Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב המונע בגז , כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות בקשר לרכבים שעברו הסבה ומונעים בגגז.

קודם כל לפי מה שהבנתי אי אפשר להסב לגז מכוניות המונעות בדיזל ומכוניות שיש להם טורבו , אם יש למישהו תיקון לגבי זה אשמח לשמוע.

עכשיו לשלאלות:

*הביצועים של המכונית נשארים אותו הדבר ?

*המכונית מונעת בעזרת גז בלבד או שבנוסף לדלק?

*תצרוכת הגז היא שווה לתצרוכת הבנזין? - למשל אם רכב צורך 1 ל-13 בזנין , הנתונים ישארו כך גם לגבי הגז?

ובכלל אם יש למישהו פרטים כללים על זה אשמח אם תכתבו.

תודה מראש.

פורסם
אפשר להוסיף לשאלה מה עלות הגז היום יחסית לבנזין ?
הגז עולה היום בסביבות השקל שישים-שקל שמונים , והממשלה החליטה שהמחיר ישאר כזה ל-6 השנים הקרובות כדי לעודד אנשים לעבור לנסוע בגז.
פורסם
יש לי כמה שאלות בקשר לרכבים שעברו הסבה ומונעים בגגז.

קודם כל לפי מה שהבנתי אי אפשר להסב לגז מכוניות המונעות בדיזל ומכוניות שיש להם טורבו , אם יש למישהו תיקון לגבי זה אשמח לשמוע.

עכשיו לשלאלות:

*הביצועים של המכונית נשארים אותו הדבר ?

*המכונית מונעת בעזרת גז בלבד או שבנוסף לדלק?

*תצרוכת הגז היא שווה לתצרוכת הבנזין? - למשל אם רכב צורך 1 ל-13 בזנין , הנתונים ישארו כך גם לגבי הגז?

ובכלל אם יש למישהו פרטים כללים על זה אשמח אם תכתבו.

תודה מראש.

בקשר לביצועים אני לא ממש יודע...

האוטו משלב בין בנזין לגז...זה לא רק גז...

התצרוכת נשארת אותו הדבר...אבל הגז ממש זול יחסית לדלק...בגלל זה זה משתלם...לא כי הצריכה משתנה אלא כי העלות משתנה

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...