Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת'חדש,סע בדרכים טובות

מצטער להציק אבל קצת מוזר הקטע הביטוחי

מצד אחד כמובן שלא אשמתך שנגנב הרכב הקודם,מצד שני הרי אתה תובע את המחירון שלו,וזה כן תביעה שכן קוטעת את העבר הביטוחי

אם הפניקס התעלו על עצמם והחליקו הלאה בשביל להמשיך את הרצף שלך - שיבורכו

לי זה נשמע קצת far fetched ובכלל לא מבין למה זה אשמת המבוטח שקוטעים לו את הרצף כי נגנב

סליחה אם העלבתי\התקטננתי,רק ציינתי נקודה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

3700 ש״ח? איך?

אתה בטוח שזה המחיר למקיף וחובה?

למקיף וחובה כן. אל תשאל אותי איך גם אני לא יודע, וזו לא הצעה הכי הזויה לרכב שקיבלתי מהם, הייתה אחת חריגה הרבה יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מסכמים שנתיים עם הרכב.

מד המרחק עומד כמעט על 33 אלף ק״מ.

בגדול, חוות הדעת על הרכב בנושא הנהיגה לא השתנתה.

השנה הצפנתי עם הרכב עד חיפה (פעמיים), נסיעות כאלו צורכות קצת פחות מ-50% לכיוון, מה שאומר שצריך לעצור איפשהו בדרך לטובת טעינה קצרה. לא מפריע לי כי זה לא קורה בתדירות גבוהה. בכל מקרה במצב כזה אני מטעין עוד 20-30% וממשיך הביתה.

אם הייתי עושה נסיעות כאלו על בסיס שבועי, כנראה שהייתי חושב לקנות דגם long range.

תא נוסעים ופרקטיות:

בתחילת השנה הצטרף תינוק למשפחה, נקודה לרעה - עיגוני האיזופיקס לא הכי נגישים.

אצל אשתי בקונה ממש קל להתקין כיסא תינוק, אצלי יותר מורכב.

גם בגזרת תא המטען, בגלל ששמתי צמיג רזרבי נהיה קצת צפוף:

image.thumb.jpeg.6a1e51d379f80f22866735d48412e9d6.jpeg

צריך לקחת בחשבון שזו עגלה ״היברידית״, אפשר להשתמש בה עם אמבטיה ועם טיולון. אולי עם משהו כמו יויו היה נשאר לי יותר מקום פנוי.

בגזרת תא הנוסעים והמרווח אין תלונות, למרות שמותקן כיסא תינוק גדול, נסעו איתי עוד 3 אנשים ברכב ולא התלוננו שחסר מקום.

image.thumb.jpeg.3b81c055c6747d75170752cf3a610336.jpeg

תא הנוסעים נשאר שלם, ללא קרקושים וההגה שלם ולא מתקלף.

הוצאות שוטפות וביטוח:

חידשתי ביטוח לפני כחודש, מקיף וחובה לשני נהגים נקובים מעל 30, עלה לי 5800 ש״ח אצל הפניקס.

החלפתי השנה שני פילטרי מזגן (ככה זה בטסלה) ושמתי את הפילטרים היקרים יותר, בנוסף החליפו לי וישרים, ביצעו את העבודה אצלי בחניה, עלה לי 547 ש״ח.

ההנחה שהייתה לאגרת הרישוי הסתיימה, האגרה עלתה ל-2517 ש״ח אחרי הנחת משרת מילואים פעיל.

צריכת החשמל:

שנה שעברה דיווחתי על 138 וואט שעה לק״מ.

נשארתי פחות או יותר על אותם מספרים:

image.thumb.jpeg.20232af61f24789bd6d5896fa9c2f3f6.jpeg

מחירון:

עדיין אין התייחסות לדגם היילנד. לפי מספר הרישוי הרכב בכלל מופיע כדגם עם טווח של 448 ק״מ וסוללת 50kwh שזה לא קשור בשום צורה לרכב.

לפני שקלול המחירון הוא 150,900 ש״ח עם שקלול חודש עליה לכביש. מעבר לזה לא הצלחתי לשקלל באפליקציה עם הנתונים שלי (יד 1 פרטי והקילומטראז').

בהנחה שהמשוקלל זהה למחירון הרגיל, מייצג ירידת ערך של 21.8% בשנתיים ביחס למחיר שבו קניתי את הרכב.

לסיכום:

מרוצה מאותם דברים, הרכב ממשיך לקבל עדכונים שמשפרים כל מיני דברים קטנים ברכב וכמובן עדכוני אבטחה ותיקוני באגים.

צריכת החשמל ממשיכה להיות טובה.

מאמין שאמשיך איתו עוד שנה עד שנתיים ואז אחשוב על החלפה. כרגע הוא עונה על כל הצרכים שלי בצורה טובה מאוד. כמו שזה נראה כרגע יש סיכוי טוב שגם הרכב הבא יהיה טסלה.

• אהבתי 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי החברים שחושבים שאתה מיליונר וכו, ברור שעלות הרכב היא לא משמעותית, אבל אתה צריך להבין שההסתכלות אינה על תג המחיר אלא על העובדה שרכב חשמלי כמעט תמיד יראה על אדם אשר יש נכס בבעלותו, שלא קורס תחת המשכנתא ויכול להרשות לעצמו גם להתחדש ברכב חדיש. זה מה שהם רואים. גם אני, במחיר שרכשתי את הרכב שלי לא מזמן יכולתי לרכוש טסלה אבל אין לי דירה משלי וזה ההבדל הקטן 😉

מהנה לקרוא את השרשור שלך חבר, שתמיד תיסע בדרכים ישרות ותהנה מכל רגע.

פורסם

אני עם הדגם הקודם לונג ריינג', חוץ מהעובדה שאני מתחרט על כך שלא רכשתי מודל y.

בעיניי (ובעיני אשתי שנוסעת עליו רוב הזמן) הרכב פשוט מושלם למחירו.

הכח מסחרר

אבזור ומערכת שמע ואוו

אוטו פיילוט שימושי מאוד בנסיעות ביעירוניות או פקקים 

והדובדבן שבקצפת אין צורך באחזקה!!!

למרות כל הטוב יש קצת חסרונות משאבות קירור שהתחילו להרעיש והגה מתקלף הוחלפו באחריות קצת מעצבן אבל השירות היה סופר יעיל ונוח.

החיסרון שעכשיו כשאני מחפש רכב 7 מקומות נוסף הכל נראה מיושן וכמה דורות אחורה בכל אספקט לעומת הטסלה וזה מקשה על הרכישה.

פורסם

עם הקטע של הכוח ממש קשה.

מאז הרכב הזה בכל השכרה בחו״ל אני די מתבאס. 

אני גם מאוד מרוצה מהרכב ונראה שפתרו את הבעיה של איכות החומרים. נראה איך זה יחזיק. טפו טפו בנתיים נראה סבבה לגמרי.

אני גם חושב שאם אשאר בטסלה המחליפה תהיה מודל y ג'וניפר.

זה שאין תחזוקה זה מעולה, כמו שכתבתי רק החלפתי פילטר מזגן וביצעתי רוטציה פעם או פעמיים.

עבור המזגן לא הייתי צריך בכלל לעשות כלום, באו עד אליי ועשו את זה שזה מדהים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...