Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקטע שבוויז אומרים קרח על הכביש?

Guyy140

פוסטים מומלצים

ממה שנראה לי, רוב המצלמות שאני רואה, נראה כאילו הם מתו משמש ולא יורדות מהמיקום שלהם, מדבר בעיקר על מצלמות שנמצאות על גדר ההפרעה מבטון.

יש קטע לא חדש בכביש 6 - שוטר מתמקם מעל גשר חקלאי, אולי לפעמים מעל גשר כביש, מוסווה מתחת איזה שמיכה ומצלמת SLR זום רצינית. שני קליקים ויש הרשעה נשלח בדואר.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דוח כבר באתרי החדשות: התראה ממצלמות אכיפה שאינן מהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

שוטר מתמקם מעל גשר

קיים כבר שנים גם באיילון. בזמנו לפחות היו מתמקמים קבוע על גשר מוזס ומצלמים אופנועים שנוסעים בשוליים גם כשהתנועה לא עמוסה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, אלעדית כתב:

גם רואה מלה דיווחים כאלו, אבל לא ראיתי את המצלמה פיזית...

בסרטון אומרים ששוטר בודק את הצילום... מההה? 🙈 מה זה שיטות אלו, במדינת הייטק, הכול אמור להיות אוטומטית.

מה זה עבודה משעממת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החזרת אותי בזמן 35 שנה.

תראה, בשביל להגיש כתב אישום נדרש אדם בשר ודם. המערכת החכמה יכולה לסרוק את התמונות, אבל חייב להיות אדם מוסמך כדי לוודא את קיום העבירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי לא מזמן בכביש 35 סמוך לפלוגות - רצף של 3 מצלמות טקטיות לכל כיוון במרווחים של כמה ק"מ, בוודאות מצלמות שהוצבו שם באותו יום.

היתה התראת קרח על הכביש כמובן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לראות את המצלמות האלו מלא פעמים אבל היו הרבה פעמים שבוויז קיבלתי התראות קרח על הכביש סתם ברצף ולא הייתה שום מצלמה

סתם זה היה טרנד של משועממים שדיווחו כמו ילדים קטנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי מי שלא שם לב לשוטר על גשר, הוא לא ערני בכביש.

באחד מהפעמים שראיתי את המצלמה הזו, נדהמתי מהגאונות של השוטר. היא הייתה בתוך עץ רגיל על מדרכה, בצומת עליית הנוער/כצלנסון גבעתיים.

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...