Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח ואישור בלמים

קוסקוס

פוסטים מומלצים

שלום חברים שאלה של הבנה,

לאוטו נגמר הטסט והוא צריך אישור בלמים, בחברת ביטוח אומרים שבלי אישור בלמים אין ביטוח,

לא מבין למה סתם לטרטר ללכת למוסך להוציא אישור בלמים ואז לחזור לעשות ביטוח ואז שוב לנסוע לטסט 

הרי כשעושים ביטוח לאוטו בלי טסט זה לא באמת ביטוח כי הוא תקף רק מתי שיש טסט בתוקף זאת אומרת שמבחינת הביטוח זה רכב לא בטיחותי אז גם אין אישור בלמים מה אני מפספס ?

תודה למגיבים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש מוזר ממני לא ביקשו אף פעם אישור בלמים/רכב מיושן אלא אם כן זה נהלים חדשים כידוע מדינת עודף בירוקרטיה 

בכל מקרה תשלח צילום של האישור מהטסט האחרון אמור לעבור לא חושב שצריך עם תאריך של היום 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתקלתי בכמה מקרים שבכל לא היו מכוניום

לעשות ביטוח לרכב אספנות/מיושן בלי טסט בתוקף.

הפתרון - לעשות ביטוח חובה בחברת פול. הם מבטחים בלי טסט בתוקף ובלי אישור בלמים, רק צריך רשיון רכב משולם. 

עולה בערך 40% יותר מביטוח בחברה אחרת, אבל אפשר לעשות לתקופה של חודש או חודשיים. ואז אחרי שתעבור טסט, אתה עושה ביטוח במחיר רגיל בחברת ביטוח שלך. 

למי שאוצר שבחידוש ביטוח לא צריך טסט בתוקף, אולי. 

אבל תנסו לעשות ביטוח לרכב משומש שקניתם או לרכב שהיה לדוגמא בשיפוץ תקופה, בלי טסט. 

אז תתבקשו לשלוח רישיון רכב בתוקף. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, אלו התקנות. 

יש פה שירשור שלי מלפני כמה שנים על איך נסיתי לבטח רכב אספנות ללא טסט, בדקתי בכמה חברות וכו'.

גם אצלי במקום אחד ביקשו לשלוח אישור רכב מיושן אבל בשביל היאשור צריך לנסוע עם האוטו ולא כזה מתלהב לנסוע בלי ביטוח חובה. 

רשמתי מה הפתרון שמצאתי - ביטוח בפול במחיר גבוה יותר, מעבר טסט ואז ביטוח רגיל. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, רמי חי כתב:

אפשר גם רק שבוע בלבד

כן אפשר גם לשבוע.

העדפתי לעשות לזמן ארוך יותר כי לך תדע אם תעבור טסט על הפעם הראשונה...במקרה שלי חודשיים היה נראה לי פרק זמן סביר ולא מחליץ. 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Buki כתב:

במקרה שלי חודשיים היה נראה לי פרק זמן סביר

כן האמת שזה גם מצחיק כי שבוע יעלה נניח 150 וחודשיים יעלו 350 אז בהחלט שווה.

ככל שהביטוח קצר יותר אז פר יום זה יותר יקר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה במילא צריך אישור בלמים בשביל הטסט.

אז מה איכפת לך להוציא אותו קודם, לשלוח צילום לביטוח, ואז לגשת לטסט?

בסוכנות הביטוח שלי, חמדה, יש נוהל: אם אתה מבטח לשנה רכב שאין לו טסט. משלמים תוספת 50 ש"ח. מקבל ביטוח ומבטיח לגשת באותו יום לטסט ולאחר מכן להעביר לביטוח את רישיון הרכב התקף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה סטטוס הרכב והביטוח כעת? 

אגב, פתרון מומלץ הוא הקדמת הטסט. אפשר לעבור אותו עד 6-8 שבועות לפני פקיעת תוקף הרישיון, כך שהביטוח הקודם עדיין תקף, ומצד שני אתה יכול להציג לחברת הביטוח רישיון תקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, amosbmw כתב:

אתה במילא צריך אישור בלמים בשביל הטסט.

אז מה איכפת לך להוציא אותו קודם, לשלוח צילום לביטוח, ואז לגשת לטסט?

בסוכנות הביטוח שלי, חמדה, יש נוהל: אם אתה מבטח לשנה רכב שאין לו טסט. משלמים תוספת 50 ש"ח. מקבל ביטוח ומבטיח לגשת באותו יום לטסט ולאחר מכן להעביר לביטוח את רישיון הרכב התקף.

בשביל לקבל אישור בלמים במצב הנ"ל צריך לנסוע למוסך ללא ביטוח. 

נכון שיש אצל חמדה את הנוהל הזה, אבל אחרי שפעם אחת לא ניגשתי לטסט באותו שבוע כפי שהבטחתי (מכל מיני סיבות לא קשורות) היא לא הייתה מוכנה יותר לסידור הזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח רכב מיושן מעל 15 שנה, הרכב לא יעבור טסט אם לא תביא אישור בלמים אז זה כנראה ההגיון, אבל אם יש רישיון רכב בתוקף צריכים לבטח לך את הרכב.

אישור בלמים אתה מוציא מהמוסך, גם ככה תצטרך את האישור לטסט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב כרגע בלי טסט כמה חודשים ואני רציתי לעשות דברים אחד אחד לעשות ביטוח, ואז לגשת לעניינים הטכניים,

מסתבר שזה לא הדרך למרות שזה לא מובן לי 

אולי אני יעשה מה שבוקי כתב ויבטח זמני בהפול

תודה רבה  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...