Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 4 Convertible - תא מטען ומזוודות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אנו לפני טיול באירופה ועתידים לאסוף מ-Sixt הנחמדים BMW 4 Convertible. לראשונה, חוויה בקברליוט.

הטיול אינו קצר ואורכו 9 ימים, ונצטייד ככל הנראה ב-2 מזוודות גדולות וטרולי אחד (יש גם תיקי גב אבל לא בעיה לאחסן אותם מאחורי מושב הנהג)

עברתי על המידות של התא מטען, שרטוטים, סרטונים וכו', ומאוד התקשתי להבין אם נסתדר להכניס לתא מטען זוג מזוודות גדולות וטרולי

נשמח להסתייע במי שכבר חווה חוויה דומה ויכול לשתף

המזוודות הגדולות הן בערך 28 אינטש 78X47X32.5 ס"מ

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי זה נשמע בעייתי עם המזוודות, כשפותחים את הגג, הוא מתקפל  לתוך תא המטען. יש איזו הפרדה בין תא המטען עצמו למקום של הגג, אבל עדיין שטח תא המטען קטן יחסית וצריך לבדוק טוב.

הייתי שוקל לשלוח את המזוודות למלון במונית\ ברכב אחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חסר קצת מידע לגבי כמות האנשים שיסעו ברכב.

אם תהיו 2 אנשים, או לכל היותר 3 כאשר מאחור ישב אדם קטן מימדים, תסתדרו.

כשהגג פתוח הבגאז' יספיק אולי למזוודה אחת, לא מאוד גדולה אלא בינונית, ותוכלו לשים מזוודה נוספת בכיסאות האחוריים.

הייתי בטיול עם רכב כזה בדיוק (ב.מ.וו 440 קבריו) ל- 10 ימים והסתדרנו מצויין, 2 אנשים, מזוודה אחת בינונית (תא מטען) ואחת ענקית (כסאות אחוריים).

עומר :-)

פורסם
לפני שעתיים, Pavlik כתב:

לי זה נשמע בעייתי עם המזוודות, כשפותחים את הגג, הוא מתקפל  לתוך תא המטען. יש איזו הפרדה בין תא המטען עצמו למקום של הגג, אבל עדיין שטח תא המטען קטן יחסית וצריך לבדוק טוב.

הייתי שוקל לשלוח את המזוודות למלון במונית\ ברכב אחר.

לצערי זו לא אופציה מאחר ואנחנו זזים כל 2 לילות, פחות או יותר, למלון אחר

לפני 3 דקות, ProMeR כתב:

חסר קצת מידע לגבי כמות האנשים שיסעו ברכב.

אם תהיו 2 אנשים, או לכל היותר 3 כאשר מאחור ישב אדם קטן מימדים, תסתדרו.

כשהגג פתוח הבגאז' יספיק אולי למזוודה אחת, לא מאוד גדולה אלא בינונית, ותוכלו לשים מזוודה נוספת בכיסאות האחוריים.

הייתי בטיול עם רכב כזה בדיוק (ב.מ.וו 440 קבריו) ל- 10 ימים והסתדרנו מצויין, 2 אנשים, מזוודה אחת בינונית (תא מטען) ואחת ענקית (כסאות אחוריים).

2 נוסעים בלבד במושבים הקדמיים

החשיבה הייתה להכניס 2 מזוודות גדולות בתא המטען וטרולי במושב הנוסעים מאחור. נשמע שזה לא אפשרי כ"כ

במהלך הטיול, כאשר הייתה מזוודה במושב האחורי, לא חששתם מפריצה לרכב? במקרה שלנו, מדובר על גרמניה-אוסטריה

פורסם (נערך)

המזוודות הגדולות שלך ענקיות, עם גג סגור זה אפשרי אבל פתוח פשוט לא. הגבוה האידיאלי למזוודה שתיכנס מאחור (מתחת למדף שמסמן את הגובה המרבי) הוא 22 ס"מ אך עם מזוודה קצת צרה ברוחב יותר אפשר להסתדר גם עם גובה של 25 ס"מ.

אני ל-9 ימים מסתדר עם דאפל של 35 ליטר, אבל אני לא דוגמה לכלום. מניח שעיקר המקום נתפס ע"י בגדים חמים ומעילים קלים, זה מסוג הדברים שאידיאלי למצוא להם תיק רך ולא קשיח. יחסית לקבריולט יש הרבה במקום בתא המטען הזה ואפילו יש פתח למושב האחורי גם כאשר הגג מקופל (רק בצד אחד) אבל הגובה זה מה שמגביל. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

ראה דיון שפתחתי כאן לא מזמן, על שכירת רכב עם מטען דומה.

יכול לומר לך בסופו של דבר המטען הזה (שני טרולי ושתי מזוודות בינוניות) נכנס בקושי לבגאג' של פורד קוגה.

למה התעקשתי על בגאג' גדול ונמנעתי מהשארת מזוודות בתא הנוסעים: מתוך ניסיון מר, פריצה לרכב שבו הושאר מעיל דק על הספסל האחורי. אפילו בחוג המכירים שלי קרה לא רק לי. אז כדי להמנע מאי נעימויות כדאי ללמוד קצת את תורת האריזה וצמצום הציוד. אני לא יכול לומר לך שום דבר על גודל תא המטען ברכב שאתה רוצה לשכור, ולא ציינת לאן אתה נוסע (יש אזורים פחות ויותר מועדים לפורענות), ואתה צריך להביא בחשבון גם קבלת רכב שונה מהמוזמן (אלא אם יש התחייבות לדגם). רק קח בחשבון שתאור הרכב באתרי חברות ההשכרה נוטה לאופטימיות לא זהירה, וכי כדאי לשמור על אמצעי זהירות כדי לא להתאכזב.

