Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה אל זריקת זנב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי בלילה (11:00) שנסעתי לאסוף את חברתי מאחד המושבים ליד טבריה, הכביש היה ריק לגמרי והיתי צריך לעשות פרסה הכביש לא היה מי יודע מה רחב, אז אני קצת מאיץ, שובר שמאלה.. בלם יד וזהו לא צריך להסתבך עם רוורס...

עוצר בצד ומחקה שהיא תרד...

פתאום יוצאת איזה זקנה, ומתחילה לבלבל במוח "למה אתה נוסעה כמו משוגע?!"... וכל זה

בקיצר צעקה קצת וזהו.

השאלה היא: האם יש איזה חוק או עונש נגד זריקת זנב?

כנ"ל לגבי פירפור בעת התחלת נסיעה?

אין חוק שמגביל את התאוצה.

יש לציין שאני לא עושה זאת בכביש עמוס או כשיש אנשים מסביבי.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

יש משהו שנקרא נהיגה פרועה או משהו בסיגנון .

ותאמין לי ששוטרים מזמינים למשפט על זה .

פעם הבאה אפילו שהכביש נקי ואין אנשים אולי תידאג לבנאדם היחידי שנמצא על הכביש (אתה).

פורסם

קוראים לזה "נהיגה בקלות ראש", גם לגבי פרסה כמו שעשית וגם לגבי "פירפור" בהתחלת נסיעה.

תשמע למה שגולף אמר לך, העצה שלו הכי נכונה והכי חכמה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

פעם הבאה אפילו שהכביש נקי ואין אנשים אולי תידאג לבנאדם היחידי שנמצא על הכביש (אתה).

אני מסקים איתך אבל מה קבר יכול לקרות ב-25 קמ"ש, זה לא 60...

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

ב25 קמ"ש לא יכול לקרות שום דבר רציני חוץ מזה שאתה עלול בטעות לעבד אחיזה ולהכנס בעמוד ליד, וחבל!

כמו-כן יכול להיות שבזמן שתחשוב על הבלם ועל מה שאתה הולך לעשות, יקפוץ לך איזה מישהו מתחת לאוטו (אמרת חשוך ככה שיכול להיות שאתה לא רואה אותו)

בשורה התחתונה אני לא רואה כל פסול במה שעשית, וגם אני הייתי נוהג כמוך ופשוט לא מתיחס לזקנה שבטח משעמם לה בחיים והיא רק מחכה לאנשים כמוך שיעבירו לה עוד רגע בחיים! :lol:

בכבוד רב, ובאיחולי המשך יום נעים

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
כמו-כן יכול להיות שבזמן שתחשוב על הבלם ועל מה שאתה הולך לעשות, יקפוץ לך איזה מישהו מתחת לאוטו (אמרת חשוך ככה שיכול להיות שאתה לא רואה אותו)

זה היה בשטח של המושב והיתה תאורה בחוץ.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אני יגיד לך משהו אם אתה כבר זורק זנב אז תעשה את זה חכם ולא במהירות גדולה כי כבר היו מקרים שזריקת זנב גרמה למוות!!!!!

אז עדיף לא לעשות אבל אם אתה עושה אז תעשה עם ראש!!

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם
אני יגיד לך משהו אם אתה כבר זורק זנב אז תעשה את זה חכם ולא במהירות גדולה כי כבר היו מקרים שזריקת זנב גרמה למוות!!!!!

אז עדיף לא לעשות אבל אם אתה עושה אז תעשה עם ראש!!

הוא אמר שהוא היה במהירות נמוכה של 25קמ"ש...

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אתה יודע לאון, גם מהירות של 25 קמ"ש הורגת.

אני צריך להזכיר את הזקנה שנהרגה בחניה?

לא חסרות סיבות לגרום למוות:

פגיעה מהצד, החגורה לא מגנה בצדדים הראש נדפק בחלון.

פגיעה חזתית, כריות אויר נפתחות, בידיוק כמו בדוגמא עם האישה הזקנה.

מישהו שהוא לא שם לב שהוא שם, פגיעה של 25 קמ"ש יכולה לשתק אותו לכל החיים או להרוג אותו אפילו.

בקיצור, די עם השטויות, אתה רוצה "לזרוק תחת", תעשה את זה במגרש חניה ריק מאנשים.

ג'וקר, אולי תקרא את כל השירשור לפני שאתה מגיב ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
הוא כולה שאל אם יש חוק או משו חח

ותאמת לא נראה לי..

יש חוק כזה, נהיגה בקלות ראש, כלומר נהיגה פרועה כלשהי, מסוכנת. ולהרים בלם יד נכלל בקטגוריה הזו!
פורסם

אם שוטר רוצה לדפוק אותך , הוא ידפוק אותך בכל מקרה . גם עם לא עשית כלום . הוא יגיד שעשית וידחוף לך איזה משהו.

כמו שאומרים " אומרים אחותך זונה לך תוכיח שלא "

לגבי המקרה שוטר יכול להגיד שהנהיגה שלך מסוכנת ומסכנת את הסביבה ואותך .

"נהיגה בקלות ראש"

אני לא בא לחנך אותך אבל כל הדברים האלה הם סתם מסוכנים , לא טובים לא בשבילך, לא בשביל הסביבה והכי חשוב לא בשביל האוטו.

יום טוב

פורסם

רק רוצה לציין שרוב הדברים שצינתה פה הרכב שלי פשוט לא מאפשר לי. זה סה"כ אונו.

*מיועד לסופר.

פיאג'ו טייפון ז"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...