Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 4 Convertible - תא מטען ומזוודות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ב-440/אמ4 קופה (!) נכנסות בקלות 2 מזוודות גדולות, תיק גב ואפילו טרולי.

בקבריו יש בעיה כשהגג פתוח ומקופל, הוא גוזל לא מעט נפח מתא המטען.

נ.ב,

יופי של פינוק ה-X4M. הייתה לנו כזו בדיוק לפני שנה. מרווחת, מלא מקום בתא מטען ולא מעט כייייף!

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

@ניב5 צודק, מדובר על מנוע בנזין

ובכן מכובדיי, אלו מילות סיכום של טיול שכלל מאות קילומטרים ביום, לפעמים מתישים, לכדי סה״כ בערך 3,000 ק״מ

התחלנו במינכן וסיימנו בוינה. מי שמעוניין שאחלוק את המסלול, ייתכן ויהיה דרוש כאן שרשור מפורט באופ טופיק

אך ברכבים עסקינן, ולכן - אלו כמה מילות הסיכום שלי על ה-X4M Ccompetition:

כאמור, הגענו קצת סקפטים לגוש הכחול כהה שעמד בחניה של סיקסט במינכן. רכב גדול במינכן וחבל טירול? למה צריכים את זה על הראש שלנו?

העמסנו את המזוודות בקלות רבה בתא המטען רחב הידיים (חשמלי, כמובן) והנעה של הרכב הפיגה צלילים שלא שמעתי זמן רב כבעלים של רכב חשמלי.

יצאנו לדרך. קצת כיוונים, קצת סידור של המראות, נכנסים לכביש ללא מגבלות ומשחררים את החיה. לחיצה חזקה על מצב קומפורט משחררת כוח שלא הרגשתי.

מרגיש ביטחון מספיק ללחוץ על אחד מכפתורי ה-M שמשחררים עוד קצת מגבלות ואנחנו כבר מבינים מה יש לנו בידיים.

קטונתי ולכן לא התעסקתי לעומק בהגדרות המצבים היותר ספורטיביים. השארתי את החיה כפי שהיא.

מי מכם שהיה באוסטריה, יודע ומכיר את העליות המפותלות בהרים והירידות לאחר מכן. להגדרתי, כבישים טכנים לחלוטין.

בהתחלה, ניגשתי אליהם עם קצת חששות. בכל זאת, לא נכנסתי עם הג'ילי שלי לפנייה חדה במעל 80 קמ״ש, וה-X4 הפיגה כל חשש.

נהגתי על הרבה רכבים, מעולם לא חוויתי SUV כל כך יציב, מתקשר ומהנה לנהיגה. לרוב, ללא צורך באחד ממצבי ה-M

בונוס נוסף היא בקרת השיוט האדפטיבית שהיא לא פחות ממדהימה. בקלות, יכולתי לשחרר ידיים מההגה (לזמן מאוד קצר לפני שמתחיל מופע אור קולי) והרכב פשוט נהג בצורה מופתית בסיבובים, פקקים ושמירת נתיב ומרחק. מעולה.

המערכת סאונד של הרמן קארדון כמובן עושה עבודה מצוינת לא פחות והאפל קאר פליי האלחוטי עובד מצוין. משדרג משמעותית את חווית השימוש

בסה״כ הרכב די מרווח, תא מטען גדול למרות צורת המרכב.

להוציא את הרכב, חווית ההשכרה בסיקסט הייתה כרגיל מוצלחת לאורך כל הדרך (איסוף ,החזרה)

קצת תמונות של המותק

F9833D81-2442-4FE8-BF02-2B6F171AB34E_1_105_c.jpeg

BBEFDDDB-A3F9-47B1-92D4-7B05E7029CC8_1_105_c.jpeg

711B7A56-3AB1-42C6-A9B0-3B90570BE818_1_105_c.jpeg

F5F94D76-7E9E-400D-A4E1-9190C7A88EAC_1_105_c.jpeg

FC3E5B5E-44C6-48CA-959E-B8AF47D09552_1_105_c.jpeg

C556C85F-8DC2-48DE-8F16-EB5263B70015_1_105_c.jpeg

F3DDE0BD-5707-4ECF-A56E-30D667EDEA72_1_105_c.jpeg

F955543B-CE3C-4FF8-8B9F-0A64235563E1_1_105_c.jpeg

945FDBE3-BC8D-4BF0-A105-E63147A1908F_1_105_c.jpeg

2C300129-1C7C-44CA-8DF9-6D5352377461_1_105_c.jpeg

B894E9D4-4197-4979-A4BF-7A6DF319BA79_1_102_a.jpeg

56F2539B-44D1-4E8C-A837-9AC3544D742C_1_105_c.jpeg

A0D87B2A-BED6-4EF8-BACC-0A62E6158CF7_1_102_o.jpeg

• אהבתי 2
פורסם

תודה וכל הכבוד על השיתוף.

כמה הקנס על החזרה בוינה? זה בדכ סכומים הזויים.

יש באמת suv  שיכול להחליף סטיישן? זוג ושלושה ילדים?

להכיל נניח שתי מזוודות גדולות ושני טרולים? וגם קניות ושטויות וצידנית?

