Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

image.png.ebc34fa2cd24eb45eafecc85ddbd24f8.png 

איך עדיין שרד הזבל הזה?

האוטו הכי גרוע שהיה לי

2 מנועים ב3 שנים הלכו

כל החיסכון של הגז הלכו על המנוע והרכב

חרא של אוטו לא אמין כולה קדחתי לו בסעפת ותקעתי בלון של גז להנעה בלי קשר למה שתכננו אותו והמנוע לא החזיק.

• אהבתי 1
  • מצחיק 9
  • רעיון טוב! 1
פורסם

גם אני לא מכיר איזשהן בעיות אמינות בדגם הוותיק (עוד כשהיה חדש) והמשעמם למדי הזה. למיטב זכרוני היו לו כמה מנועים פשוטים למדי כולל דיזל כלשהו, והדגם אף שירת תקופה בצה"ל בתור רכב צמוד לבעלי משפחות גדולות. לא חושב שהוא נמכר כ"כ טוב בארץ, אבל בשווקי היעד שלו באירופה עדיין נותרו לא מעט אקזמפלרים במצב סביר פלוס.

אני מניח שבדומה לאחיו הקטן (מטריקס), צריכת הדלק הייתה גבוהה למדי. אבל זה לא אומר שהסבה לגז תשפר בהכרח את המצב מבלי לפגוע בהיבטים אחרים כמו אמינות או שרידות. בשביל ניסויים יצירתיים כאלה יש מנועים של סובארו.

• אהבתי 1
פורסם

הטארג'ט כמדומני שווק עם מנוע דיזל.

לא ידעתי שיש גם הסבות של דיזל לגז.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הטראג'ט שווק עם מנוע דיזל 4 צילינדים 2.0 ליטר ועם מנוע בנזין V6, 2.7 ליטר (כמו הטוסון, הסונטה והסנטה-פה מאותן השנים). כמדומני, היתה גם גרסת בנזין 2.0 ליטר, אבל למיטב זכרוני היא הפחות נפוצה. בכל אופן, מנועי הבנזין הם אלו שמוסבים לגז ולא מנועי הדיזל.
מנועי הבנזין הללו לא מאוד עמידים להסבה לגז, ומכאן כנראה נובעת החוויה השלילית של @eladns

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, eladns כתב:

כל תלפיות קראה לרכבים האלו יונדאי טרגדיה

למיטב הבנתי אנחנו עדיין בפורום מקצועי, ולא בסרט משנות השבעים שבו כל השכונה יוצאת לעשות כביסה ביחד בשבת ולשיר שירים. כמה זה 'כל תלפיות' בדיוק, ארבעה אנשים שאתה מכיר והיה להם את הרכב? האם הם רכשו אותו כחדש, או לפחות יד שניה עם היסטוריית טיפולים מסודרת? כולם מהנדסי מכונות מדופלמים ודאי, כי משחק המילים הזה מתוחכם ברמה שרק אקדמאים יכולים להמציא. 🤦‍♂️

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
פורסם
לפני 3 שעות, TLE60 כתב:

60583b67-ce0f-4777-993f-7ba1e993c88b.jpeg

הופיע כבר בעבר (צילמתי מאחור ומהצד לפני הרבה זמן) , הרכב חונה תמיד (בכל המקרים שאני חולף על פניו) באותו המקום 🥹

• מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 13.3.2026 בשעה 11:36, beastmodeisr כתב:

לעניות דעתי הרכב הכי מכוער שאי פעם ראיתי

הרכב המשפחתי הכי חכם, מבחינת קונספט.

מרווח

מושיב שישה עם מושבים מודלרים

לא יותר ארוך מקומפקטית של זמנה

ראות מעולה

בסיס גלגלים ארוך (טוב לנוחות) ויכולת דינמית טובה.

היה לה ביקוש טוב כמשומשת, כי בדומה לטווינגו, הבינו שיש כאן משהו שימושי.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...