Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך טויוטה SOS חדרה

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקוח של המוסך כבר חמש שנים, ומשפחתי מטפלת ברכביה אצלם מזה עשור, אך לצערי בשנה האחרונה חוויתי אכזבה גדולה מרמת השירות. בסוף 2021 הכנסתי את הרכב לתיקון, ומאז אחד החלקים בטמבון הקדמי לא יושב במקומו בצורה תקינה. בכל פעם שהרכב נכנס לטיפול במוסך במהלך השנים הללו, ציינתי את הבעיה. ביום ראשון האחרון הכנסתי את הרכב לתיקון פחחות להחלפת טמבון אחורי. כשבאתי לאסוף את הרכב ביום שלישי, גיליתי שהטמבון הקדמי שוב לא במקומו, ושוב הוא לא כפי שהיה צריך להיות. כשהעליתי את הבעיה, קיבלתי יחס קר ומזלזל, ואף אחד העובדים התווכח איתי. לאחר שיחה נוספת הסברתי שהטמבון הקדמי נצבע לא מזמן במקום אחר, והמוסכניק טען שהוא לא מקורי ושהפנס הקדמי תפוס בצורה לא נכונה. ציינתי זאת בפני טויוטה ונאמר לי שכל החלקים מקורים אך עדיין הם לא מסודרים במקומם. יתרה מכך, במוסך SOS טענו בעבר שהם תיקנו את הטמבון והפנס, וכיום הם מתנערים מאחריות. מבחינתי השירות במוסך הזה הדרדר משמעותית בתקופה האחרונה. אחרי שנים של אמון ושירות טוב, אני מרגיש שאין יותר התייחסות רצינית ללקוחות, ולבעיות מתמשכות. לצערי חוויתי יחס מאכזב ביותר מהם, כך שאני ומשפחתי לא נמשיך להתנהל מולם יותר!!

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה, איזה חלק משוחרר, ממתי, איזה מוסך עשה מה ולמה. 

מכיוון שציינת את שם העסק רצוי, מין הצדק וההוגנות לציין את העובדות בדיוק ובמלואן. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...