Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה עם 2 ילדים כ80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב למשפחה.

כמה פרטים שמאפיינים אותנו:

יש לנו ילד בן 4 וילד בן שנה וחצי,

אני גבוה(1.93),

אנו נוסעים ברכב כ12 אלף ק"מ בשנה

ואשתי הייתה שמחה אם היינו הולכים לכיוון של קרוס(אבל ממש לא חובה).

תקציב: 80K גמיש מאוד(עד 100 נשמע לי סביר)

תודה.

פורסם

מפאת הגובה שלך והצורך ברכב גדול בגלל הילדים והכסאות מאחורה 

הייתי ממליץ על סיטרואן c5 

רכב גדול גבוה מרגיש טוב 

וכם עונה על הדרישה של הגברת😆

פורסם
לפני 38 דקות, _-? כתב:

מפאת הגובה שלך והצורך ברכב גדול בגלל הילדים והכסאות מאחורה 

הייתי ממליץ על סיטרואן c5 

רכב גדול גבוה מרגיש טוב 

וכם עונה על הדרישה של הגברת😆

היי, מאחר ואינני מבין גדול ברכבים צרפתיים ואני יודע שצריך להיות זהירים, יש אזהרות ספציפיות? שנתונים דגמים וכד'?

פורסם (נערך)

יש מגוון מאוד גדול של רכבים שיכול להתאים לכם ולהכנס לתקציב.
ממליץ לך בבחום ללכת למתחם כלשהו שבו יש הרבה רכבים שונים (כמו גלילות למשל), רצוי עם הגברת, ולעשות את המבחן הבא:
לשבת בכיסא הנהג, לכוון את הכיסא שיהיה לך נוח ולראות כמה מקום נשאר מאחוריך.
לראות את גודל הבגאז', נוחות פתח הכניסה לבגאז',  להכניס עגלה ולראות כמה מקום נשאר...
בתור גבוה עם 2 ילדים - אין תחליף לסיבוב כזה.
מה שנוח לאחד פחות נוח לאחר, מבחינת הכיסא, כניסה ויציאה, ברך שנתקעת בדש בורד, ראש שנתקע בגג, שדה ראייה...

עריכה אחרונה על ידי rolling_stony
פורסם

מנסיוני באותו מצב משפחתי בדיוק - קיה ספורטאג' מנוע 2.0 ליטר יענה על כל הדרישות.

יכול להיות שתתפשרו על שנתון 2017 כדי למצוא רכב שמור בתקציב. אבל זו תיהיה בחירה טובה.

גם יונדאי טוסון תעמוד במשימה באותה הצלחה, אבל תדרש לשלם מחיר גבוהה יותר לאותה חבילה בזכות מראה חיצוני נחשק יותר בשוק.

CX5 יכולה להיות אופציה, אבל היא פחות מרווחת.

טויוטה RAV-4 יהיה גם אחלה אבל יהיה מתאגר למצוא בתקציב והחסכון בדלק לא רלוונטי כל כך עבורך כי אתם בקושי נוסעים.

• תוכן חדש...