Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

יש לך תמונה או מידע כלשהו על תצורת ארבע הדלתות? כל מה שמצאתי ברשת על האפלאוז (כולל מתיחת הפנים המזעזעת של 1997) מראה חמש - עד להגעת השרייד סדאן שהחליפה אותה. 

אני גם לא חושב שהייתה אפלאוז 4 דלתות. מה שכן - מגב אחורי היה רק ברמת האיבזור הגבוהה X ולא היה ב LS ו L.

אומת מול קטלטוג דייהטסו שהעלנו בשירשור הסטורי "אלוני פרסום של דגמי עבר שונים..." שרץ בפורום לפני כ 15 שנה. 

• אהבתי 1

פורסם

קצת אסקפיזם של שישי, מפגש מועדון רודסטרים ברעננה (כבר לא ממש רודסטרים לגמרי)

הm2cs החדשה גנבה את ההצגה…לצד הקאיימן gts של @BobbyMiata ועוד…

שבת שלום

IMG_6378.jpeg

IMG_6368.jpeg

IMG_6369.jpeg

IMG_6366.jpeg

IMG_6367.jpeg

IMG_6374.jpeg

• אהבתי 6
פורסם
לפני 21 שעות, Derish כתב:

יש לך תמונה או מידע כלשהו על תצורת ארבע הדלתות? כל מה שמצאתי ברשת על האפלאוז (כולל מתיחת הפנים המזעזעת של 1997) מראה חמש - עד להגעת השרייד סדאן שהחליפה אותה. 

ובגלל ששביט נרדם על המשמר: https://wheel.co.il/נוסטלגיה-לשבת-דייהטסו-אפלאוז-מסתערת-ע/

לפני 14 שעות, Buki כתב:

אני גם לא חושב שהייתה אפלאוז 4 דלתות. מה שכן - מגב אחורי היה רק ברמת האיבזור הגבוהה X ולא היה ב LS ו L.

אומת מול קטלטוג דייהטסו שהעלנו בשירשור הסטורי "אלוני פרסום של דגמי עבר שונים..." שרץ בפורום לפני כ 15 שנה. 

תגללו אל תמונת הפרסום בקישור ש @Derish צרף, מצויין שם במפורש דגם 4 דל׳(חלונות חשמל בדגם 4 דל׳).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 19 דקות, kompy כתב:

חלונות חשמל בדגם 4 דל׳

הכוונה שם לכך שבכל ארבעת הדלתות יש חלונות חשמל (בשונה לזוג חלונות חשמל קידמיים בלבד שהיה די נפוץ אז). ולא לזה שבתצורת מרכב 4 דלתות יש חלונות חשמל.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אני גם לא מכיר או זוכר תצורת 4 דלתות לאפלאוז. למעשה מה שיחד אותה כל השנים היא המשפחתיות עם הדלת החמישית שלא היתה קיימת אצל המתחרים.

ספיקינג אופ אפלאוז 

זכור לי ביקור בסוכנות דיהייטסו (בימים שלא היה אינטרנט, אייפד ופורנהב.. ככה היינו מעבירים זמן) לאפלאוז שחורה שהגיע ברמת גימור limited edition עם ספויילר מקורי, פסי קישוט כחול/צהוב ומושבים ספורטיביים תואמים עם הכחול/צהוב. אני לא מוצא לזה שם איזכור ברשת. אני סנילי? סובל מהזיות? או שבאמת היתה חיה כזו???

• אהבתי 1
  • מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ב"מבוא" על האפלאוז בויקיפדיה ממש כתוב שהרכב נראה 4 דלתות אך הוא למעשה 5.

בדומה לכך אגב, גם הייתה האקסנט.

פורסם
לפני שעה, סולל הדרך כתב:

זכור לי ביקור בסוכנות דיהייטסו (בימים שלא היה אינטרנט, אייפד ופורנהב.. ככה היינו מעבירים זמן) לאפלאוז שחורה שהגיע ברמת גימור limited edition עם ספויילר מקורי, פסי קישוט כחול/צהוב ומושבים ספורטיביים תואמים עם הכחול/צהוב. אני לא מוצא לזה שם איזכור ברשת. אני סנילי? סובל מהזיות? או שבאמת היתה חיה כזו??

לא זכורה לי גרסה כזאת של אפלאוז.

פורסם
לפני 42 דקות, EliC25 כתב:

ב"מבוא" על האפלאוז בויקיפדיה ממש כתוב שהרכב נראה 4 דלתות אך הוא למעשה 5.

בדומה לכך אגב, גם הייתה האקסנט.

האקסנט הראשונות הגיעו עם 4 דלתות - היתה לי כזו, מהמשלוח הראשון או השני שהגיעו. דגם 5 דלתות, בעיצוב טיפה שונה ואני חושב שתא מטען טיפה יותר קטן - הגיע בהמשך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 36 דקות, asix כתב:

לא זכורה לי גרסה כזאת של אפלאוז.

image.thumb.jpeg.bb3c4ba04597388c32d43193e2ee3e95.jpeg

כמו שזכרתי... אני עוד לא מספיק מבוגר להיות סנילי.

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מכירים את הקטע שאתה מטריף את עצמך?
טוב... הסיפור הזה הציק לי (ככה זה שכלואים בבית)
אז אכן היתה גרסת Limited ששווקה בעולם וה AI גם טוען שהיא הגיע בגימור פנימי מיוחד וספויילר מקורי, מה שגם מתחבר לי לזכרון!
אולי הגיעו בודדות כאלו לארץ, אבל בוודאות ראיתי אחת חדשה כזו בסוכנות
מסתבר שגם היתה גרסת 4WD, כזו מן הסתם לא הגיע לארץ
לינק לברושור עם הדגמים והתוספות האפשריות, בימים שרדיו-טייפ היה תוספת

https://www.en.japanclassic.ru/booklets/1-daihatsu-applause-1989-a101s.html

• אהבתי 1
פורסם

סיומת 20 שייכת לכולמוביל, ולפי הצורה זו קולט (גם הצבע תואם לטרנד של צביעת יפניות מה90s לאחרונה)

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...