אני תמיד מזמין סטיישן מרווח, חשוב לי מרווח מאחור ומקום למטען.

פורסם

אחלה רכב, בטח הדלק עלה לא מעט בטיול הזה. בימים שירד גשם בטוח שמחת שהקבריולט נשארה בחניון של סיקסט

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

@Ragnar מחזק את דברייך - אחד הכלים המפתיעים שיצא לי לנהוג בהם. מייצר קצב מאוד מכובד, הרבה אחיזה ולא מעט חיוכים (בעיקר בלי בקרות).

בינואר האחרון לקחנו את האח הפרקטי יותר - X3M - ואפילו חיבבתי אותו עוד יותר (בעיקר עיצובית. אישתי למשל, העדיפה את ה-4...).

חג שמח!

לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

אחלה רכב, בטח הדלק עלה לא מעט בטיול הזה. בימים שירד גשם בטוח שמחת שהקבריולט נשארה בחניון של סיקסט

X4M בנסיעה מוינה עד ויפיטנו (500+ ק"מ) - על מגבלות המהירות המותרת (עם קרוז אדפטיבי) - צרכה בערך 1:15. 

בנהיגה מאומצת היא צמאה, אבל לא בצורה חריגה במיוחד. בערך כמו במגאן בטיול בקצב מהיר / נהיגה במסלול.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

@KipodYam זה לא בדיוק קנס כמו שזה מייקר משמעותית את כל ההשכרה (מניח שהתכוונת לזה)

זה ייקר בכמעט כפול את כל עלות ההשכרה לעומת החזרה באותה תחנה, וזה גם מגביל בהיצע הרכבים שאתה יכול לקחת

בדיעבד, היינו מסיימים את הטיול במינכן (גם כי וינה יחסית משעממת, אבל זה נושא אחר, וגם בגלל עלויות)

מבחינת מקום היו לנו 2 מזוודות מאוד גדולות, טרולי ו-2 תיקי גב שנכנסו יופי בתא מטען. בקלות היה אפשר להכניס טרולי נוסף.

באשר לספסל האחורי - לא ממש יצא לי לבחון אבל 2 מבוגרים וילד קטן יכולים לשבת ברווחה לחלוטין לטעמי, ויש מספיק מרווח בראש למרות צורת המרכב

להוסיף צידנית ועוד קניות כנראה שכבר יהיה יותר מורכב (אצלנו זרקנו הכל במושב האחורי שהיה ריק)

@Michazzz בהחלט, בנוגע לשניהם. נפלנו על יומיים ראשונים עם גשם ללא הפסקה בחבל טירול

באשר לדלק - זה אכן היה יחסית כואב בכיס, אבל מצד שני גם לא מאוד התאפקתי. אני חושב שמילאתי בערך 4-5 פעמים מיכל מלא, בעלות של 70-80 אירו

@RS אני כבר משתוקק לחזור למינכן ולקחת את הסדרה 3m העדכנית, שהייתה שם זמינה בהיצע אבל לצערי לא איפשרו לי לקחת בגלל שהחזרתי את הרכב מווינה

מאמין שהחוויה שלנו עם הדלק הייתה קשה יותר כי הייתה הרבה נסיעה מאומצת לגובה ללא רחמים על הגז (במגבלת המהירות כמובן). לא מצטער על זה בכ"מ

חג שמח!

עריכה אחרונה על ידי Ragnar
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@Ragnarהתחלנו עם M4 קומפטישן - חוויה שונה, בעיקר בגלל שהיא הנעה אחורית והזנב שובב מאוד בלי בקרות.

אחרי 2500 ק"מ נדלקה לה נורת רפידות גמורות. התברר שהאוטו היה לפני טיפול והוא נמסר לנו ע"י עובד חדש שלא היה בקיא...

במקומה נתנו לנו את ה-X4M.

עם ה-X4M ביקרנו בלא מעט מעברים.

כפי שאמרתי, במנהלתי היא דווקא מרשימה בצריכת הדלק. כמובן שבנסיעה אגרסיבית  - היא צמאה, אבל זה לא משהו שהיה בגדר ההפתעה...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוטו מכוער, פשוט מכוער.

אבל הנוף מדהים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, Ragnar כתב:

@KipodYam זה לא בדיוק קנס כמו שזה מייקר משמעותית את כל ההשכרה (מניח שהתכוונת לזה)

זה ייקר בכמעט כפול את כל עלות ההשכרה לעומת החזרה באותה תחנה, וזה גם מגביל בהיצע הרכבים שאתה יכול לקחת

ה-one way rental הזה הוא עסק די מרגיז, אתה משלם אותו אפילו אם אתה עובר בין שתי סוכנויות השכרה באותה עיר (למשל שוכר במרכז העיר ומחזיר בנמה"ת, וזה בנוסף על עמלת נמה"ת). במקרה של פות"ש זו החזרה במדינה אחרת, שזה עניין יקר מאוד גם אם אתה מחזיר את הרכב לתחנת המוצא שלו אחרי השכרה קודמת. לפני 5 שנים שכרתי רכב בוונקובר, קיבלתי רכב שרשום באלברטה והחזרתי אותו בקלגרי- עמלת ההשכרה החד כיוונית היתה לא פחות מ-300 דולר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...