Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אז אחרי כמה שנים טובות עם אופנוע אספנות שהיה לי, האופנוע כנראה נתן את נשמתו האחרונה.

בעבר היה לי רכבי ספורט כמו סובארו gt שנת 99, סיאט איביזה מדהימה ויפה שנת 2001 שאהבתי מאוד.

אין לי נסיעות ארוכות, אני גר בראשון ועובד ברחובות, פה ושם אני מטייל בצפון ודרום.

ברכב זה רק אני והג׳ק ראסל שלי לכן לא חובה רכב ענק.

אני מעדיף רכב ידני אבל זה משהו שאני יכול להתפשר עליו.

כן אשמח לקבל המלצה לרכבים אמינים, לא רוצה לראות יותר מידי מוסך, אני יודע שזה תלוי הרבה כמה טיפלו טוב ברכב אבל יש רכבים שעושים את העבודה.

כן חשוב שיהיה מהנה לרכיבה בצורה מסוימת ולא משעמם כמו ניסאן טידה שיש להורים שלי, גם איכות פלסטיק ירודה...

חשבתי בנוסף ללכת על רכב עם גג נפתח ומצאתי פה אחלה אופציה, פיאט 500

https://www.yad2.co.il/s/c/f99liiux

בנוסף ראיתי המלצות על רנו קליאו דור 4 (גירסה 0.9 טורבו)

אשמח להמלצות נוספות.

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי DrDrive
פורסם

איכות החומרים בפיאט די נמוכה ותבאס אותך לאורך זמן כשההנאה מהגג פתוח תתפוגג (שהשימוש בו במדינתנו מוגבל מאוד בגלת אקלים).

אני לא יודע אם הכוונה שלך בהנאה מנהיגה זו התנהגות או כח, כי אלו 2 דברים שונים. מהצד ה"חלש" יש סופר מיני ידניות כמו פיאסטה, פאביה או איביזה משנתונים 12-15 שיתנו תמורה טובה למחיר, ועם המנוע 1.4 של ואג אין בעיות באמת.

מהצד ה"חזק" יותר אבל גם יותר יקר לתחזוקה יכנס לך בתקציב ולוסטר או שירוקו מהדגמים הראשונים (עד 2014 ועד 2012 בהתאמה)

אני מציע שתשאר בגזרת הידניות, זו אולי תהיה הזדמנות אחרונה שלך במדינתנו ליהנות מרכבים אלו לפני שגזר הדין שנגזר עליהם - יחלחל אט אט לשוק המשומשות.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.11.2023 בשעה 08:39, DrDrive כתב:

אחרי כמה שנים טובות עם אופנוע אספנות שהיה לי, האופנוע כנראה נתן את נשמתו האחרונה.

סיקרנת... איזה אופנוע?

אגב, רכבי אספנות לרוב לא מתים, אלא רק מחכים לגלגול חיים נוסף...

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, BoazB11 כתב:

סיקרנת... איזה אופנוע?

אגב, רכבי אספנות לרוב לא מתים, אלא רק מחכים לגלגול חיים נוסף...

gn250 1988

שחכתי למלות שמן...

עריכה אחרונה על ידי DrDrive
פורסם
לפני 24 דקות, DrDrive כתב:

gn250 1988

בטוח שאפשר למצוא מי שישפץ. מנוע בסיסי ופשוט.

יש לי חבר ששיפץ 2 כאלה ,  אחד לקפה-רייסר, והשני לסקמבלר/דו"ש

פורסם
לפני 23 דקות, BoazB11 כתב:

בטוח שאפשר למצוא מי שישפץ. מנוע בסיסי ופשוט.

יש לי חבר ששיפץ 2 כאלה ,  אחד לקפה-רייסר, והשני לסקמבלר/דו"ש

אם יש לך מוזמן

עוד לא פירסמתי אותה

לתקן זה 5k...

פורסם

אשמח לעוד המלצות

כרגע מה שאני מחפש זה רק ידני

רנו קליאו דור 4  (0.9)

פאביה

איביזה

ולוסטר

יש עוד רכבים מעניינים להוסיף לרשימה?