Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכפול שלט לחניון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע. אם אתה רוצה להיכנס לעובי הקורה... נשים בצד את הגישה של לחסוך כשאפשר, כי זה מצטבר לאורך זמן לסכומים גדולים - וזה לא שסבלתי מהחסכון הזה.

בפועל, הסיבה העיקרית שבגללה הזמנתי את השלט היא שברור לי שהמחיר האמיתי של שלט כזה הוא עשרות בודדות של שקלים גג. ואני, כישראלי גאה, לא אוהב להיות פראייר, ומעצבן אותי מאוד כשעושים עלי קופה. אני מבין שבעל המקצוע גם צריך להתפרנס, ויש עוד מלא שגוזרים קופון בדרך - אבל אם אני יודע למצוא את השלט המתאים בזול ולהשמיש אותו, למה לא לעשות את זה?

• אהבתי 1
פורסם

אפשר לחסוך בהכל, אבל אי אפשר להסתכל על החיים רק מהחור של הגרוש.
כן, אני מזמין מאלי אקספרס לא מעט, אני לא מתחסד

אבל לפעמים אני צריך משהו כאן ועכשיו ופשוט נכנס לחנות וקונה אותו.
אני לא חיי בתחושה של "איך Zיינו אותי?" אלא it is what it is ועל הדרך נתתי קצת פרנסה לאחרים

בטח לא על 70 ש"ח.

כן, אם כמו בוקי, תזמין 4 שלטים, אז זה כבר סיפור אחר לגמרי וההפרש הופך להיות משמעותי

אי אפשר לסכום את החסכונות לאורך החיים כי אז תמצא את עצמך שותה מיים מברזיה או ממטרה של העירייה ואוכל שאריות של אוכל במקדונלד 
החיים עולים כסף, מה לעשות? ולא תמיד כדאי או נכון "לחסוך", לפעמים החיסכון הוא לא הדרך הנכונה.

אני רק אומר שבשביל שלט בודד (שגם לא בטוח שיעבוד) כמה שבועות המתנה ופרמייה של 70 שקלים... לא בטוח שהחיסכון משמעותי
אבל זו רק דעתי הצנועה והפרטית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברור. בסוף, כמה זה דחוף לך, הוא פקטור משמעותי במקרה הזה. השלט השני ממש לא היה לי דחוף, ולכן הזמנתי מעלי. לפני כמה שבועות הייתי צריך זוג סוללות CR123A דחוף, אז קניתי בארץ (באופן אירוני, המחיר היה 70 ש"ח - מזל שחסכתי אותם לפני כמה שנים :) ). שבועיים אחרי זה הגיעו סוללות CR123A מעלי אקספרס, בשליש מחיר וגם נטענות - כך שבעתיד לא אצטרך לשלם פרמיה כשאתקע בלי.

• תוכן חדש...