Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת מומלצת למשרד הביתי

_-?

פוסטים מומלצים

בס''ד 

שלום וברכה,

מחפש מדפסת טובה למשרד בבית 

המגוון מבלבל 

הצרכים שלי 

כ300 דף בחודש(מאמין)

הדפסה ברזולוציה שפויה לא תמונות ודברים שדורשים משהו מיוחד אלא חשבוניות וכו

טונר במחיר שפוי בארץ 

שירות טוב ואחריות ארוכה(2-3 שנים)

תקציב כ2000 שח, ניתן להתגמש קצת לכיוון 2500 לא יותר (מעדיף להשאר באזור ה2000)

שכחתי לציין 

חובה שתכלול גם סורק ופקס

מניסיון בבקשה

עריכה אחרונה על ידי _-?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם צבעוני אין לי ניסיון. מדפסות לייזר צבעוניות זה עניין יקר.

קצת מחוץ לקופסה - אם הצבעוני זה הדפסות בודדות לחודש, אפשר שהברודר תהיה מדפסת עיקרית, ולצבעוני לקנות הזרקת דיו ב-200/300 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדפסות הזרקת דיו צבעוניות יתייבשו מהר מאוד בשימוש של פחות מדף בשבוע, 

תבדוק עלות של מדפסת לייזר צבעונית של PANTUM, עובדות טוב לאורך הזמן שאני מכיר אותן בארץ. 

הטונר לא יהיה זול

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לאחרונה קניתי ברדר HL-L3240CDW, ממש מעולה ובמחיר די נגיש. טונרים מקוריים לא כלכך זולים (זה המצב אצל כולם) אבל יש תמיד אפשרות להשיג תחליפי בחצי מחיר.

אלו מדפסות מאוד נפוצות ואמינות ואפשר להשיג טונרים חלופיים די בקלות.

במידה ואתה צריך סורק ופקס, האח הגדול שלה MFC-L3740CDW  או MFC-L3760CDW יתנו מענה. זה אותו מוצר כמו שרכשתי, רק עם סורק/פקס ומזין מסמכים שאצלי לא היה. ההבדל בין שני הדגמים האלו זה מהירות הדפסה + חיבור USB להדפסה מדיסקאונקי.

**רק אציין כי רכשתי את המדפסת הזו לאחר המלצות וביקורות חיוביות, עבדה נפלא עם אפס בעיות חיבור/תקשורת אך נאלצתי להחליף די מהר בגלל הצורך להדפיס בתידרות גבוהה A3.

• אהבתי 2

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכללי, אפשר לקנות איזה מדפסת מאיזה יצרן שאתה רוצה, בתנאי שכתוב עליה brother. 

לצרכים שלך, brother mfc 37XX cdw, יש סורק, פקס, הדפסה צבעונית דו צדדית, רשת קווית/אלחוטית. בדגמים היותר גבוהים גם הסורק דו צדדי. יש טונרים חליפיים זולים, המדפסת לא "נעולה". 

• מצחיק 1

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במחיר הזה, ומכיוון שמדובר במשרד, אולי כדאי לא ללכת על קניה אלא על הסכם עם אחת החברות שמספקות מדפסות ושירות? יכול להיות שזה יהיה מעט יותר יקר, אבל השקט הנפשי והשירות בהחלט יכולים להיות שווים את זה.

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, ניסיון מצויין עם מדפסות בראדר.

בבית יש לי mfc-l2700, שהיא הדגם שקדם לזה שהומלץ על ידי אלעדית. פועל היטב, יש מזין דפים, הדפסה דו צדדית, בורק ופקס. החסרון הוא הדפסה איטית. יש דגם דומה, 2500, ללא פקס. המכשיר קרוב לגיל 10 ובשימוש הביתי הוא מצויין.

בעבודה משתמשים במדפסות מסדרה 5000 (אאל״ט) - מדפסות נטו, די מהירות ועומדות יפה גם במאות דפים ביום. לצרכים משרדיים יותר כבדים יש מדפסות יותר גדולות - אאל״ט סדרה 8000 (לא זוכר את הדגמים המדוייקים) עם תכונות דומות לביתיות אבל מהירות ועם מגירות נייר גדולות. לא מכיר את המתכלים שלהן.

לגבי מתכלים - בעבודה מספקים לנו חלופיים, הרושם שלי (וזו התרשמות, לא מדע) היא שהאיכות ואורך החיים מקזזים את המחיר. אבל נראה שהכדאיות תלויה במחיר שאתה משלם. הדבר אמור במיוחד בדראמים שאני מתרשם שחלקם מת מהר מאוד. בכלל, אנשים נוטים להתרכז בטונר ושוכחים מהדראם, שבבראדר מחזיק בערך 3 טונרים, אבל הוא פריט יקר. אצל יצרנים אחרים הטונר והדראם הם יחידה אחת.

כל זה אמור בהדפסות בשחור. אין לי כל ניסיון עם לייזר צבעוני, ואת מדפסת הזרקת הדיו האחרונה השלכתי לפני די הרבה שנים אחרי שעמדה מיותמת בחוסר מעש כמה שנים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה מאד חד גווני כל ההמלצות פה אז אני יגוון,

כבר 3 שנים אם מדפסת hl-h32700W של brother שנקנתה אחרי שלהורים שלי היה מדפסת ליזר דומה במשך עשור, מדפסת מעולה למרות שהשימוש שלנו הוא ביתי (אבל המון הדפסות במסגרת הדוקטורת של אישתי)  אין מה לחשוב על משהוא אחר.

• רעיון טוב! 1

טסלה 3 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...