Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

לא דיון חסר טעם. לטעמי אין מספיק מארבים כאלה, לתפוס נהגים שעסוקים בטלפון, שסוטים מנתיבן, שלא מקפידים על הימין, וגם שמפריזים במהירות זה מבורך.

זה ברור!!(לי בכל אופן)

פורסם

יש מספיק מחקרים שהראו שהפחתת מהירות מותרת מפחיתה תאונות ונפגעים. וגם שאכיפה נוקשה של המהירות עושה זאת. וגם שאמצעי מיתון תנועה עושים זאת.

כמובן שבקביעת המהירות המותרת יש מתח בין הרצון לקצר זמנים לבין הרצון לצמצם נפגעים. בשביל זה הכבישים מתוכננים במבנה המאפשר נהיגה בטוחה במהירות מסויימת, ובמהירות מוגבלת מעט מתחת מהירות זו על מנת לאפשר סטיית מה. אבל מי שנוהג במהירות גבוהה משמעותית ממהירות התכן של הכביש מתעלם ממגבלות שדה הראיה, שיפועי אורך ורוחב, טיב הריבוד וכמובן התנהלות שאר כלי הרכב בכביש. לא פחות חמור מעבירות אחרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, cohen motor 377 כתב:

אתה אמור לראות מה יש עליו.

אתה לא אמור לראות מה יש על הגשר, זה לא מעניין איש.

אף אחד לא דיבר על תמרורים שמוצבים עליו, וברור לך שלא זה הדיון. תמרורי גובה רלוונטים לפלח אוכלוסיה מאוד קטן ואין שום סיבה שנהג פרייבט יטרח לקרוא אותם ולוודא שהוא עובר.

ועכשיו בטח תשאל לגבי תמרורי מהירות אלקטרונים שמוצבים על גשרי שילוט יעודיים, שגם הם לא רלוונטים לדיון שעוסק בלהבחין בשוטר שעומד לשם אכיפה על גשר. תמרורים מתוכננים ומוצבים כך שיהיה קל להבחין בהם, זו מטרתם.

פורסם

אי אפשר לפנות לוויז שיכניסו אופציה (כמו בלדווח משטרה) אז לדווח על המצלמה הזו?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 25.1.2025 בשעה 18:23, ezuf כתב:

אי אפשר לפנות לוויז שיכניסו אופציה (כמו בלדווח משטרה) אז לדווח על המצלמה הזו?

צריך לבקש מהמפתחים של האפליקציה, בטח יכניסו את זה בסוף כמו דיווח על משטרה.

פורסם

^^ להוסיף את המצלמות האלה? לא זוכר שהיה..ואלו לא מצלמות חדשות,כבר הוסיפו והורידו אותן בכבישים כמה פעמים מזה שנתיים+ אאל"ט

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 24.1.2025 בשעה 12:40, Be roo כתב:

גשר שנמצא בגובה 5 מטרים אינו "הכביש" וגם מתאגרף בזירה לא מחפש התקפה מהתיקרה.

תלוי. חיילים רוסיים בחזית המלחמה עם אוקראינה כבר כן, כי 80% מההרוגים הרוסיים שם נהרגים ע״י כטב״מים או רחפנים.

https://cuashub.com/en/content/ukrainian-drone-units-responsible-for-80-percent-of-russian-losses/

בתאריך 28.1.2025 בשעה 07:41, tinoki כתב:

נראה שווייז הורידו את הפיצ’ר 

אז מה נעשה אם יהיה באמת קרח??? 🙃
האמת היא שעד השירשור הזה לא הייתי מודע לזה שזה מה שהדיווחים האלה מייצגים... חשבתי שאלה סתם אנשים שחומדים לצון (הילדים שלי עשו את זה כשהיו קטנים).

פורסם
בתאריך 28.1.2025 בשעה 07:41, tinoki כתב:

נראה שווייז הורידו את הפיצ’ר 

לא ניסיתי לדווח, אבל אני רואה עכשיו 4 דיווחים כאלה באותו אזור, אז כנראה שהפיצ'ר עדיין קיים.

Screenshot_20250130_080014_Waze.thumb.jpg.31996d66d1a63fd52da49b335926e66a.jpg

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כשקראתי כתבה על קורל באינטרנט, כולל המלצות לנהגים, נזכרתי בשרשור הזה כשהם דיברו על קרח על הכביש...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לפני שיצאתתי מהבית הבוקר, חשבתי אילו התראות יהיו בוויז, התראות על קרח דווקא לא היו...

מה שכן, בשלטי ההכוונה בכביש היו התראות על קרח...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...