Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנות נעליים מומלצת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב עברתי בדקטלון  העיצובים של הנעליים דיי מוגבלים והנעל לא מחזיקה לי את הרגל-כמו קרוקס   אז אני ממשיך במסע לכיוון הנעל חורף

פורסם
לפני 13 דקות, Michazzz כתב:

אם אתה צריך נגד מים חפש סימון GORETEX.

אוברקיל מוחלט לשימוש בארץ, אלא אם אתה צועד במים איפה שממש קר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בפחות מ 300 שח אתה מקבל נעליים לכמה שנים טובות, אין שום בעיה להשתמש בהם בישראל, רכבתי הרבה שנים על אופנועים ותמיד עם נעליים מסגנון כזה נגד מים. אין שום בעיה, לא מזיעים איתם והכל טוב.

Gore Tex- מה זה? למי זה טוב? מה החסרונות? – נובי – השכרת ציוד טיולים מקצועי (nubi.co.il)

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כשקונים ציוד חורף באיזון תמיד כדאי לשאול בדף המוצר האם זה מתאים לטמפרטורות בארץ.

בחיפושים אחרי מעיל קל אך שומר חום בצורה טובה עשיתי בדיקה באמזון כולם אמרו לי שבטמפרטורה של 15-20 שיש בחורף שלנו אני אתבשל 

פורסם

אני יודע מה אני ממליץ, לא המלצתי לו לקנות משהו מהסוג הזה:

שלג2.JPG

שלג.JPG

פורסם
לפני שעה, Michazzz כתב:

אם אתה צריך נגד מים חפש סימון GORETEX.

ממליץ להזמין מאמזון עם משלוח חינם עד 75$, לדוגמא כאלה Amazon.com | Merrell Men's Moab 2 Mid Gtx Hiking Boot | Hiking Boots

מרל.JPG

זהו. חבר קנה את הנעל הזאת והמליץ לי-עולה פה איזה 580 שקל-נגד מיים הכי הגיוני לחורף. לא ככה-אני לא טוב בהזמנות אז כניראה אני פשוט יקנה כזאת מחר

IMG_5903.jpeg

בתמונה הנעל שהוא קנה

פורסם

תבדוק איזה מידה אתה ותבקש עזרה ממישהו בהזמנה - פחות מ 300 שח והיא אצלך עם שליח מאמזון ארה"ב - אבל ייקח בין שבוע לשלושה

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 11 שעות, Michazzz כתב:

רכבתי הרבה שנים על אופנועים ותמיד עם נעליים מסגנון כזה נגד מים.

לרכוב על אופנוע, בטח שיורד גשם, זה תנאים קיצוניים. כמות המים שאוכלים כשיורד גשם והקור מהרוח, זה לא תנאים רגילים. חוצמיזה, רוכבי אופנוע רגילים לסבול, בעיקר עם מעיל בקיץ...

לא מכיר את הנעל הספיציפית, יכול להיות שהיא אחלה, אבל ממש אין צורך לחפש דווקא Goertex לנעל אטומה מים בארץ, במקומות שהם לא ממש קרים ולשימוש קל.

לפני 10 שעות, Michazzz כתב:

אני יודע מה אני ממליץ, לא המלצתי לו לקנות משהו מהסוג הזה:

מניח שזה גם אישי, אבל אני אפילו עם הטימברלנד מתחילת השרשור לא הלכתי בארץ, כי חמות מדי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אין לי בעיה עם חום-רק רגל צריכה לינשום

בשביל הקיץ הגעתי לנוסחה (בשבילי לפחות) שהכי טוב זה סנדלי שורש קלאסי. ברגע שאני ימצא נעל חורף טובה זה סוגר לי מעגל שנה

אני גם בירושלים אז יש פה חורף יחסית קשה

פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

אוברקיל מוחלט לשימוש בארץ, אלא אם אתה צועד במים איפה שממש קר.

אם אתה לא יורד מאספלט ובגשם רק רץ מבית/ אופיס לרכב. אבל מספיק לעבור בבוקר על הדשה עם טל או אחרי השקיה כדי לצאת עם רגליים רטובות. הייתה לי Merrell Men's Moab עם ובלי גורטקס, הבדל בחום לא משמעותי. נעל מיידית מאוד נוחה.

פורסם
בתאריך 9.11.2023 בשעה 12:18, דובצע כתב:

תודה חברים התחדשתי עכשיו-450₪-הנעל מרגישה פצצה-אני ילך איתה כמה זמן ויחזור לעידכון אחרון כשיהיה לי כבר נסיון איתה

תתחדש!  בחירה מעולה. ואני אומר את זה בתור מפונק-נעליים בדרגת אימלדה מרקוס...

כבר כמה שנים עם  Merrell Moab2 ומרוצה מאוד.

נעל קלה, אוחזת ונוחה, ואני תמיד עם גורטקס שעובד מעולה.

הזוג הנוכחי שלי עבר שטיפה אלימה עם גרניק (אחרי עבודה עם קומפוסט...)

ועדיין מוכיח עמידות מצויינת למים.

הזוג הבא כבר ממתין בארון אבל הנוכחי מחזיק כמו קורולה 2010...

ו-450 זה מחיר מעולה.

*אגב, השבוע זרקתי לפח זוג סקארפה במצב כמעט חדש,

שאחרי 4-5 שנים בארון התפוררה להם שכבת הספיגה שבין הסוליה לנעל.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...