Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה מעל 7 קילו

SlowRide

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

בוקר טוב

הסמסונג שלנו התחילה לעשות בעיות אחרי 7 שנים ובמקום להזמין טכנאי זאת הזדמנות לשדרג למכונה גדולה יותר כי זאת כבר קטנה.

יש משהו אמין ומומלץ בסביבות 1500 ש"ח?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ב1500 תמצא בדרך כלל  סיני/טורקי

אני קניתי לפני שנתיים וחצי מידאה 9 קילו עם אחריות ל5 שנים. עלה כ1500 שח אם אני זוכר נכון.

אחרי שנה וחצי הלאגר התחיל לעשות רעש של מטוס. פניה לחברה. הם באו לקחת את המכונה למעבדה ואחרי כמה ימים החזירו אותה עם לאגר חדש.

אז אומנם אני לא יכול להגיד שהיא אמינה לגמרי.

אבל צריך לשבח את המילטון היבואן הרשמי שלא סיבן אותי (כמצופה בחברות זולות) ונתן אחריות כמו שצריך.

חוץ מזה היא כבר שנתיים וחצי אצלנו.

מכבסת לפחות 2-3 מכונות ביום. אין תלונות על איכות הכביסה.

אם אתה מחליט להגדיל תקציב במקרה.

מכונות אמינות שאני פגשתי זה בוש וLG

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ראיתי מכונות של פוג'יקום במחירים האלה. זה מותג אמיתי או עוד מדבקה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, om2 כתב:

מכבסת לפחות 2-3 מכונות ביום.

כל יום?😱

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ככה זה כשיש ילדים קטנים 

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכונות מתחת ל7 קילו גבר די קשה למצוא.

בטווח המחירים התחתון יש את שלל מוצרי המדבקה: נורמנדה, פוג'קום... ואת המותגים של אינצ'רליק: בקו ווירלפול באוקנכט בלומברג וגרונדיג.

באיזור 1500+ תתחיל למצוא "מותגים" כנו אינדסיט לוומט אלקטרולוקס.

המחליטה  מכורה לווירפול. ב 30 שנים האחרונות היו רק מכונות (פתח עליון) של המותג הזה 2 החזיקו יותרמ 10 שנים יפה ואחת קצת פחות בגלל שימוש לא נכון.

עריכה בזמן שכתבתי נוספו כמה תגובות...

מותגי מדבקה: הובר נורמנדה פוג'קום נאון ובכלל כל מותג שמחזיר בגוגל רק תוצאות מהארץ.

אאל״ט יש עכשיו באושר עד מכונה של נאון ב 1000.

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ב"ה 4 ילדות קטנות.

ויש להן פינוק שהן למדו מאישתי. שזורקים מגבת לכביסה אחרי שימוש אחד. ובהן אוהבות מגבות ענקיות. 

רק זה לבד מכונה+ כל יום.

בגדים. מצעים. פיג'מות וכו' 

זה כבר ממלא עוד מכונה/2 בממוצע

וזה מכונה של 9 קילו 

לפני 15 דקות, zaf כתב:

כל יום?😱

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, om2 כתב:

רק זה לבד מכונה+ כל יום.

חברת חשמל מודה לך על תרומתך הנדיבה. 😉

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, om2 כתב:

יש ב"ה 4 ילדות קטנות.

ויש להן פינוק שהן למדו מאישתי. שזורקים מגבת לכביסה אחרי שימוש אחד. ובהן אוהבות מגבות ענקיות. 

רק זה לבד מכונה+ כל יום.

בגדים. מצעים. פיג'מות וכו' 

זה כבר ממלא עוד מכונה/2 בממוצע

וזה מכונה של 9 קילו 

נשמע שהתחתנת עם האחות התאומה הנסתרת של אשתי!

אותו דבר רק עם 5 ילדים.

כל פעם שאני מגיע הביתה אני שולף בסתר מגבות מהערימה ה"מלוכלכלת" ומחזיר למקום.

והיא כמובן מתלוננת שהיא כל היום מכבסת, כאילו... דה?!

לנושא השרשור: התקציב קצת נמוך. אם כבר תקציב נמוך, אז קנה מה שזול, ואם אתה מוכן למתוח - יש ניסיון לא רע עם סימנס 9 קג.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מצחיק 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשתי אותו דבר, רק עם כוסות. מוציאה כוס מהמדיח, שותה מים, שמה בכיור. עד הצהריים כבר אין כוסות. את אלו שלא שמה בכיור, הכינה בהן קפה, ושכחה מהן. בערב אני עובר ואוסף מרחבי הבית 3-4 כוסות קפה חצי-שתויות.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • מצחיק 1
  • מבאס 2

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

ממה שראיתי הפרשי המחירים בין מכונות שנחשבות איכותיות למותגי מדבקה זה כמעט פי 2. 

הבנתי ש5 שנים למכונה מודרנית זה הממוצע, כך שנראה לי עדיף לקנות משהו זול ולהחליף מדי פעם מאשר להשקיע במוצר איכותי שיחזיק אולי שנה שנתיים יותר.

אנחנו חיים בעידן החד פעמי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.9.2024 בשעה 20:41, SlowRide כתב:

ממה שראיתי הפרשי המחירים בין מכונות שנחשבות איכותיות למותגי מדבקה זה כמעט פי 2. 

הבנתי ש5 שנים למכונה מודרנית זה הממוצע, כך שנראה לי עדיף לקנות משהו זול ולהחליף מדי פעם מאשר להשקיע במוצר איכותי שיחזיק אולי שנה שנתיים יותר.

אנחנו חיים בעידן החד פעמי.

למעט מילה שמחזיקה כמעט 20 שנה....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

להורים שלי יש מכונה משולבת, כביסה+ ייבוש של LG, שקטה, חכמה, יש Wi-Fi שאני לא יודע מה הוא עושה.

משתמשים בה רק כמכונת כביסה כי יש מייבש נפרד. מאוד מרוצים ממנה. המכונה בת יותר מ- 7 שנים, עלתה אז כ- 4,500 שקל.

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 19 שעות, yuval1111 כתב:

למעט מילה שמחזיקה כמעט 20 שנה....

מיילה זה כמו טויוטה בארץ.

כשמתקלקלות מתביישים לספר אז מתקנים בשושו ולא מספרים לאף אחד.

מתקלקלות **בדיוק** כמו השאר שעולות חצי, עלות התיקונים לא זולה אבל בגלל ששילמת הרבה - אתה מתאמץ יותר בהגנה על ה"השקעה" שלך.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...