Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת מפתח שוודי- check injections

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי רנו קליאו שנת 2017, יש לי נורה של טיפול של המפתח שוודי דלוקה באוטו ורשום check injection, הייתי שמח לשמוע חוות דעת מכם מה זה יכול להיות, ואיך אני מטפל בבעיה וכמה תעלה לי כל החוויה (וגם האם בהכרח ללכת למוסך מורשה).

בנוסף יש גם check stop and start אבל זה לדעתי לא קשור אחד לשני.

IMG_4455.jpeg

IMG_4454.jpeg

פורסם

זה התרעה שנדלקת קרוב למתי שהרכב צריך להיכנס לטיפול רגיל 

אחרי הטיפול מאפסים

זה בסך הכל תזכורת...

קיים בכל דגמי רנו

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 25 דקות, איש שמח כתב:

זה התרעה שנדלקת קרוב למתי שהרכב צריך להיכנס לטיפול רגיל 

אחרי הטיפול מאפסים

זה בסך הכל תזכורת...

קיים בכל דגמי רנו

הרכב אחרי טיפול, עשיתי לו בדיוק טיפול גדול שכלל גם החלפת מצבר חדש, לאחר האיפול המוסכניק באמת איפס את הנורה אבל היא חזרה.

פורסם

בשביל לאפס את הנורה צריך ללחוץ על הכפתור שבלוח שעונים ולאחר מכן לפתוח סוויץ' יהיה ספירה לאחור מ-10 ולאחר מכן זה יתאפס.

אם זה קשור לתזכורת טיפול, תנסה אין מה להפסיד.

פורסם
לפני 30 דקות, Deutz912 כתב:

בשביל לאפס את הנורה צריך ללחוץ על הכפתור שבלוח שעונים ולאחר מכן לפתוח סוויץ' יהיה ספירה לאחור מ-10 ולאחר מכן זה יתאפס.

אם זה קשור לתזכורת טיפול, תנסה אין מה להפסיד.

לא הצלחתי להבין כל כך, איזה כפתור יש בלוח שעונים?

פורסם

משהו בטיפול לא נראה על פי הוראות היצרן, ונראה שהמוסכניק צריך לטפל בזה. אולי מצבר לא מתאים, או הגדרה של המצבר. אולי גם משהו נוסף. רכב לא אמור לצאת כך ממוסך.

פורסם

אין קשר בין מה שנרשם כאן.

יש לך תקלת מנוע וצריך לחבר סורק תקלות.

תקלה בסטופ סטארט דולקת יחד עם כל תקלת מנוע.

מפתח שוודי דולק עם עם כל סוג תקלה. אם לבדו דולק מדובר בטיפול כאן זה לא זמן טיפול.

פורסם
לפני שעתיים, ba323f כתב:

אין קשר בין מה שנרשם כאן.

יש לך תקלת מנוע וצריך לחבר סורק תקלות.

תקלה בסטופ סטארט דולקת יחד עם כל תקלת מנוע.

מפתח שוודי דולק עם עם כל סוג תקלה. אם לבדו דולק מדובר בטיפול כאן זה לא זמן טיפול.

כשאתה אומר תקלת מנוע הכוונה היא לא לתקלה מכנית נכון? זה עניין חשמלי? כי בטיפול המוסכניק אמר לי שהמנוע פיקס, והוא באמת חיבר סורק תקלות, אני לא סגור במאה אחוז מה היה שם אבל הוא פשוט איפס והנורה חזרה.

בקיצור לחזור אליו? ללכת למורשה של רנו? מה עדיף במצב הזה

פורסם

לא כתבת כמה זמן/ק"מ אחרי הטיפול הופיעו ההודעות.

לקוח צריך לקבל בחזרה את הרכב לפחות במצב שהוא מסר אותו, כלומר תקין במקרה שלך, עד כמה שאני מבין את הסיפור. זה אומר שהמוסכניק צריך לדעתי לטפל בתקלה על חשבונו, אלא אם אתה נהנה להוציא עוד כספים במוסך אחר על מחדלים של אחרים. בכל מקום שלא תלך ותמיד במקרה כזה, תצלם את הקודים (בצורת X1234) שהסורק מראה.

פורסם

יכולה להיות תקלה חשמלית או מכאנית הכל תלוי מה הקוד תקלה שנרשם בזכרון המחשב.

קח את הרכב למוסך מתמחה או מורשה יבואן לרכבי רנו.

• תוכן חדש...