Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר ל301 1.6 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בקשר ל301 דיזל, איך האוטו מבחינת אמינות? כן זה מנוע של הברלינגו אבל מעבר לזה שאר המכלולים? ובקשר לחלפים בגלל שזה לא דגם כזה נפוץ יש בעיה עם חלפים בארץ?

קצת קשה לקבל מידע על הרכב הזה מחול כי הוא מיועד לשווקים מתפתחים שזה לרוב רוסיה טורקיה הודו אפריקה וכו ושם למצוא איזהשו מידע באנגלית כמעט בלתי אפשרי אז רציתי לשאול פה

עריכה אחרונה על ידי xdmanxd99
פורסם

לי יש אחת כזאת שנת 2016 עם 230000 מונית לשעבר.

מבחינת נוחות היא מעולה!

צריכת דלק סביב 20 קמ"ל.

יש את עניין מיכל האוריאה ששווה לבדוק(בדגמים של ה99 כ"ס ומעלה)

אצלי ברכב הוא בוטל+שינוי תוכנה .

אצלי אישית יש איזה עניין עם המשולשים/תפוחים שאני מתעצל לבדוק ולתקן.

מאמין שהרבה חלפים הוא חולק עם האחיות הבנזיניות שלה (סי אליזה ו301 בנזין)

מעבר לזה אני ממש אוהב אותה.

להקפיד על טיפולים בזמן ואפילו טיפה לפני( כל 15 +- ולא כל 30)

ושלום על ישראל.

חי את הסיבוב :twisted:

פורסם
לפני 20 שעות, >חולה הגה בדם < כתב:

לי יש אחת כזאת שנת 2016 עם 230000 מונית לשעבר.

מבחינת נוחות היא מעולה!

צריכת דלק סביב 20 קמ"ל.

יש את עניין מיכל האוריאה ששווה לבדוק(בדגמים של ה99 כ"ס ומעלה)

אצלי ברכב הוא בוטל+שינוי תוכנה .

אצלי אישית יש איזה עניין עם המשולשים/תפוחים שאני מתעצל לבדוק ולתקן.

מאמין שהרבה חלפים הוא חולק עם האחיות הבנזיניות שלה (סי אליזה ו301 בנזין)

מעבר לזה אני ממש אוהב אותה.

להקפיד על טיפולים בזמן ואפילו טיפה לפני( כל 15 +- ולא כל 30)

ושלום על ישראל.

תודה רבה על התגובה!

איך האוטו בעיר? רך או נוקשה? בעקרון אני נוסע יחסית רגוע אז לא אכפת לי מפניות במהירות גבוה, מעדיף רכב שסופג בורות\כביש משובש מבלי לשבור את השיניים.

הידני איך? נוח מעצבן?

איך היא מחוץ לעיר? בגלל שהיא נועדה למדינות מתפתחות והמחיר הנמוך אני לא מצפה לבידוד רעשים טוב, אני משער מעל 110 מרגיש כמו לנסוע עם חלון פתוח. אבל אני מתכוון אם האוטו רועד ב110-130+ או שהוא יציב?

ועוד שאלה קצת מוזרה יצא לך להחליף נורת ערפל? כי חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא סרטון החלפה (אני רוצה לשים לדים) מצאתי אחד של ה2018 הצורה החדשה אבל שם הערפל קצת שונה, או שהוא פשוט נשלף עם קליפסים?

רשמתה אשאתה מבסוט על האוטו, כמה זמן יש לך אותו? סתם לסקרנות כי אם אני אביא את ה301 אני אחזיק אותה איזה עשור.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, xdmanxd99 כתב:

תודה רבה על התגובה!

איך האוטו בעיר? רך או נוקשה?הנהיגה בעיר יחסית על מי מנוחות.. בעקרון אני נוסע יחסית רגוע אז לא אכפת לי מפניות במהירות גבוה, מעדיף רכב שסופג בורות\כביש משובש מבלי לשבור את השיניים.

הידני איך? נוח מעצבן? זה דיזל, הרבה יותר נוח מבנזין,גם בפקקים.

איך היא מחוץ לעיר? בגלל שהיא נועדה למדינות מתפתחות והמחיר הנמוך אני לא מצפה לבידוד רעשים טוב, אני משער מעל 110 מרגיש כמו לנסוע עם חלון פתוח. אבל אני מתכוון אם האוטו רועד ב110-130+ או שהוא יציב? במהירויות גבוהות היא קצת קופצנית ולא הכי יציבה(לא משהו חריג אבל שמצריך שימת לב). בידוד רעשים סביר+(המנוע דיזל אז שומעים..). מבחינת סל"ד-ב2000 אתה על 110+- 

ועוד שאלה קצת מוזרה יצא לך להחליף נורת ערפל?עדיין לא.. כי חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא סרטון החלפה (אני רוצה לשים לדים) מצאתי אחד של ה2018 הצורה החדשה אבל שם הערפל קצת שונה, או שהוא פשוט נשלף עם קליפסים? מאמין שנשלף בסיבוב כמו נורה ראשית.

רשמתה אשאתה מבסוט על האוטו, כמה זמן יש לך אותו? סתם לסקרנות כי אם אני אביא את ה301 אני אחזיק אותה איזה עשור. אצלי שנה, עלה אז סביב 14(שנת 2016 עם 200 אק"מ)

עניתי באדום.

עריכה אחרונה על ידי >חולה הגה בדם <
עריכה

חי את הסיבוב :twisted:

• תוכן חדש...