Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי ביום שבת שעבר (בלילה) את הלאנזר מקס' מ e-net .

ביום ראשון התקשרתי לראות מה קורה עם ההזמנה , ואמרו לי שהיא הגיעה אליהם והיא כרגע בטיפול ומחכה לצאת למשלוח .

בהתחייבות מצידם היה כתוב שהם מתחייבים לספק את הסחורה תוך 7 ימי עסקים , כלומר מיום ראשון , עד יום שני (מחר) .

הזמנתי כבר כמה מוצרים מהאינטרנט ואני מכיר את הפרוצדורה , בד"כ המוצר מגיע תוך פחות מהזמן שנותנים למקס' , אפילו תוך יומיים שלוש .

כאשר התקשרתי היום לשאול מה עם ההזמנה , אמרו לי שהיום הסאב יוצא למשלוח ושהו אמור להגיע תוך יום יומיים , כבר קפץ לי אחד הפיוזים , לא מספיק שאמרם 7 ימים , רק ימי עסקים , גם בזה אתם לא עומדים !? נו מילא חיכינו שבוע נחכה עוד יום !

לאחר שעה אני מקבל שיחה , "שלום , מדברים מאתר e-net , הסאב שלך כרגע חסר במלאי של היבואן , הוא יגיע לשם רק ביום רביעי - חמישי , ואלינו יום אחרי , אז נוציא את זה אליך" , כלומר , לפני יום ראשון הבא אני לא רואה שום דבר פה .

מיד אמרתי להם שכרגע אני לא ידוע מה אני רוצה לעשות עם ההזמנה והלכתי לברר בחנויות אחרות .....

באמת הסאב הנ"ל חסר במלאי לכמה חנויות , אך לבסוף דיברתי עם איציק מ Dsound והוא בהחלט בא לקראתי ובנאדם ממש סבבה .

התקשר מיד לe-net , והנה התחילו בלבולי המוח . אתה לא יכול לבטל בלי לשלם כנס ביטול , רק מחר עוברים 7 ימי עסקים ורק אז תוכל לבטל .

טוב , לא הולך בנימוס ילך בכח , שאלתי אותם למה רק היום הם החליטו ללכת ליבואן לקחת את הסאב , אחרי שהזמנתי כבר לפני שבוע ... , התשובה : "אנחנו קונים מהיבואן במרוכז" , תשובה : "למה זה צריך לעניין אותי ?" , תשובה : "אתה צודק".

בכל אופן , ההזמנה לבסוף בוטלה , בעצבים כבדים ! חוצפה ישראלית , להזמין משהו לפני שבוע ולקבל הודעה ביום האחרון שהסאב חסר במלאי .....

בכל אופן , אחרי סידור קל עם איציק אני מאמין שהסאב יהיה אצלי ביום רביעי - חמישי ...

:| :| :|

פורסם

זה בעייתי המכירות האלה

כי תראה מה קורה . לא נמכרו כל הסאבים והמכירה נסגרה

ואז בעצם מיום שבת עד יום חמישי הייתי חושב שיש לי גסאב ביד אבל בעצם ביום חמישי הייתץי צריך להזמין שוב ממקום אחר

אני לא מת על המכירות האלה...

פורסם

גם עשו איתי עם המגבר שהזמנתי עברו 7 ימים התקשרתי אמר לי או היום או מחר לא הגיע שום דבר התקשרתי אליהם עוד פעם אמרו שיש בעיה והייתה עיכוב ואני לא יודע מה אחר 12ימים ההזמנה הוא הגיע זאת הפעם האחרונה שאני מזמין מהאתר הזה בני ז**ות

פורסם

עכשיו גם אם הוא מתקשר ואומר לי שהסאב יגיע יום שלישי אני מבטל על הפרנציפ ומחכה עוד שבוע לקבל מחנות אחרת .

הם עובדים בצורה מטומטמת לגמרי !

פורסם
זה בעייתי המכירות האלה

כי תראה מה קורה . לא נמכרו כל הסאבים והמכירה נסגרה

ואז בעצם מיום שבת עד יום חמישי הייתי חושב שיש לי גסאב ביד אבל בעצם ביום חמישי הייתץי צריך להזמין שוב ממקום אחר

אני לא מת על המכירות האלה...

אני בגילי כבר למדתי להקשיב לחכמים ומנוסים ממני...

