Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פיקאסו 2016, נורת כרית אויר נדלקת לסירוגין, כל פעם שהנורה נדלקת קופצת גם התראה בצבע אדום למשך כמה שניות, ההתראה חולפת ונשארת נורת התקלה, הנורה יכולה להישאר בין כמה דקות לכמה ימים.

עושה לי רושם שבסיבוב של ההגה ימינה הנורה תמיד נדלקת, מה שמעלה כיוון של סליל הגה, אבל הצופר ושאר כפתורי ההגה עובדים גם כשההתראה פעילה.

אשמח להכוונה מה יכול להיות

×
×
  • תוכן חדש...