Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, פרט לגריל פנסים ואני מניח הלוח הדיגיטלי איזה עוד שינויים הפלאונס עברה? יותר חשוב אם היו עדכונים למנוע? 

פשוט אני שוקל לרכוש אחת משנת 2012 ורוצה לדעת מה בערך השתנה פרט לעיצוב הקוסמטי.

פורסם

הייתה לי פלואנס 2010 בנזין מנוע 2000

לא רשמת על איזה דגם אתה מתכוון 

מה שכן חוו''ד שלי על הרכב הנ''ל היא לא להתקרב 

תקלות חשמל ומנורות נדלקות ללא הפסקה

השיא היה צ'ק אנג'ין והרכב פשוט פתח מצערת והאיץ לבד 

פורסם
לפני 50 דקות, _-? כתב:

הייתה לי פלואנס 2010 בנזין מנוע 2000

לא רשמת על איזה דגם אתה מתכוון 

מה שכן חוו''ד שלי על הרכב הנ''ל היא לא להתקרב 

תקלות חשמל ומנורות נדלקות ללא הפסקה

השיא היה צ'ק אנג'ין והרכב פשוט פתח מצערת והאיץ לבד 

פלואנס דיזל ידנית הרמת גימור E1 מנסה לדעת מה ההבדל בינה לבין הCOMFORT פרט לקומסטיקה

פורסם

אם אני זוכר נכון בארץ היו שלושה מנועים 

1.6 בנזין

2.0 בנזין

1.5 טורבו דיזל 

כל השאר זה הבדלים ברמות האבזור, מושבים ומתיחת פנים. 

מה שאני רואה משני חברים שיש אצלם את ה1.5 טורבו דיזל ידנית - האחד ברמת גימור פשוטה השני ברמת גימור גבוהה יותר הוא בעיקר המושבים כדבר ראשון שקופץ לעין. 

הבעיות העיקריות שהם חוו זה משולשים ותושבות מנוע - שניהם מתחזקים את הרכב בצורה קפדנית מבחינה מכאנית. 

באחד מהם הלחצן של תא המטען - נקרע הגומי ונכנסו מים וגרמו לקצר. 

כל השאר בלאי סביר ביותר 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, xdmanxd99 כתב:

יותר חשוב אם היו עדכונים למנוע? 

2012. מנוע 1.6 של רנו 110 כ"ס וגיר אוטומטי 4 הילוכים AL4/DPO.

2013. מנוע 1.6 113 כ"ס של ניסאן וגיר רציף Jatco JF15E, שזו חברה יפני בבעלות ניסאן גם כן.

במנוע  2.0 ליטר לא היה שינוי, גיר רציף היה לפני ואחרי, במתיחת פנים הזו היה עדכון של דגם הגיר.

מנוע 1.5 דיזל ללא שיני כולל הגיר הרובוטי או הידני שהגיעו איתו.

ב 1.6 הגרסה החדשה זריזה וחסכונית יותר אבל למרות ש"הכל של ניסאן" היא לאו דווקא יותר אמינה. 

עכירה - עכשיו ראיתי שאתה מתעניין בדיזל, סתם כתבתי את כל זה 😁

פורסם

בנוסף למה בוקי כתב.

אחרי מתיחת פנים היה שיפור ברמת חומרים. לגבי כל רמת גימור ומה היא כוללת, לא זוכר בדיוק, אבל בגדול רמות גימור ומה הן מכילות השתנו לא רק אחרי מתיחת הפנים אלא גם בין שנתון לשנתון, כיד הדימיון הטובה על קרסו. בעיקר אפשר לומר שברמת הגימור הנמוכה הרכב ערום ובסיסי ביותר.

חזיר דיזל

פורסם

הפנים של הרכב הזה בעיני מזעזע - כל הציפויים על הפלסטיקה מתקלפים כמו בהרבה VAG 

ואם זה אותו הגיר של ג'טקו שקיים גם בניסן ואח"כ גם בכמה דגמים של מיצובישי - רצוי להחליף בו את השמן אחרי 60 אלף קילומטרים - לא משמועות אלא מאנשים שאני מכיר שכבר חוו שיפוץ גיר כזה - לא יודע אם זה הדגם הספציפי שבוקי ציין - תבדוק את הנושא. 

מבחינת מערכת סטריאו וסאונד - זוועה, רמקולים 5.25 בדלתות שהן פשוט נוראיות, מהגרועות ביותר אקוסטית שיצא לי להתקל בהן עד היום. 

מאידך - יש במשפחה פלואנס 1.6 שכזו 2011, זה כבר הרכב השלישי במשפחה עם הAL4 וגם לי היה רכב עם הגיר הזה - אשתי לא סבלה את זה אני דווקא אהבתי את הרכב מאוד (מגאן 2008) וזה פשוט סוס עבודה בדיוק כמו שני החברים עם ה1.5 טורבו דיזל שאחד מהם - עם 360 אלף קילומטרים על הרכב! 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, lanosforce כתב:

הפנים של הרכב הזה בעיני מזעזע - כל הציפויים על הפלסטיקה מתקלפים כמו בהרבה VAG 

שלי 2012, עם הפרונט המכוער רגע לפני מתיחת הפנים + רמת גימור גבוהה עם פנים בהיר. נכון שהפנים לא עומד בשורה הראשונה (וגם לא בשניה) עם נניח גולף מאותו שנתון, אבל לא חושב שזה מזעזע. לגבי קילופים, אתה מוזמן לבוא לראות, אין אצלי קילוף אחד! הרכב נראה כמו רכב ישראלי טיפוסי בן שנתיים-שלוש. וזה בלי שאני מטפח אותו כמעט בכלל. חלק מזה ללא ספק תוצאה של חניה בדת"ק רוב השנים שהרכב בידיי, החלק השני הוא שאני שוטף ומנקה פנים + חוץ אך ורק לבד! יותר נכון אני כמעט שלא שוטף כי אין לי כבר כוח, מקסימום שם את האוטו בחוץ כשיש גשם ("רחיצה תימנית"). השילוב של רחיצת מטאטא המוות בחוץ + ספריי סקיי מגעיל בפנים קטלני ביותר!

חזיר דיזל

פורסם

אתה שומר על הרכב היטב וכיף להיות במקום (הפורום) שהוא בית לאנשים שאוהבים את הרכבים שלהם - הפלואנסים שאני ראיתי, עוברות חיים קשים יותר וגם לא זוכות לאותם התנאים - פתחי האוורור של המזגן מקולפים למשל, מושבים שלא יזיק להם שואב אקסטרקטור וכך הלאה. 

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...