Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PEUGEOT 407 VS MAZDA 6 LUXURY

TnT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט איזה מבין 2 הרכבים שבכותרת לקחת בליסינג.

אשמח לקבל עזרה בהחלטה ממבינים, איזה מבין השתיים כדאי לקחת, והכי חשוב...למה?

תודה.

פורסם

407 - בכלל הנוכחות, בגלל העיצוב ובגלל שהדרך היחידה (השפויה) להיות בעלים של אחת - זה רק בליסינג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדוק היטב אם המרווח בספסל האחורי מתאים לצרכים שלך ושל משפחתך. אם אתה מעל 180 ס"מ, יהיה צפוף מאד לשבת מאחוריך, במיוחד אם הנוסע אינו ילד. המאזדה 6 יותר מרווחת לרגלים ולראש עבור נוסעים בספסל האחורי.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מה סדר העדיפויות שלך? מה אתה מצפה מהרכב?

חשוב לי הנוחות בעיקר מכוון שאני המון בדרכים, וגם בגלל שאני סובל מבעיות גב ולכן אם כבר אני הולך על המאזדה 6 זה רק הLUXURY ששם הכסא משודרג ונוח יותר.

פורסם

אם בנוחות עסקינן...

אני לא מבין מה יש לך לבחור בין שתי אלה, כאשר הסיטרואן C5 החדשה (וגם הישנה) אוכלת

אותם לארוחת הבוקר (ומשאירה גם קצת ואח"כ)...

בתודה למע"צ ז"ל !

וגם מקום לכל המשפחה (כולל הכלב החתול והחותנת)!

פורסם

ה-407 1.8 אוטומט חלשה מאוד ונותנת לך תחושה שאתה שט בספינה.

לעומתה המאזדה 6 יותר זריזה ויותר מהנה לנהיגה.

בברכה

:king:

פורסם
407 כי MAZDA 6 יש כבר לכולם
וואוו.... תשובה מאוד משכנעת...

אל תקנו גם מאזדה 3 כי יש לכולם...

וגם טויוטה יש לכולם...וגם יש המון לנד קורזר על הכביש, והרבה פוקוס, ולא מעט הונדה סיויק...

יש לכולם...

:?

ולפותח השרשור- אולי פשוט כדאי שתבצע נסיעת מבחן על הרכבים האלה אצל היבואן?

יכול להיות שתמצא את הזריזות ב-6 הרבה יותר משכנעת מאשר כסא טיפה יותר נוח ב-407?

אולי האיבזור בשני הרכבים ישכנע אותך בצורה שונה?

כדאי לבדוק!

אמיר.

פורסם

407 - נראית מצוין, חומרים והרכבה טובים מאוד, מושבים קדמיים מצוינים ומרווחים, מאחור צפוף, איבזור טוב, מנוע 2.0 מעט עצל עם תיבת הילוכים בעייתית לעיתים, התנהגות כביש טובה מאוד, נוחות נסיעה טובה.

מזדה 6 - נראית טוב אבל העיצוב מעט נבלע בעיקר בגלל שיש כמויות אדירות ממנה על הכבישים, חומרים בינוניים ולעיתים מביכים, הרכבה טובה, מושבים גרועים, מרווח טוב מלפנים ומאחור, איבזור טוב, מנוע ותיבה טובים יותר משל ה-407, התנהגות כביש טובה מאוד, נוחות נסיעה סבירה+.

ולסיכום - לטעמי ה-407 הרבה יותר מושכת, אבל ה-6 מהווה בחירה מעט הגיונית יותר בגלל המרווח מאחור למשפחה ובגלל השילוב מנוע+גיר.

למרות זאת, ובגלל גורם המשיכה של ה-407, הייתי בוחר בה. ה-6 מאוסה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...