סע ותהנה. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו מסיימים היום טיול עם גולף. בתוך תא מטען נכנסה מזוודה סטנדרטית אחת בלבד, עם מעט מאוד מקום למשהו אחר. אתפלא אם תצליח לדחוס 2 מזוודות לתא מטען של קבריאולה (לא יכול, לצערי, לומר מניסיון). בהרבה משפחתיות לא הצלחתי (רנו גרנד קופה הייתה החריגה לטובה).

גודל תא מטען וצרכים שלנו בטיול הם הדרייבר המרכזי אצלי בשכירת רכב (האנשים לרוב מסתדרים). 

ממליץ או להתכנס למזוודה אחת, או לשקול להחליף את הרכב לסטיישן מעניינת (כדי שלא תרגישו שקיבלתם רכב משעמם).

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

תודה לכולם על התובנות

ניכר שאנחנו נצטרך כנראה לוותר על החוויה בקבריולט ולקחת משהו יותר מנופח. מהניסיון שלי עם SIXT במינכן, לא חסר בחירות. העניין הוא, שכבר הזמנתי (קטגורית) רכב קברליוט. 

מאחר ועיקר הטיול הוא אזורי הנופים באוסטריה, ישר חשבתי על קבריולט... אולי נפנה את המבט לסדרה 7 העדכנית או X5 מגושם

פורסם

לכל טיול צריך להיערך בהתאם למטרתו אם מדובר בטיול נהיגה נטו אתה צריך להתאים את עצמך לרכב, לקחת פחות ציוד ולהסתמך על קניות ושירותים במקום. אם טיול נופים ואתרים - התאם את הרכב לצרכיך. רכב מרווח ונוח הוא בעל ערך מוסף עצום.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אולי שווה לשקול אפשרות של לארוז דברים בצורה חסכונית (למשול גלגול במקום קיפול). אשתי מצליחה לארוז לעצמה ולי בגדים בחורף ל-5 ימים במזוודה אחת. יש סרטונים ביוטיוב.  שווה ניסוי. 

כמו כן, אם יש שירותי כביסה במלון מסוים באמצע הדרך, אפשר לקחת חצי מכמות הבגדים. 

מעיל קל טוב לא תופס המון מקום ואפשר לקפל אותו יפה.

דברים תופסי נפח כמו נעליים למשל אפשר להחליט שלוקחים זוג אחד ואם צריך עוד אז קונים שם. 

כמובן שלפעמים אין ברירה, אבל מציע רעיונות שעשויים לעזור. 

לדעתי בנאדם אחד יכול להסתדר לגמרי סבבה עם דאפל ל-9 ימים באירופה. אפשר גם עם טרולי אם כי פחות נוח. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אל תשכח שחוץ מהטרולי חברת התעופה מאפשרת תמיד תיק גב, ועם טיפה תחכום הא יכול לספק מקום לציוד ל-3 ימים. אם אשתי ואני מסתדרים עם תיק גב וטרולי לכל אחד למשך שבוע בלי להתאמץ יותר מדי באריזה, כולל השגעונות שלנו כמו ערכת נס-קפה ונמס בכוס ליום-יומיים הראשונים.

אל תשכח שלטיסה אפשר להתלבש בכמה שכבות, מה שמצמצם את נפח התיקים הדרוש, ואחר כך, אם יש צורך, לדחוס את הבגדים האלה בכל מיני חריצים בין המזוודות. רק לוודא שאינם קוראים לגנב.

פורסם

2 מבוגרים יסתדרו בלי שום בעיה עם צמד טרולי או נפח מקביל לצמד טרולי. חבל לוותר על קבריולט רק בגלל עודף בגדים. מספיק לדוגמה שיהיה איזה שירות כביסה באחת מהתחנות בדרך כדי לקצץ את כמות הבגדים לחצי. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 10 שעות, Ragnar כתב:

ניכר שאנחנו נצטרך כנראה לוותר על החוויה בקבריולט

כל אחד וסדרי העדיפויות שלו. אם כבר בא לך על קבריולט בטיול הררי, אז לותר על זה בשביל עוד סוודר וכמה זוגות תחתונים? 

כמות המטען שאתם לוקחים ל-2 א.נשים היא עצומה. נראה שהחלטתם לקחת 2 מזוודות ענק ואז התחלתם למלא אותן. אם תעבדו הפוך -- מה צריך לקחת ומשם למזוודה -- תגיעו להרבה פחות. הרי ב-9 ימים לא תלבשו חצי מזה (אלא אם אתה לוקח גם דיפרנציאל של LC לעבוד עליו כשיהיה משעמם). 

אבל כאמור. 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

נסעתי לבד עם סידרה 4 קבריולט ממינכן לאוסטריה, הייתה לי מזוודה בינונית אחת.

כשהיא לא הייתה מונחת בדיוק במרכז הבגאז, הגג סירב להיפתח.

2 מזוודות אין סיכוי, נראה לי אפילו 2 טרולי לא.

לעולם לא הייתי משאיר ציוד על המושב האחורי, זאת הזמנה לפריצה.

בטיול אחר נסעתי לאותו יעד עם X3, הבגאז אוכל בלי קושי מזוודה גדולה, מזוודה בינונית 2 טרולי ועוד תיקים.

כבר הבנת שהקבריולט לא יילך, אני לא הייתי מחכה לראות מה יש אלא יוצר עכשיו קשר עם סיקסט ומחליף את ההזמנה לרכב אחר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...