Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הקרוס אפשר לשים בכל מקום שעולה על רוחך,

בנוגע לטוויטר אינך חייב מיקום ייעודי, אתה יכול למקם אותו על הדאש בפינה של השמשה לדוגמא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה צריך להסתיר את הכבלים של הקרוס?

אתה יכול למשל להדביק אותו עם איזולירבנד לאיזה חלק בתוך פנים הדאש, או שימוש באזיקון על איזה ברזל .... וכו ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דבק דו צדדי, סיליקון, דבק חם, אפוקסי, וכו ....

תעשה חיפוש בפורום ותראה באיזה אופציות חברי הפורום בחרו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש חברה של דבקים בשם 3M זו חברה אמריקאית .

תקנה דבק של החברה (בערך 20-30 ש"ח) זה מגיע בגליל קטן ביותר של דבק דו-צדדי

תנקה את המשטח לפני ותדביק .

ZZR

פורסם

אוקיי תודה אבל יש לי עוד שאלה

אפשר להתקין את המיד באסים בדלתות ואת הטוויטרים לחבר לקיקפאנלים ולכוון אותם לכיוון השומע או שעדיף לשים אותם בגובה האוזן?

פורסם

אין עדיף באופן שאתה מציג אותו, אלא יש עדיף באופן שבו אתה נהנה מאיכות השמיעה.

תחבר את הטוויטרים עם חוטים ארוכים (באופן זמני אם תרצה) ותשחק איתם בכל מיני אפשרויות של מיקום.

המיקום שבו הם נשמעים לך הכי טוב - זה צריך להיות המיקום הקבוע שלהם.

גל

פורסם

הבעיה שלי היא לא המיקום

הבעיה שלי היא החיבור

כי פשוט בגובה האוזניים אין לי אפשרות חיבור חוץ מלהדביק את הטוויטר לקורה של הרכב וזה לא נראה לי חזק כזה אז אני לא רוצה

אז חשבתי על האפשרות השניה

פורסם

לך לפירוק תביא 2 פנלים מפלסטיק של האוטו ותתעלל בהם ככל שעולה על רוחך.

תפרק,תדביק.תקדח.תחרוץ ותהרוס ואז תחליט אם אתה רוצה גם בפלסטיק שלך

לעשות את השינוי.

ZZR

• תוכן חדש...