Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בקרוב יש לי טיפול שלישי לרכב. אני לא יודע מה מצב רפידות הבלמים (עוד לא הוחלפו) אבל יש סיכוי לא רע שיזדקקו להחלפה. ואם לא אז בטח בטיפול הבא.

חשבתי לקנות מראש רפידות בלמים, וככה אם בטיפול תדרש החלפה - יהיו לי רפידות שקניתי בזול ולא אצטרך לממן את המוסך גם על רכישת הרפידות.

אז אני לא כ"כ מבין בתחום. אני צריך מק"ט מסויים כדי לקנות רפידה שתתאים ?

הרכב הוא סיאט ארונה 2021, מנוע 1.0 (קוד DLA)

ועוד שאלה היא איזה סוגים אני יכול לבחור. מאמין שיש את המקורי, ויש תחליפיים באיכויות שונות. בגדול הייתי רוצה רפידות באיכות טובה מהרגיל (אבל אין צורך במשהו ספורטיבי שגם בטח ישחק נורא מהר)

פורסם

יש מספר רב של יצרני רפידות.

אתה יכול לפנות ל"אבי חלקי חילוף" רחובות.

https://www.justmotor.co.il/

בהודעת וואטסאפ מצרף רישיון הרכב - תקבל תשובה לגבי מה שיש במלאי לרכב הספציפי שלך.

לא יהיו לו רפידות מקוריות - את אלה מוסכים מורשים מוכרים, אלא תחליפיות למיניהם.

אחרי שתקבל תשובה, תשאל כאן מה עדיף מהאפשרויות,  כולל מחירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף TRW, מניסיון מחזיקים יותר קילומטרים. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אז אשמח להמלצה (ואם אפשר גם להסבר על ההבדלים במיוחד בהיבט של כושר בלימה ואורך חיים) מבין אלו:

TEXTAR (245)

ספוילר

FERODO (290)

בעצם בדומה לצמיגים יש גם דגמים לכל חברה ? כי מישהו ציין פרודו פרימייר, אבל הוא כתב לי רק פרודו

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
  • תוכן חדש...