Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי 
מעוניין - ב
רכב חדש מיבואן (או ליסינג אם משתלם) - תצרוכת דלק הכי טובה במחיר הכי נמוך שניתן להשיג (גיר אוטומט)
נראה לי שזה משאיר אותי עם יונדאי i10  עם הגיר הרובוטי
אני צודק או שיש חלופות יותר משתלמות ?

פורסם

מיצובישי ספייסטאר עם גיר רציף ב-86900 ש"ח או מאפס ק"מ ב-81900 ש"ח (למחירים יש להוסיף אגרת רישוי בסך 1304 ש"ח)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים איתך ה i10  עדיפה בהרבה
ולחדד רגע את השאלה - לדעתי הגיר של הi10 יותר חסכוני מהגיר cvt  של הספייס סטאר

פורסם

הספייסטאר מאנשים שהכרתי טענו לצריכה אמתית של כ15 ק"מ לליטר,

הi10 יותר בכיוון ה14 לליטר, לא הבדל משמעותי לדעתי,

פעולת הגיר בספייסטאר יותר חלקה היות ומדובר בגיר רציף,

מעבר לזה הi10 עדיפה בכל היבט אחר שאני מכיר.

ב2 המקרים מדובר בנהגים שגרים בחיפה.

פורסם

מצוין - אלף תודות!

האמת אולי שאלה אחרונה - אם אני בסוף רוצה לחסוך - גם אם אני נוסע הרבה יחסית נגיד 40k שנה
קשה לחשב את זה - אבל אולי מישהו פה ניסה.
מה עדיף - חשמלית חדשה (בקטגוריה דומה לi10) או i10
תחושה שלי שעדיף i10 ואין באמת חשמליות נורמאליות בפחות מ135k
אבל אולי אני טועה.

אם אני רוצה רק להגיע מנקודה לנקודה בצורה הכי זולה שיש - בלי מוסכים כמובן ולכן לוקח אוטו חדש.
מה האופציה הכי זולה שלי (לא כולל אופנוע :)

פורסם

40k זה המון לסוע 

לפני שאתה לוקח רכב מיני ובכללי כל רכב 

הכי חשוב שהמושב והרכב יהיה לך נוח!!

פורסם
לפני כשעה, wpst0 כתב:

מצוין - אלף תודות!

האמת אולי שאלה אחרונה - אם אני בסוף רוצה לחסוך - גם אם אני נוסע הרבה יחסית נגיד 40k שנה
קשה לחשב את זה - אבל אולי מישהו פה ניסה.
מה עדיף - חשמלית חדשה (בקטגוריה דומה לi10) או i10
תחושה שלי שעדיף i10 ואין באמת חשמליות נורמאליות בפחות מ135k
אבל אולי אני טועה.

אם אני רוצה רק להגיע מנקודה לנקודה בצורה הכי זולה שיש - בלי מוסכים כמובן ולכן לוקח אוטו חדש.
מה האופציה הכי זולה שלי (לא כולל אופנוע :)

א. האם יש לך היכן להטעין בבית?

ב. האם אופי הנסיעות שלך צפוי,

ג. האם תהיה עליה של המס לרכבים חשמלים,

בהנחה ויש לך איפה להטעין בבית (עלות נסיעה לקילומטר נמוכה), ואפי הנסיעות שלך צפוי, שלא תתקע ותטעין המוך בתחנות מהירות ואז הרווח יורד, ותהיה עליה של המס לרכבים חשמלים, מה שאומר שערך הרכב יעלה, קרי ירידת הערך של הרכב יורדת,

לדעתי כדאי להשקיע ברכב חשמלי, גם יותר שקט מבחינת בעיות, וגם בסוף יותר זול.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אני חי בשכירות אז זה קצת חצי אפשר להטעין. לך תדע. אם אין אפשרות להטעין בבית - בוודאות לא שווה?

פורסם

אם נושא הטעינה הביתית לא ודאי (דירה שכורה), נראה לי שטויוטה יאריס היברידית תהיה האפשרות הכי טובה עבורך.

עלות הרכב קצת יותר גבוהה, אבל עלות האחזקה נמוכה יותר בזכות צריכת הדלק הנמוכה ורמת האמינות הגבוהה - העלויות יתאזנו.

במוסף, איכות החיים שלך ברכב מקטגוריה גבוהה יותר בכמות נסועה גבוהה חשובה גם כן.

לפני 9 שעות, wpst0 כתב:

אני חי בשכירות אז זה קצת חצי אפשר להטעין. לך תדע. אם אין אפשרות להטעין בבית - בוודאות לא שווה?

עלויות הטענה בעמדות ציבוריות גבוהות. בנוסף, קשה לבנות על זמינות עמדות טעינה ציבוריות באופן קבוע.

פורסם

מי שנוהג 40,000 ק"מ בשנה וגם חשובה לו צריכת הדלק ואין לו איפה להטעין צריך לרכוש רכב היברידי. או אולי דיזל.

כנראה ההמלצה לאריס היברידית הכי טובה.

רכב חדש, חסכוני מבחינת תדלוק ורכישה ושמתאים ל 40,000 זה אתגר.

יפתחו הרבה אופציות טובות אם תהיה נכונות לרכב משומש.

רכב בן 18-23 חודשים שיש לו אופק אחריות ארוך זה פתרון לא רע אם מוכנים להתפשר על קריעת הניילונים.

פורסם

תגובות מעולות. אין לי זמן לקנות משומש אחרת הצדק איתכם. אז זה לא עניין של ניילונים אלא של מחסור בזמן.
כמה עושה טויוטה יאריס היברידית?
1 ל20?

• תוכן חדש...