

לגבי הקורולה סטיישן - הגעתי לראות אותה עם 3 ארגזים שאני רגיל להוביל בתא המטען של הסקודה ורק 2 נכנסו.. כמובן שניתן לשים במקום המושבים המקוםלים אבל לשם מיועד ציוד אחר והבנתי שפיות יהיה נוח להעמיס את הציוד שלי ככה. 

אני ממש לא פוסל ברלינגו ודומיו, רק הבנתי שיש איזו בעיה עם מערכת האוריאה שיקר לתקן והרבה בעלי רכבים פשוט מבטלים אותה בקומבינה ואני פחות מעוניין בכך.. 

אשמח לדעת המומחים כאן לגבי זה.

תודה

פורסם

אם היית מרוצה מהאוקטביה אז תחשוב על אוקטביה חדשה יותר, יש גרסאות סטיישן עם בגאז מפלצתי.

אופציה אחרת היא דווקא סופרב, מפנקת יותר עם מנוע זהה לאוקטביה, בגאז גדול יותר וגם לה יש דלת חמישית.

ניתן למצוא 2021 עם היסטורית ליסינג או 2020 בתוך התקציב שלך ברמת גימור אמבישן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...