Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מצליח למצוא אם השכונה שלי תקבל הנחה בתחבורה הציבורית או לא.

מישהו יודע איך בודקים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופייני למשרד שרת היהלומים, הודעה חגיגית בנובמבר שהחל מהראשון לינואר הנסיעה לאזרחים ותיקים בתחבורה הציבורית תהיה חינם, הפכה לחרטא. אפילו התנצלות או הסבר לא תשמע, ככה זה כנראה כשעסוקים בתכנון נסיעות לחו"ל של כבוד השרה ומירוק האגו המנופח של הבוס הגדול, במקום בסיבה הפורמלית בשלה נבחרה הגברת ומקבלת גם שכר נאה וגם כיבודים נאים.

פורסם

טוב חצי השתנה

חופשי יומי כולל רכבת כבדה עד 75 קמ ממשיך לעלות לי 39 שקל ליום 

אבל נסיעה מתל אביב לירושלים בקו 480 הייתה 16 ועכשיו היא 17.9

רבות נאמר על זה ברשת ב בתוכנית צבע הכסף כל יום בשעה 16:00.

המטרה היא שאנשים ירגישו פראיירים לנסוע באוטו הפרטי שלהם כי רכשו חופשי חודשי בסכום שהוא נמוך לדעתי.

80% מתושבי ישראל יהיו זכאים להנחה של חו]שי חודשי בגלל קטע גיאוגרפי ומי שלא זכאי לרוב זה הבחור מכפר שמריהו שנוסע על פרארי {בהמשך לשיר צונאמי של אופירה שופן}

אין התייחסות מתי זה מתחיל דרך אגב.

נחכה לאפריל.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

שים את הרב קו בארנק ועבור לאחת האפליקציות, תקבל חישוב יומי וחודשי הטוב ביותר בשבילך ולא תצטרך להתעסק כל פעם בנבואות לגבי הצריכה שלך.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצערי עקב מקום העבודה שלי אני מנוע מלהגיע בתחב"ץ. זה רק ששולחים אותי להשתלמויות יום בחודש +- בתל אביב.

אז אין צורך באפליקציות שנזקם גבוה מתועלת -ראה מה קרה עם בעיות הקליטה\GPS ואז מקבלים דוח לא מוצדק ועדיין לא מבטלים את הדוח.

ראיתי שאנשים שואלים בפייסבוק ומשרד התחבורה עונה:

image.png.2f7a13f213a2f296bd1e19e98f693063.png

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

בינתיים ה-gps חזר לפעול, אבל הבעיה נפתרה קודם. אני גר בחיפה ולמעלה משנה היינו תחת שיבושים, בכניסה לאוטובוס הוצעו הקווים הרלוונטיים ובחרתי מתוך הרשימה, וברכבת בחרתי את התחנה מתוך רשימה.

גם אני מחכה לפטור לגימלאים, יתכן שישנה לי קצת מנהגי שימוש ברכב ובתחב״צ, אם כי בינתיים גם ההנחה של 50% נחמדה, נסיעה לעבודה וחזרה ב-6 ש״ח ליום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...