Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: רנו מגאן דיזל 2018.

ברכב הותקנה מולטימדיה חדשה לפני כשנתיים, במקום ה"מקורית" המעאפנה. אני מציין את זה כי בדגם הרכב הזה המולטימדיה שולטת על המזגן.

לאחרונה התחילה בעיה מוזרה ולא עקבית: משהו חוסם חלקית את יציאת האוויר לפתחים הראשיים, כאילו אחד ממסיטי האוויר הממונעים בפנים נתקע באיזה מצב ביניים. בדרך כלל זה קורה אחרי שאני מסיט את האוויר לכיוון לצורך הפשרת אדים, ואז מנסה לחזור לפתחים הראשיים. כאמור: לא עקבי. זה קרה כמה פעמים, אבל לא תמיד.

קרה גם מקרה אחד בו היציאה לפתחים הראשיים נחנקה מבלי שביצעתי שום פעולת הסטה לכיוון השמשה.

שום משחק עם מצבי כיוון האוויר לא עוזר במצב הזה. אבל, אחרי שהכל כבוי, ואני חוזר שוב לרכב, הבעיה נעלמת.

במוסך אומרים: אם אחרי כיבוי הרכב הכל חוזר למצב תקין, אין בעיה במנוע שמסיט את זרימת האוויר. הבעיה היא בפיקוד שהוא מקבל.

מתקין מערכת המולטימדיה אומר: אם כבר עברת חורף והכל היה תקין (וגם בזמן שהייתי אצלו הכל עבר תקין), אין בעיה במולטימדיה. תוכנה לא "מתקלקלת", או שהיא מוציאה פיקוד נכון או שלא.

איך יוצאים מזה? איזו בדיקה אפשר לעשות כדי להוכיח אם מנוע הסטת האוויר תקין או לא?

אולי הבעיה בכלל מגיעה ממנוע הסטת האוויר בין סירקולציה פנימית לאוויר טרי מבחוץ? (גם הוא לכאורה עובד תקין בבדיקה שטחית, אם כי אין לי דרך פשוטה להוכיח מאיפה בא האוויר)

פורסם
לפני 6 שעות, oren_hershco כתב:

אם כי אין לי דרך פשוטה להוכיח מאיפה בא האוויר)

יש דרך פשוטה מאוד. 

סוגר את כל החלונות, בחלון נהג פותח רווח 1 ס"מ.

עומד מחוץ לאוטו, במצב סירקולציה פנימית לא תגריש שיוצא אוויר מהרווח הזה, במצב יניקת אוויר מבחוץ תרגיש זרם אוויר משמעותי מהרווח. 

לגבי כל היתר - לא מכיר. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...