Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מהעבודה רכב ג'ילי דגם pure 480, בסך כל הרכב בסדר מבחינת נוחות הנסיעה וכל שאר מערכות הבטיחות אבל יש משהו אחד שפשוט הורס את כל החוויה ממנו וזה מערכת המולטימדיה, אין לו אנדרויד אוטו , יש WAZE אמנם אבל גירסה מוזרה עם פונטים קטנטנים, אפשר איכשהו לבצע שיקוף ממסך הטלפון אבל זה לא נראה משהו, והרמקולים נשמעים כמו רמקולים של טרנזיסטור, מכיוון שזה רכב מהעבודה אני לא יכול לעשות מה שאני רוצה,  יש פה מישהו שהצליח לשפר את המצב ? יש איזה דונגל/מסך חיצוני שיכול לתת את מה שחסר ? ואיך משפרים את האודיו שם ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בגלל שלג׳ילי אין זמינות לא לאנדרואיד אוטו ולא אפל קאר פליי, אין אפשרות להתעסק יותר מדי.

יש פרצת תוכנה זמינה, אך ממש לא ממליץ וכמובן שלא אכווין כי המסך שולט בבלימה רגיטיבית, מערכות בטיחות כגון בלימה אוטונומית ושיוט, לא מתעסק בזה וגם לך לא כדאי.

נ״ב: ממליץ לרכוש פתרון אחר, יש מסכים ניידים שניתן להדביק על הדשבורד ולתת אלחוטי קאר פליי או אנדרואיד אוטו, לדוגמה.

לגבי אודיו, אחלה מערכת יש בג׳ילי, מערכת של Bose מאוד טובה, אולי בשלך אין אחת כזו. אפשר לנסות לשחק עם ההגדרות יש הרבה כאלו במולטימדיה.

בהצלחה!

פורסם
לפני כשעה, ErezJP כתב:

לגבי אודיו, אחלה מערכת יש בג׳ילי, מערכת של Bose מאוד טובה, אולי בשלך אין אחת כזו. אפשר לנסות לשחק עם ההגדרות יש הרבה כאלו במולטימדיה.

מערכת Bose קיימת רק ברמת גימור Pro.

פורסם

אכן קניתי מסך אנדראויד אוטו חיצוני מהאתר הזה: https://www.carpodgo.com/products/t3pro?ref=CARPLAYLIFE , אמנם עלה סביבות 700 שח אבל משפר מאוד את איכות החיים ברכב.  מאליאקספרס הוספתי זרוע שנכנסת לממתקן הכוסות 25 שח ושילבתי עם הזרוע המגנטית שמגיעה עם המכשיר .  וממיר מUSB לשקע מצית עוד 10 שח, לגבי איכות האודיו מאחר ואני מזרים מהפלאפון שלי ב BT גם לרכב וגם למסך בעיקר ספוטיפי מצאתי שהתקנה של אפליקציית אנדראויד אקולייזר בשם XEQ על הפלאפון שהיא חינמית בגירסת הבסיס מצליחה להוציא מהרמקולים שם את המקסימום גם בלי מגבר DSP ואולי התרגלתי אבל אני מרוצה ממה שיש עכשיו ברכב.

פורסם

לגילי טרום מתיחת הפנים יש פתרון להתקין אנדרואיד אוטו/אפל קאר פליי בדרך עקיפה על מערכת ההפעלה המקורית.

למתיחת הפנים עדיין לא נמצא פתרון וחוץ ממסך נוסף נפרד אין דרך אחרת.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...