לא נורא - ניסיתי לעזור לך לפני כן, וזה כל מה שיש לי להציע. :)

פורסם

זאת הבעיה עם האתרים הגדולים האלה, עד שמחזירים לך תשובה יוצאת לך הנשמה, ו7 ימי עסקים זה יוצא כמעט 10 ימים כי הם לא מחשיבים את שישי ושבת כיום עסקים, להבא אני מציע לך להזמין רק מחנויות קטנות ששם אתה מדבר עם המוכר ישירות והוא יכול להגיד לך מה יש במלאי ומה אין ולא עם פקידים\ות שאין להם מושג.

פורסם
זאת הבעיה עם האתרים הגדולים האלה, עד שמחזירים לך תשובה יוצאת לך הנשמה, ו7 ימי עסקים זה יוצא כמעט 10 ימים כי הם לא מחשיבים את שישי ושבת כיום עסקים, להבא אני מציע לך להזמין רק מחנויות קטנות ששם אתה מדבר עם המוכר ישירות והוא יכול להגיד לך מה יש במלאי ומה אין ולא עם פקידים\ות שאין להם מושג.

אנחנו הזמנו מ-Walla הד יוניט של JVC

ההזמנה בוצעה ב-2.6! והרדיו הגיע היום!

אחלה שירות :-D

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש מקרים שבהם באותה מהמידה גם השרות מאוד גרוע, אתה מוזמן לעשות חיפוש לקרוא על מקרה יותר גרוע שהיה לי אישית איתם.

פורסם

מה הפלא ששישי שבת אל נחשבים כימי עסקים?

הריי שום דבר לא עובד בימים הללו, הזמנות לא מטופלות, משולחים לא מגיעים.

איך אתה מצפה שמשהו ישתנה בימים הללו?

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

Guest תמיר .א.
פורסם

הם לא עושים את זה בכוונה אתה יודע. בורקס הוא היבואן של לנזר. וכנראה המלאי נגמר לו והוא התחדש.

ויצא שבדיוק אתה קנית שהמלאי ניגמר והיית צריך לחכות שיתחדש.

אין מה לעשות זה קורה.

תמיר

פורסם

יש מה לעשות, בגלל שנאמר לבחור שהסאב כבר בדרך אליו ואז אחרי כמה ימים אומרים לו שאין במלאי...

לפי דעתי זה באמת חוצפה ושירות גרוע ועסק שמתנהל ככה לא יגיע רחוק.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
הם לא עושים את זה בכוונה אתה יודע. בורקס הוא היבואן של לנזר. וכנראה המלאי נגמר לו והוא התחדש.

ויצא שבדיוק אתה קנית שהמלאי ניגמר והיית צריך לחכות שיתחדש.

אין מה לעשות זה קורה.

תמיר

מחזק את דברייך.

אתר E-NET הוא אתר אמין אני מכיר אותם אישית הם חברה אמינים ביותר אין להם מה לשקר לך אני גם יודע שהם לא מחייבים ישר את כרטיס האשראי של הלקוח עד שאין להם את המוצר כמו באתרים אחרים שאני מכיר.......

פורסם

אתר אמין זה אתר שלא מפרסם מוצר שלא קיים אצל היבואן.

נגיד וטעו ופירסמו את הסאב ולא ידעו שנגמר או לא יודע מה קרה לסאב, לא נזכרים אחרי שבוע שאין!

בגלל שאתם מסכימים שיתייחסו אליכם ככה ,אז האתר ה"אמין" מפרסם עוד דברים שאין בשום מקום

ורק כשתזמינו תגלו שאין.

זה שלא מחייבים את הויזה לפני אספקה לא הופך אתר לאמין . זה דבר הכרחי

כנראה שהם קיבלו בראש על חיובים לפני אספקה ועכשיו הם נזהרים.

ZZR

פורסם
מחזק את דברייך.

אתר E-NET הוא אתר אמין אני מכיר אותם אישית הם חברה אמינים ביותר אין להם מה לשקר לך אני גם יודע שהם לא מחייבים ישר את כרטיס האשראי של הלקוח עד שאין להם את המוצר כמו באתרים אחרים שאני מכיר.......

סליחה, אבל אתר E-NET איננו אתר אמין.

היו לי איתו גם בעיות, ואצלי הוא מחוק.

הזמנתי סט קומפוננט לגיסי כמתנה ליום ההולדת, כאשר לפני שהבחור לקח את פרטי הכרטיס שלי,

הבהרתי לו כי אם המוצר לא מגיע לאחר 3 ימים - אני לא מזמין.

הוא טען שזה יגיע...

את ההמשך, אתה כבר יכול לנחש...

• תוכן חדש...