Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מחפש לסנן דגם רכב מסויים לפי סוג גיר ועוד נתונים

במאגר משרד התחבורה אפשר לסנן לפי פרמטרים מסויימים, אבל הם יחסית מועטים, לדוגמא חסר לי נפח מנוע, וגיר

יש דרך אחרת לעשות את זה?

תודה

Miata ND2

פורסם

כדי לקבל חיתוך כזה יש לבצע (סוג של) מיזוג בין טבלת הדגמים למאגר הראשי או למאגר הכמויות.

כך ניתן לדעת למשל ש:

מתוך 278950 מכוניות עד 3.5 טון שעלו על כבישי ישראל בשנת 2024 רק 1399 כלי רכב הם עם גיר ידני.

וגם שמתוכן רק שתי מכוניות היו עם מנוע בנפח מעל 3000 סמ"ק: פורשה 911 (שהבעלים שלה שילם עבורה לא פחות מ-2585000 ש"ח) בייבוא רשמי.

שברולט קמארו 8 צילינדרים שעלתה "רק" 330000 ש"ח (בייבוא מקביל)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תמיד אני תוהה למה אי אפשר לסנן את חיפוש הרכבים במאגרים לפי סוג הגיר.

מתעניין ברכבים מסויימים עם גיר ידני בלבד וסינון כזה יכול לעזור לי להעריך את הסיכוי שלי למצוא אחת.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)

גם מעניין, למה אין אבחנה בבסיס הנתונים בין אוטומטי פלנטרי, לרובוטי.

ואולי גם יותר פירוט, כמו מצמד אחד או שניים, ויבש או רטוב.

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם

כי אין לזה משמעות לגבי סוג הרישיון הנדרש לנהיגה ברכב. לכן זה לא מעניין את משרד התחבורע.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

גם נפח מנוע לא משפיע על רישיון נהיגה, לפחות בנפחים נפוצים, אבל את זה כן מפרטים.

עריכה אחרונה על ידי elera

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...