Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אשמח לחוות דעת מנסיון אישי עם אחד מסניפי השירות של אילן קארגלס לטובת החלפת שמשה בסוזוקי סוויפט. 

• אילן קארגלס - חולון 
  • אילן קארגלס - תל אביב
  • פתח תקווה - ברוך ובניו
  • פתח תקווה - טופ גלס
  • רחובות - ברוך ובניו 
  • ראשל״צ - זגגות רכב משומר בע״מ

תודה!

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה אבל קיבלתי שירות מזעזע מאילן קארגלס סניף מרכזי בחולון:

הזמינו אותי לשעה 8 בבוקר ביום שישי, לאחר שהנציגה בטלפון וידאה מול הסניף שאפשר בשעה/יום הזה - לטענתה הזגגים עובדים על מס' רכבים במקביל (מה שהתברר כלא נכון).

הגעתי ב 8:20 לאחר שנכנסתי לאזור תפעולי שלהם ב 8 בבוקר, ועובד שלהם (עם חולצה של אילן קארגלס) כיוון אותי לחניון ליד שלא היה המקום הנכון. בכל מקרה, המנהל עבודה קיבל אותי ב 8:20 (זה מתועד).

עד השעה 10:20 פחות או יותר התעלמו מקיומי והרכב נשאר מחוץ למוסך, כאשר כל פעם הזיזו אותו קצת (מבלי להכניס את הקוד של האיתורן, אז קיבלתי התראות טלפוניות על הנעה לא חוקית) . בשלב הזה הבנתי שמשהו לא תקין בהתנהלות שלהם, ושאלתי את הפקידה מה קורה עם הרכב, והסברתי שגם אם נאמר לי בטלפון שזה יכול לקחת 5 שעות , אמרתי בביקור לנציגת שירות שאני מוגבל בניידות ולא יכול לחכות את הזמן הזה שם. הפקידה מבקשת ממנהל עבודה לתעדף את הרכב, והוא אומר שזה יכנס לעבודה "אחד אחרי" , ודקה אחרי זה נזכר גם לדבר איתי וטוען שלא הגעתי ב 8 בבוקר . בדיקה בטלפון שלו והוא קולט שהגעתי ב  8:20.

ממשיך להמתין קצת וחוזר לפקידה, מבקש שיוציאו לי את הרכב כי אני בכאבים ולא יכול לשבת ו/או להמתין יותר. פה היא גם מסכימה שנעשתה טעות בתעדוף העבודה. רק בשלב הזה, אני קולט שמכניסים את הרכב לעבודה - נהיה כבר באזור 11 .

עבודה בפועל על הרכב לקחה כ חצי שעה בלבד. לא ביקשו ממני להמתין לייבוש , רק להוריד את המסקנטייפים יום למחרת ולא לשטוף שבוע את הרכב.

מה (שכנראה) קורה שהם מזמינים יותר מידי רכבים לאותה שעה , ומצפים שימתינו.

תוספת: לאחר שפתחתי את הקריאה באתר שלהם ל"תביעת ביטוח שמשות" ביום ראשון, קיבלתי SMS לא ברור יום למחרת, עם קישור לוייז למוסך שבחרתי אליו אני צריך להגיע להחלפה. התקשרתי לשרות שלהם, ששכנעה אותי לעבור לסניף המרכזי בחולון כי "בכל מקרה השמשה המקורית יוצאת משם" . ביקשתי הצעת מחיר לשמשה מקורית,  שהתקבלה יום למחרת בבוקר (שלישי). ביום חמישי עוד SMS עם קישור לוויז לסניף חולון המרכזי ו"יש לתאם" . 

פורסם

לדגם רכב שלי היה ריקול בעבר להחלפת שימשה קידמית עקב הדבקה לקויה במפעל,

הריקול בוצע ברמה נמוכה מאוד עם לא מעט נזקים סביב וכמובן לא החזיק ומים חדרו לרכב,

חשבתי ללכת לבעל מקצוע לסדר את זה,

אבל כל עסק שדיברתי איתו, לא מוכן לדבר בטלפון, תביא את הרכב ונראה (אני לא נוסע חצי מדינה בשביל שיגיד לי שהוא יזמין ולחזור עוד חודש)

אז קראתי פידבקים של לקוחות בכל עסק של שמשות והזדעזעתי עוד קצת, *** שירות + נזקים סביב בחלק מהמקרים

בסוף רכשתי ציוד וביצעתי אטימה בעצמי שמחזיקה עד היום,

כשביצעתי את העבודה, ראיתי את הרמה של הריקול והזדעזעתי עוד יותר, זה כבר רמה מעל זילזול, זה נזקים, ברבים, ממש זדון.

וזה לרכב שעלה כנראה מעל חצי מליון כחדש, אין אנשי מקצוע בארץ לצערי (אולי יש איזה צדיק בסדום, לצערי לא ניתקלתי בכזה)

• מבאס 1

כבר חתמתי...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...